גרין דיי

HandsomeDevil

New member
תמיד הדשא של השכן ירוק יותר...

ארה"ב זה רחוק. אנחנו בישראל.(עד כמה שהמציאות קשה...)

ּpine appleּ

New member
נכון........

אבל אם אנחנו רק אומרים כמה טוב בארה"ב וכמה חרא פה זה באמת יהיה ככה.... אם נפסיק לחשוב על זה ונתמקד במה שטוב פה (יש כזה דבר?!) אז יהיה יותר נחמד לכולם..... זה הכל פסיכולוגי אבל עזבו זה כבר לדיון (ופורום) אחר...

Sexy me

New member
מהפה שלך לאוזן של

דפנה! מותר ואף רצוי למחוק את השירשור החביב (?!) הזה דפנה - לטיפולך! Oi Oi Oi Oi אני אוכלת שוקולד! ..::טיש::..

pikitup

New member
אף אחד לא כבאי כמוני

אני ה-כבאי!!!!!! מוות לכל מי שלא כבאי!!! כולם אחרי לכבות שריפות בכל העולם! נשליט סדר! מדים אדומים שולטים!

ּpine appleּ

New member
יש לי רעיון../images/Emo70.gif

יש ערסים? יש פריחות? יש פריקים מאאאאגניבים? יש חננות? אנחנו נהיה הכבאים הפטריוטים!!! יאללה נקים קבוצה! כבר יש שניים..... מי מצטרף???? טוב למות בעד ארצנו
חחחחח מצחיק מאוד -פטריוטית- (מסתבר.....)

Sexy me

New member
גם אני רוצה! גם אני רוצה!

איזה כיף! חחחחחח... אין לי מושג למה אני עושה את זה... ..::טיש::..

ShLuMp

New member
כולכם

wannabe like me! סתאאאאם רק השרשור הזה ממש ממש דפוק "אני פריק כי אני שומע גרין דיי ואני שונא את הוואנאבי פריקים האלה!"

HandsomeDevil

New member
גרין דיי זה לא פריק...

גרין דיי זה פאנק.פנק זה דיי נורמלי, אף אחד כאן לא ממש מתאפר בשחור ולובש מכנסיי עור (אני מקווה, לפחות בשביל הבנים...)

IC4

New member
רק צביקה פריק

כלומר צביקה פיק ואני מתרעם לאימרה שTIME OF UR LIFE חרוש עד כמה שהוא יהיה הוא לא מהשירים הטובים של גריין דיי ודווקא מיזרי מהחדש אהבת ? השיר הזה כזה פולני
!
וגרין דיי זה לא פאנק! יש לי באג מוזר שאני לא אוהב פאנק! ואם אני אוהב בלינק וגרין דיי וסאם 41 אז אני דורש שאנשים לא יגידו עליהם שהם פאנק כי זה כמו להגיד ש... ש ... שלא יודע...! kill all the white man! cause the white man listens to punk! --- 3BE

pikitup

New member
צביקה פיק מלך!!!! לא לרדת עליו

וגרין די זה כן פאנק, יותר נכון פאנק-רוק. לפחות הדיסקים הראשונים. האחרונים קצת פחות מוגדרים...

ּpine appleּ

New member
גרין דיי זה לא פריק?...

פחחחחחחחחחחחח אשכרה שישור מטומטם אבל דפנוש לא למחוק, זה מבדר....

ּpine appleּ

New member
...

אני מאוד מקווה שהבנת שזה בצחוק... אבל מאוד!...
בכל מקרה..... כבר אמרתי את זה...... ז*ן צביקה פיק!!!!! עוזי חיטמן שולט!!!!!!!!!!!!

pikitup

New member
עוזי חיטמן גם כלי, זה נכון

ואני לא אומר את זה רק בגלל שכולם אומרים לי שאני דומה לו

יווווווו אתם כלכך חולי נפשששששששש

חיחיח זה הולך להוסיף כלכך לסיכום השבועי, חיחי אני לא אמחק את הדיון הזה כי הוא ארוך מוות, מוות למוחקי השירשורים המפגרים... טאוב קיצור תגובות כמה שנאי יכולה... גרין דיי זה פאנק רוק. לא כל מי ששומע גרין דיי פריק. אבל יש פריקים ששומעים גרין דיי. וואנאבי פריקים, זה דבר רע. כי הם לא באמת אוהבים את המוזיקה. הם אוהבים את המאגניביות שבזה. אני למשל מתה על המוזיקה ועל סגנון הלבוש אבל אני לא פריקית אני לא לובשת איפור כבר למרות שזה לא בדדיוק מה שפרקים עושים אבל נעזוב את זה נראה לי שנאי צריכה לסיים משפט!?!? ב-ל-ה-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בעד להקים את קבוצת הכבאים הפטריוטים. לא לא לא בואו נקים את הגרין דייאים. גרר זה נשמע איכסה למדתי לנגן את מייסיס דיי פרייד!@!!! Macy´s Day Parade, yay ! Dפנה

Sexy me

New member
חיחיחיחיחי

יפי היי לך... אני למדתי לנגן (אבל קצת מזמן) את: when i come around ו- Basket case בכללי, זה נורא קל לנגן פאנק - כי זה הכל פאוורים..! היום למדתי את קח אותי של היהודים ואתמול היה לי קונצרט! מה, אתה לא פריקית מאאאאגניבה?! וברור שוואנאביז זה דבר רע! חחח בתרגום חופשי - ..::מוותישה::..

למעלה