גרין קארד.....

nonaa

New member
ההגרלה פעם בשנה והסתיימה

נדמה לי לא מזמן (זה היה בערך בין אמצע אוקטובר לאמצע נובמבר). יש את האתר הרשמי וצריך לפעול לפי ההנחיות. זה לא עולה דבר. יש חברות שמנסות לטעון שרק הם יוכלו למלא טופס באופן הכי נכון ועל זה הן גובות כסף. הבעיה היא שאין טופס רשמי. רק הנחיות מדויקות לאופן רשימת הפרטים.

עבודה בעינים!

כל האתרים הללו שמפרסמים השתתפות בהגרלה גובים ממך דמי השתתפות , הכל שטויות, אם תגשי בכוחות עצמך לשגרירות האמריקאית תוכלי לרשום את פרטייך להגרלה ללא תשלום!!! . וככנ אין לך מה להפסיד , או שזכית או שלא אבל לא השקעת כסף לחינם. הדבר היחיד שהאתרים הללו עושים זה לשלוח במקומך את הטופס ואולי גם להודיע לך אם זכית באופן אישי. זה הכל וחבל על הכסף. אבל לשאלתך, אני מכירה גם מישהו שזכה פעם כך שזה אפשרי בהחלט.

gmgy

New member
חברים וחברות

אני הגשתי ולכן יכולה לתת לכן את כל הפרטים. הבאסה -- ההגרלה נגמרה להשנה. הפרטים (ומבטיחה להזכיר לכן בשנה הבאה, לא ידעתי שיש עניין
): 1. זה לא עולה כסף 2. מדובר על הגרלה של 50,000 גרין קארד. המטרה היא לתת אפשרות לכאלו שאין להם קשרים משפחתיים, או כל דרך אחרת להשיג גרין קארד לקבל סיכוי. 3. כל יבשת מקבלת הקצבה אחרת. 4. מדינות עם המון מהגרים כמו הודו, פקיסטן וסין בדרך כלל מוצאות מההגרלה כיון שיותר מ-50,000 איש מאותה מדינה קיבלו גרין קארד באותה שנה. 5. בחודש אוקטובר מפרסמים האמריקאים פרטים אחריהם צריכים למלא בדייקנות. 6. לישראלים יש סיכוי של 1 ל-100 לזכות (לדרום אפריקאים, 1 ל-10) 7. התוצאות ביולי הבא. מצרפת את הקישור לאתר מהשנה.

נופר30

New member
ודרך אגב אם את בעלת דרכון זר

את יכולה להגיש את הבקשה תחת הדרכון הזר שלך והסיכוי יעלה

אני השתתפתי בה כבר פעמיים

וכיוון שאם ללכת לשגרירות ארה"ב ולקחת טופס- זה יעלה לך מחיר של בול, אז שווה להשתתף כל שנה. מצד שני אנחנו התחלנו בהליכים לאזרחות קנדית, אבל דרך חברת עו"ד זה 3000$, ואין לנו כסף, אז הפסקנו. יתכן שנמשיך לבד, ואז זה הרבה יותר כאב ראש, אבל עולה בערך 500$. אני אומרת- אם בא לך, תנסי, למה לא? רק תדעי שהסיכוי לזכות בהגרלה הוא מאוד נמוך.

fila

New member
תודה על כל המידע

והתשובות, אני מקווה שאצליח לעשות עם זה משהו, למרות שנראה לי ממש קשה לעזוב פה הכל!

פרח 007

New member
../images/Emo104.gifחברה שלי זכתה

והם עוזבים במאי. היא הסבירה לי שא לא מנצלים את הזכיה תוך שנה, לא יוכלו יותר לקבל את ההזדמנות. למרות שעקב המצב הרעיון מאוד קורץ, אבל כידוע הדשא של השכן תמיד ירוק יותר.מה שכן, גיסתי התחתנה וירדה לארה"ב (בעלה אמריקאי ). ועם כל היופי ואיכות החיים היא חושבת על לחזור ועובדת נואשות על בעלה בנושא...

למעלה