גריני

אור ה101

New member
גריני

רציתי להתיעץ איתך אח שלך את ביחסים לא הכי איתו ואחרי כמה ימים מיתקשר ומדבר איתך כאילו לא קרה כלום וזה לא פעם ראשונה שיש חיכוחים ומריבות איתו וזה לא פעם ראשונה שהוא מתקשר ומדבר איתך כאלו לא קרה דבר (את יודעת שאם תעלי את נושא המריבה בשביל להגיע לפיתרון יעלה שוב ויכוח כי הוא לא יקבל את מה שתגידי) מה תעשי במצב כזה? תמשיכי להתנהג כאלו דבר לא קרה? לא תעני לו ביכלל?

גריני

New member
אור היקר

יש אנשים שחמש דקות אחרי שהם רבים, נרגעים - באמת! הם יכולים לצעוק,לריב איתך, להגיד את הדברים הכי קשים - עוברות 5-10 וזהו... אלו הם אנשים ברי מזל (לדעתי). אחיך כנראה כזה. אתה, מן הסתם, אחר... קשה לך יותר. אם אתה שואל אותי, אני הייתי עונה לו ואומרת לו שאני עדיין פגועה מהריב האחרון - זה בטווח הקצר בטווח הארוך - אני מציעה לך לנסות וללמוד מאחיך! מריבות קורות בין אחים - כולנו יודעים את זה, ואין צורך לשמור טינה למשך זמן ארוך. נסה ללמד את עצמך לחזור לשלוות-נפש מוקדם ככל האפשר לאחר מריבה.

גריני

New member
מקווה שהפעם ניפתח

יש אנשים שחמש דקות אחרי שהם רבים, נרגעים - באמת! הם יכולים לצעוק,לריב איתך, להגיד את הדברים הכי קשים - עוברות 5-10 וזהו... אלו הם אנשים ברי מזל (לדעתי). אחיך כנראה כזה. אתה, מן הסתם, אחר... קשה לך יותר. אם אתה שואל אותי, אני הייתי עונה לו ואומרת לו שאני עדיין פגועה מהריב האחרון - זה בטווח הקצר בטווח הארוך - אני מציעה לך לנסות וללמוד מאחיך! מריבות קורות בין אחים - כולנו יודעים את זה, ואין צורך לשמור טינה למשך זמן ארוך. נסה ללמד את עצמך לחזור לשלוות-נפש מוקדם ככל האפשר לאחר מריבה.

אור ה101

New member
נראה

שההודעות שלך לא רוצות להיפתח בפני, ואני אמור ללמוד בדרך אחרת.

להבון

New member
אולי דרכי תצליח

הי אני נותן לך את ההעתק של ההודעה של גרני אולי דרכי תצליח יש אנשים שחמש דקות אחרי שהם רבים, נרגעים - באמת! הם יכולים לצעוק,לריב איתך, להגיד את הדברים הכי קשים - עוברות 5-10 וזהו... אלו הם אנשים ברי מזל (לדעתי). אחיך כנראה כזה. אתה, מן הסתם, אחר... קשה לך יותר. אם אתה שואל אותי, אני הייתי עונה לו ואומרת לו שאני עדיין פגועה מהריב האחרון - זה בטווח הקצר בטווח הארוך - אני מציעה לך לנסות וללמוד מאחיך! מריבות קורות בין אחים - כולנו יודעים את זה, ואין צורך לשמור טינה למשך זמן ארוך. נסה ללמד את עצמך לחזור לשלוות-נפש מוקדם ככל האפשר לאחר מריבה. מקווה שעזרתי להבון

אור ה101

New member
גריני

אני לא יודע איך להסביר את זה אבל את פשוט עושה לי את זה!

גריני

New member
אחח...איזה כיף ../images/Emo25.gif

גם אתה עושה לי טוב, אור! המון טוב!!!

F650

New member
את רואה שאני חסר../images/Emo35.gif התאפקתי ../images/Emo70.gif

גריני

New member
עוד פם תורנות שלך? ת'שה לי טובה

רק לא על השטיח החדש,טוב?

F650