גריני שלום לך

אור ה101

New member
כמה שאני לא חכם

אחי מתקשר לנייד ואני עונה לא ואני לא יודע למה עניתי לו והוא עוד אומר לי שהוא צריך לבוא אז להשאיר לו מפתח, שיו` אני לא מאמין שעניתי לו.

osho7

New member
אהלן אור

אני כל כך מבינה מה אתה עובר. לא שיש לי אחים אבל חוויות כאלה אני מכירה גם מסוגי קרבה אחרים. אם זה מעודד אותך, צריך באמת הרבה סבלנות ועבודה פנימית. (יש גם כל מיני פטנטים קבליים כאלה שעוזרים ותפילות.. )אם תרצה אני אשמח לתת לך. כנראה שרוב האנשים כותבים בלילה ואני טיפוס של בוקר, בלילה הפחדים מקבלים עוצמת יתר שנעלמת בד"כ בבוקר, ויותר קל להתמודד עם דברים בבוקר. אל תחמיר עם עצמך כל כך. תזכור שאתה יצור אלוהי ונוצרת ע"י אלוהים ואלוהים שם אותך כאן כדי שתחיה ותחווה ותאהב ותאמין שהוא לטובתך, ואף אחד לא שופט אותך. אתה השופט הכי מחמיר שלך, לא יודעת איך להקל עליך ואולי אתה מרגיש כבר מצוין, אז מצויין. בכל מקרה אני שולחת לך הרבה אהבה.

אור ה101

New member
אגב

כשהיה אירוע משפחתי והיה לחץ בלארגן דברים לאירוע, שאלתי את אמא מה אפשר לעזור משו...? היא ענתה לי מה פיתאום זה מענין אותך? לא צריך עזרה בנתיים. שהתעניינתי בעוד דברים היא ענתה לי כאילו זה אירוע מסווג מה אתה צריך לדעת כל דבר? לא שמעתה אותי שדיברתי בטל`. כל מיני יציאות כאלה, וזהו שאני כותב ויש דברים מאוד מעצבנים שהיא עושה שלא זכורים לי שאנשים חושבים שאני דפוק ומרחם על עצמו וכועס לחינם האמת כל שכתבתי ניזכרתי עחשיו יכול שלא ההיתי מספר על זה בחיים הזיכרון שלי דפוק נראה שכל החוויות האלה רק בתת מודע.

avital24

New member
אור אתה נשמע בחור חכם../images/Emo127.gif

ויכול להיות שאתה לא פגוע סתם , בטוח שיש אמת בדברים שלך אני הזדהיתי איתך בנקודה בה אמרת שחושבים שאתה גס ועצלן בזה שאתה לא עוזר ויכול להיות שאתה לא עושה את זה כי אתה חושב שלא מגיע להם כי הם פגעו בך ובגלל זה את גס רוח אליהם נראה לי שחשוב שתנסה להעלות כמה שיותר חוויות כאן בפורום וגם בפני עצמך על התנהגויות שאמך ואחיך מתנהגים אלייך ושלא נראים לך כדי שנוכל לשפוט אותם יחד ולראות מאיפה אתה יכול להתפתח וחשוב גם שתדע שאתה צריך להעלות אותם עם כמה שפחות התערבות שלך כמה שפחות לערב את הרגשות שלך ולהעלות אותם בצורה הכי אובייקטיבית שיש ודבר נוסף ברווחה יש מטפלים שמטפלים בחינם , אולי הם יוכלו לעזור , בכל מקרה ההצעה הכי טובה שלי כרגע שתעלה כל מה שאתה יכול ממצבים שעברת ושאתה עובר (בלי לערב את הרגשות שלך ) ותשמע מה דעתם של אחרים לגבי אותם ודברים ומי יודע אולי תלמד ותחכים וזה לא פשוט זה דורש התמדה . שיהיה המון באהבה אביטל

אור ה101

New member
חשבתי

חשבתי וכתבתי מחקתי ושוב חשבתי אומנם כל התבטאויות האלה כמו עצל וכו` זה ממש מגעיל אותי כי זה כלל לא מגיע לי כי אני לא כזה ואני לא אכנס לזה כי הגעתי למסכנה שלא חשוב מה יאמרו או מה יגידו עלי אני צריך לבוא תמיד בגישה חיובית ולשדר חיובי אופטימיות ולהיות אתה עצמך הטוב להיות החכם ולא הצודק למרות שאחי הכניס אותי לקריז שאני לא רוצה לראות אותו ממטר ונראה שתקופה ארוכה זה היה כך.

אור ה101

New member
גריני שבוע טוב לך

איזו הרגשה טובה יש לי שאני כותב לך אין לך שמץ. גריני רציתי לאמר לך שיש מצבים שאני מרגיש שהנפש שלי מנופצת לחלקים ואין לי סיכוי בעולם אני מרגיש לבד אבל מזה לבד גריני סוף הדרך אני מקווה אולי שאני אתחיל ללמוד אני יכיר אנשים ואני לא ירגיש כך אני מרגיש זוועה בבית אפילו יותר מלבד, אני מחכה ליום הזה שאני יעזוב אבל אני יודע שזה לא יהיה מחר ולא שנה הבאה לפחות כמה שניים טובות עד שאגמור ללמוד וכל השניים האלה אני אמור לישרוד וזה לא קל במיוחד שאין משהו קרוב אליך.

למעלה