גריני שלום לך

אור ה101

New member
גריני שלום לך

נישבע לך את אולי לא מודעת אבל את היחידה שיש לי בעולם הזה אני מודה לך שכל פעם שאני כותב לך את עונה לי. גריני האמת נישבע לך אני לא צריך כדורים נגד דיכאון, גריני רעעע לי בבית יש לי אח שמשחק משחקי כח שטלתן רצח אמא שלי אני לא יודע איך להגדיר אותה בכדי שתביני אותי נכון אבל יש לה איזו שינאה כלפי, גריני אני עוד מעט רוצה לעשות בגרויות אני בן 22 זה העתיד שלי אבל רעע לי בבית אני שונאאא להיות בו אני לא יודע איך אני יחזיק מעמד גרינייי אם אני לא יצליח בלימודים זה סוף הדרך גריני בא לי למות אין יועץ שאני יכול לדבר איתו אין לי כסף לכלום אני מרגיש מת בבית המגעיל הזה.

גריני

New member
היי אור

נחמד לראות אותך כאן
ומה שלומך הבוקר?

אור ה101

New member
בוקר טוב לך

אני שמח שאחי הבוקר חזר לבסיס לא חשבתי שאני ישנא אותו עד כדי כך, הבוקר אותו בוקר של יום א` שאני מרגיש הרגשה טובה כזו שאחי זז לבסיס, סיפרתי לך שאני רוצה לעשות בגרויות, אבל אני בפוחד לא להיות מרוכז ולהיכנס לאופוריה כזו, שלא נדבר שכמה שנים טובות אני לא יודע מזה לימודים.

אור ה101

New member
ו..

ובחודש האחרון הרגשתי יותר מחובר לעצמי עד השבת הגועל הזה שעשיתי בבית יחד עם אחי הרגשתי שכאלו שאב לי את הכוחות שלי, בחודשים האחרונים אני לא רואה אותו ממטר השבת הזו זה היה הקש ששבר את גב הגמל. בכל אופן אני רוצה לאמר לך שוב ושוב תודה לך אויר שלי תמיד את עונה לי שהיה לך שבוע מלא אור אהבה שימחה והצלחה.

avital24

New member
אור מה העיניינים?

קראתי את ההודעות שלך ואתה יודע נראה לי שהבעיה היא לא בבית שלך כי אתה מדבר על זה המון זמן והיו כל מיני פתרונות אני חושבת שהכעס שאתה בוחר לכעוס ואיך שאתה מנתח ושופט את העיניינים זה מה שמפיל אותך ושואב לך את הכוחות ואני אומרת לך את זה בקושי די גדול כי נראה לי שגם אצלי יש תהליך דומה וזה משהו שדורש הרבה הבנה וקבלה כי זה לא קל לקחת אחריות מחדש על החיים שלנו ולהבין שלפעמים השיפוט שלנו הוא מה שגורם לבעיות ולחוסר הכוחות ולאי ההצלחה , אור במקום לכעוס תפנה לקבל עזרה ברווחה עם לא ייעוץ משפחתי אז אולי ייעוץ אישי בשבילך לשבור את החומה הזו שבנית לך אולי היא מגנה עלייך אבל היא גם עוצרת אותך מלהתפתח ונראה לי שלבד לא תצליח לשבור אותה כי זה נמשך כבר המון זמן. שיהיה באהבה אביטל אגב אם בא לך אתה יכול לפרט ממה בדיוק נובעות ההרגשות שלך שאמא שלך לא אוהבת אותך ולמה אתה כ"כ כועס על אחיך.

אור ה101

New member
היי אביטל

הלוואי ואת צודקת בקשר לאחי הוא אדם שאהב לנהל את החיים שלי היום הוא סתם מאנייק עזבי, אביטל נראה שאת צודקת בניתי לי מעין חומת הגנה חומה שנראה שגם גורמת לי לחסימות, אני לא יודע למי לפנות לאן ללכת. אביטל אני רוצה להשלים בגרויות אבל אני מרגיש מת מת נישבע לך אני פוחד לא להיות מרוכז וזה יהיה הסוף שלי, נישבע לך אני לא יודע במה אני טועה נראה שיש משו בדבריך שאני חוסם את עצמי ואני צריך לקחת אחריות אני אספר לך משו לפני תקופה ממש ארוכה ההיתי אצל פיכו... הוא לא עזר לי בגרוש שפכתי כסף כמו מים הכול ירד לטימיון מה שכן הוא סגר את החודש בצורה מכובדת, אחכ` ההיתי אצל יועץ שהיתי אצלו כ25 מפגשים איך שאני רואה את עצמי היום ההיתי אומר שביחס לעבר אולי אני מודע יותר לעצמי והביטחון שלי שלא היה קצת עלה, אבל מרגיש מת נשמתי עיפה רצח אין לי כח אין לי גם אמצעים ללכת ליעוץ מה שאני לא יודע למי לפנות

אור ה101

New member
קראתי את ההודעה שלך שוב

הכאס שלי נובע מחוסר שיוויון בבית אמא שלי לא תאמר מילה גם שיתנהג כמו שוטה ב11:30 בלילה להדליק מוסיקה בווליום גבהה זה בסדר גם שאומרים לו להנמיך זה לילה אנשים ישנים והוא עונה סתום ת`פה לא שאלתי אל תעצבן אותי זה בסדר, אמא שלי לא ת`אמר לו מילה יהיה מה שהיה היא תדבר אליו יפה גם שיצעק כמו מטורף כי אבד לו משו שלאף אחד אין שמץ איפה זה, וגם אם יאמרו לו לעזור במטלות הבית ויסמכו עליו שיעשה ולא יעשה זה בסדר, אבל אני הגס הרוח העצלן וכו` שלא יודע לעזור גם כשלא מבקשים.

גריני

New member
להפסיק להיות קורבן

תראה, אפשר להאשים את כל העולם במצבך... אדם נולד למשפחה מסויימת שמתנהגת אליו כך או אחרת - וזה מה שגורם להתפתח ולהיות האדם המסויים שהוא הינו אבל באיזשהו שלב - צריך להפסיק להאשים את הסביבה, ולהתפתח בדרך אישית שלך - למרות כל מה שקרה בילדות, בנערוּת, בבית ההורים. תאר לעצמך שמישהו בן 40 יגיד שהוא לא יודע לקרוא, משום שבדיוק כשלימדו את האות ד הוא היה חולה....

אור ה101

New member
גריני

את צודקת אבל, אשם לא אשם הסביבה לפעמים גורמת לחסימות עם מודע או בלי מודע (תחשבי על זה). בכל אופן את צודקת וצריך לקחת אחריות ולא לזרוק תיקים פשוט יש מצב שאדם מרגיש מתפוצץ מבפנים ואין לו עם מי לדבר אז באופן טיבעי הולכים לאן שאתה מרגיש הכי פתוח לספר.

גריני

New member
אני שמחה שמצאת אותנו, אור ../images/Emo24.gif

ועוד יותר מזה - שמחה שאתה מתַקשר עכשיו! אני לא יודעת אם שמת לב לזה, אבל עד השבוע - לא תיקשרת איתנו בכלל... באת לכאן, קיטרת ושפכתָ (ואני לא אומרת זאת בביקורת, חלילה) ואנשים הגיבו לך ונתנו לך עצות, אבל איכשהו זה עבר מעל לראשך... זה מה שגרם לי לחשוב שאתה בדכאון ושרק תרופות יכולות לעזור לך לצאת מהמצב הזה. בימים האחרונים אני רואה שינוי מאוד מבורך: אתה מגיב לדברים. זה לא אומר שאתה צריך להסכים עם כל מה שנאמר, כמובן, אבל זה שמתפתח דו-שיח זה שינוי מאוד חיובי. זה שיש מצבים שאדם מרגיש שהוא מתפוצץ מבפנים - לצערי, אני יודעת כמה שזה נכון. יש ימים שפשוט בא לך לצרוח ואולי אפילו לפוצץ משהו... זה חלק לא נעים של החיים, והאמן לי - כולם עוברים את זה, אחד יותר שני פחות, אבל נדמה לי שאיש אינו פתור מה"גועל נפש" של החיים. החוכמה היא לא להיתקע שם! ואת החוכמה הזאת אני למדתי באמצעות הדרך הרוחנית שלי, באמצעות התובנה שכל קושי הוא בעצם אתגר שנועד ללמד אותי משהו, או לחזק חלק כלשהו שבי. ברגע שהיפנמתי את התובנה הזו - קל לי להתגבר על קשיים. זה לא שהחיים שלי זורמים על מי מנוחות 365 יום בשנה מאז... אבל כשאני נתקלת היום בקשיים - הפרספקטיבה שלי היא אחרת.. אני שואלת את עצמי מהו השיעור שעומד בפני מול קושי זה או אחר, ואז ההתגברות על הקושי קלה יותר. אני גם פחות ממורמרת, משום שאני מבינה שבעומק הדברים - זה לא שמישהו או מישהם מתנכלים לי (אם כי מעל פני השטח זה לפעמים נראה כך) - אלא שאני זו שצריכה לגלות מהו השיעור, איזה חלק בי אני צריכה לחזק. ואתה יודע מה, אור? בדר"כ התשובה היא באהבת העצמי או במתן כבוד לעצמי. שם השיעור הגדול והקשה ביותר לרובנו. אז אולי תתחיל בזה שתאהב את עצמך, שתקבל את עצמך כפי שאתה! וברגע שאתה תקבל את עצמך - גם אחרים יקבלו אותך.

אור ה101

New member
קבלת העצמי

והאהבה עצמית, זה כל כך נכון גריני אני משתדל כבר תקופה ארוכה להגיע לזה אם לא ב100% אז ב 80% גריני מיסתבר שזה לא הכי קל שתקופה די ארוכה היה לו בראש שינאה עצמית וחוסר אהבה עצמית זה נורא קשה לחזור לזה זה מלחמה יום יומית, ההיתי אומר זה ללמוד דברים מחדש בחיים כאילו כל מה שהיה נמחק, וכל העינין הזה כל כך נכון כי כשאני יוצא מהבית ואני מרגיש שאני מרגיש שאני אוהב את עצמי, אנשים גם בלי שאומר כלום מגיביים אלי בחיוך או אפילו סדרנים במקומות כל שהם אומרים שלום כאילו אני מכיר אותם מאיפה שהוא, בכל אופן גריני אני חייב לנגוע ביזו נקודה בקשר לזה שאני לא עונה ואני חוזר לכתוב אחרי תקופה, בגדול יש בעיות התחברות לאינט.... נכון ויכול להיות מצב שאני רואה תגובה ואני לא יודע איך להגיב. גריני עוד הפעם תודה לך ולאביטל שאתן מגיבות.

גריני

New member
../images/Emo42.gif עשית לי את היום ../images/Emo24.gif

כשאני יוצא מהבית ואני מרגיש שאני מרגיש שאני אוהב את עצמי, אנשים גם בלי שאומר כלום מגיביים אלי בחיוך אין כמוך אור!!! אם תרשה לי עצה קטנה: תתחיל להגיד לעצמך, כמו מנטרה, הרבה פעמים ביום, בכל פעם שאתה נזכר ושמתאים לך, משפט כמו: "אני אוהב ומקבל את עצמי כפי שאני. |אייקון של גריני מאושרת, תופסת את אור ביד ורוקדת איתו הורה סוערת
|

אור ה101

New member
חייב לאמר

איך שאני קורא אותך זה נראה שאת אדם מיוחד גריני ואני כלל לא אומר את זה סתם או לפרגן ללא קשר שמגיע לך יותר מפרגון פשוט נראה שיש לך כזה לב ענק שאם הצלחת לגרום לאדם קצת נחת או שימחה את ממש מאושרת והלוואי שאני לא טועה, אני יודע שלא אומרים שיבחו של אדם בפניו אבל קשה לי שלא לאמר את זה ועוד הפעם אני אומר הלוואי ואת באמת כזו, ואני משוכנע שאת כזו, הה ואהבתי את היציאה עם האיקון גריני כשאני ניתקל באנשים כמוך אני מרגיש אדם רע לידם מרוב שהם כאלה.

גריני

New member
קיבלתי מסר עבורך מאלוהים, אור!

בדרכו המיוחדת... נתבקשתי להעביר אליך את השיר: פרפרים לבנים שם השיר: פרפרים מבצע: אורי בנאי לחן: אורי בנאי מילים: אורי בנאי עוד הריח שלך עלי מאתמול ועוד הטעם שלך בפה אני רוצה לדעת מהכל מה בעצם אומר כל זה עוד נושר עלה מהעץ על החול ועוד צומח אחר חדש אני רוצה לצייר לי עולם עם מכחול בצבעים של מתוק בדבש פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימה נכנסים לתוך הנפש פנימה שוב אותה התחושה שכדאי להמשיך ושאפשר להרים מבט גם כששוקעת השמש גם כשמחשיך זה שנינו יחד אני ואת פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימה נכנסים לתוך הנפש פנימה ********* תודה על מילותיך החמות, אור זה באמת גורם לי אושר וגם אתה תרגיש את אותה השמחה, כאשר תרגיש שנתת, שעזרת לאחר הנתינה הזו היא מה שממלא אותנו באנרגיה

אור ה101

New member
ת ...

תודה על השיר ששלחת, שקראתי את ההודעה הלכתי לשמוע את השיר. גריני בקטע הזה שאת אומרת שקיבלת מסר מה` מה הפירוש?

גריני

New member
תשובה בקישור

כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=354&msgid=37696552

גריני

New member
ועוד הסבר

אני אישית מחוברת חזק מאוד לשיר הזה, הוא אחד מ"שירי הנחמה" שלי, כשרע לי, כשקשה לי הוא עוזר. היו לי מספר מקרים שבדיוק ברגע של עצבות הושמע השיר ברדיו - וגרם לדמעות... ואח"כ להקלה.... אתמול שמעתי אותו בדיוק כשהייתי עסוקה במחשבות עליך, אור... ובאותו הרגע ששמעתי אותו - בהקשר של מה שאני עשיתי - פשוט ידעתי שזה מסר עבורך. אני מאמינה שכך בדיוק עובד הקטע של מסרים מהיקום/מאלוהים/מההדרכה הגבוהה שלנו.

אור ה101

New member
אני קורא לזה השגחה פרטית

איזה מקסימה את אני רוצה לאמר לך תוך כדי שמיעת השיר הזה הרגשתי כאילו את ממש נימצאת לידי.

אור ה101

New member
גריני

היום ההיתי אמור לצאת לחתונה (חבר של אחי) אני לא מכיר אותו כל כך ואותו חבר הזמין אותי תכננתי לצאת עם חבר לשם, שגיליתי שאחי יהיה שם ביטלתי את הנסעיה אני מרגיש מצד אחד רע כיון שקבעתי עם חבר והוא צריך לנסוע בלילה לבד נסיעה קצת ארוכה מצד שני אני לא יכול לראות את אחי לא מסוגל אני מרגיש ברעע בסביבה שלו ואני לא רוצה להרגיש בחתונה כך, התקשרתי לאותו חבר וביטלתי הוא הבין אותי אבל נישמע לא טוב בטל" אני מרגיש כל כך רע עם זה.

גריני

New member
אהבת העצמי, זוכר???

חלק חשוב ב"אהבת העצמי" הוא כיבוד העצמי. זאת אומרת, אם מסיבה כלשהי - אתה לא רוצה ללכת לחתונה - תקבל את זה שמותר לך לא ללכת לחתונה וגם מותר לך להרגיש טוב עם זה. הרי מדובר בסה"כ בחתונה שאתה אפילו לא מכיר את החתן, אז מה הסיפור? לא בא לך ללכת... לא הלכת... וזה שמישהו לא כ"כ הרגיש טוב? - יעבור לו! תנסה לא לקחת את כל העולם על הכתפיים שלך! יש לך היום משימה חשובה ולא קלה עבורך. כשתצליח להתחבר היטב לאהבת העצמי- מאליו תבוא גם השתתפות חברתית רבה שלך, אני בטוחה בכך!

למעלה