גרין קארד.....

fila

New member
גרין קארד.....

זה כל הזמן מהבהב לי מול העיניים, והאמת זה מאוד מפתה אותי לנסות את מזלי במקום אחר. מישהי לקחה פעם חלק בהגרלה הזו? המלצות? הסתייגויות?

רחלילי

New member
אז ככה...

הרבה מהמקומות הללו זה סתם רמאים שאוספים כסף ואין להם שום קשר לגרין קארד על אמת. אני לא ניסיתי (למרות שזה מאד קורץ לי) אבל יודעת על מישהי אחת שלמדה איתי שהמשפחה שלה זכתה בזה ועזבו מייד את ישראל! לא שני יודעת אם היא אמינה הבחורה אבל זה הסיפור היחיד ששמעתי לפני כמה שנים טובות.

יעלי2

New member
רק אתמול היתה ../images/Emo18.gif לגבי

אתרים שמתחזים לאתרים רשמיים שמסייעים לקבל גרין קארד. בבקשה תבדו טוב למי אתם נותנים פרטים וכסף!

fila

New member
אז איך אני יכולה לדעת אם זה

על אמת או רמאות? הסתכלתי בפרסום הנוכחי ולא היה נראה שם משהו חשוד , למרות שלא קראתי הכל אין לי כ"כ זמן לזה עכשיו בעבודה...

uti

New member
יש את האתר הרישמי שלהם...

שכרגע אין לי את הכתובת המדוייקת שלו, אבל פעם בשנה יש את ההגרלה הזו וזה מעין "מבצע" לשלוח את זה צריך תמונות פספורט אבל לא בגודל סטנדרטי אז רן ישב עם סרגל וסכין יפנית לחתוך בדיוק במידות, הכל הכל צריך להיעשות בדיוק לפי הבקשות שלהם אחרת הם אפילו לא בודקים את ההצעה. בכל מקרה שלחנו, ניסינו וכלום לא קרה - זה היה לפני שנתיים. בקשר לכל המהבהבים...זה בד"כ עו"ד שמציעים לקנות את הגרין קארד בהמון כסף והתחייבויות לעבודה שם וכאלה, לא מומלץ במיוחד - חברה התקשרה והיא צריכה 50,000 דולר בבנק ערבות בשביל זה...כאילו מה?????? אנשים ינסו להוציא כסף ממך בכל דרך באשר היא!!

fila

New member
טוב שאמרתן לי

הנאיביות שלי לפעמים ממש מעצבנת

אתי@

New member
אבל הדרישה לכסף באה מארה"ב../images/Emo70.gif

לפני כשנה קראתי מהן הדרישות הכספיות בשביל לקבל אזרחות קנדית. אם אני זוכרת נכון, דובר שם על כחצי מיליון ש"ח שיופקדו בבנק קנדי למשך 5 שנים, ועוד סכום כסף נכבד שיופקד ברשויות קנדה, גם הוא לתקופה מסוימת (מעין "ערבון"). וכמובן שרק בני זוג משכילים, או במקצועות הרווחה (רופאים, אחיות, עובדות סוציאליות וכיו"ב) יכולים להתקבל.

uti

New member
בקנדה זה ידוע שבעזרת קצת השכלה וכסף

אפשר לקנות אזרחות בקנדה צריך בין 50 ל-80 אלף דולר קנדיים תלוי במקצוע שיש לבני הזוג אם זה מקצוע שנדרש אצלם או משהו כזה.... בארה"ב זה לא אותו דבר כי שם יש 2 מסלולים: 1. הגרלה פעם בשנה - בחינם לחלוטין 2. דרך עורכי דין מפולפלים וזה עולה כסף!! והרבה!!!

danonit

New member
ועכשיו ברצינות ... ../images/Emo22.gif

מאיפה המידע הזה? באתר הרשמי של ההגירה לקנדה לא מופיע שום דבר לגבי קניית אזרחות בקנדה. יש שם שאלון שמאפשר לברר אם עומדים בקריטריונים (השכלה/שפה וכו´) ויש אפשרות להגירה למטרות עסקיות, ואז צריך הון, להקים שם עסק ולהעסיק X קנדים ל Y שנים וכאלה דברים. אבל לקנות אזרחות? מאיפה שמעתם על כזה דבר?

אתי@

New member
מה פתאום? מי אמר שצריך לקנות?

מה שאמרתי זה שצריך להגיע לקנדה עם הון ולהשקיע אותו לתקופה של 5 שנים, שאחריה הכסף חוזר
על חלק מהכסף מקבלים ריבית (הכסף שמופקד בבנק), ועל חלק מקבלים רק את הקרן (הכסף שמופקד ברשויות הקנדיות).

danonit

New member
רעות אמרה ... ../images/Emo13.gif

איזו שטינקרית אני, אה
וברצינות - מה שאת מתכוונת זה business immigration? יש להם באתר (www.cic.gc.ca) הסבר על הקטגוריה הזאת ואפשר להגר בתור משקיע, בתור יזם או אם את מתחומי האומנות/ספורט ברמה גבוהה מאוד וכו´ (כמו בצבא - ספורטאי מצטיין
). בשביל להשקיע צריך 800000 דולר קנדי, שזה בערך חצי מליון אמריקאי. בשביל לבוא בתור יזם צריך 300000 קנדי, שזה קצת פחות מ- 200000 אמריקאי ואז צריך לפתוח עסק ולהעסיק קנדים.

אתי@

New member
לא מכירה הגדרות ושמות ../images/Emo13.gif

אבל אני לא חושבת שהכוונה היא להגר כמשקיע אלא כאזרח עובד.

זה לא מדוייק

נכון שיש מסלול הגירה כספי לקנדה, אבל השיטה היא לפי ניקוד, למשל זוג צעיר, משכיל, עם נסיון תעסוקתי במקצוע נדרש, ודוברי אנגלית וצרפתית, יהיו בעלי סיכוי גבוה. לעומת משפחה בה ההורים בני 40 פלוס, בלי תואר ראשון, מגמגמים באנגלית, והאמא עקרת בית. סתם דוגמא. עקרונית ממש לא צריך ערבות כספית, הם אפילו לא בודקים את חשבון הבנק.

uti

New member
הם לא ירשמו לקנות אזרחות כי זה נשמע

רע מאוד. אבל שתתקשרי לברר תביני שבעצם את מקבלת אזרחות. את לא רשומה כמי שנולד שם אלא מהגר חוקי שקיבל אזרחות....

fila

New member
ומה עושים אם .....

רק לאחד מבני הזוג יש השכלה אקדמאית? אני אקדמאית ושמעון לא, הוא גם לא עובד באחד ממקצועותתת הרווחה.

uti

New member
מה עושים?....משלמים ....כמו כל דבר

אחר בחיים לא?! אז מה יותר שווה לדעתכן: ארה"ב או קנדה????

danonit

New member
אני לא חושבת שאת צודקת

נראה לי שמספיק שאחד מבני הזוג עומד בקריטריונים, כל השאר (בן גוז, ילדים) הם בגדר הנתמכים שלו.

דנונית צודקת.

רק אחד מבני הזוג מגיש בקשה. הם בודקים את כולם, אבל מה שנחשב זה בעל הבקשה. שאר המשפחה הראשונית מקבלים אזרחות אוטומטית. אחרי 5 שנים אפשר להתחיל להביא גם משפחה יותר מורחבת- הורים, אחים וכו´.

למעלה