גרמן בדרך החוצה ...

אורקה א

New member
גרמן בדרך החוצה ... ../images/Emo70.gif

בואו נשים את הדברים על השולחן. לו הייתה גרמן ראש עיר טובה אז הדבר היה ניכר כדלקמן : 1. לא היו רצים נגדה כה הרבה מועמדים 2. אחוזי התמיכה בה היו עומדים כיום על 50 אחוז לפחות כמו הערים אחרות בהם ראשי הערים מצטיירים כטובים ואהודים כעת, גם אם גרמן תגרד באורח נס את הארבעים אחוזים אלו מספרים מבישים לראש עיר מכהן ולכן עליה להפנים זאת לקראת הבחירות. חמור מכך, גרמן התבטאה בעיתוני סוף השבוע כי תפקידה הנוכחי משמש קרש קפיצה לפוליטיקה הארצית - משמע, אפילו גרמן יודעת כי היא מתאימה יותר להיות חברת כנסת (דברנית ...) מאשר למלא תפקיד ביצועי הדורש יכולות והבנה בתחוםן הביצוע והיזמות. האימה שאחזה בגרמן מקידום פרוייקטים היא לזרא עבור כולנו, וראו לדוגמא חוסר היכולת שלה לקדם בנייה לזוגות צעירים או לקדם את בניית ופיתוח שטח הבאסה ממזרח לרכבת. פסי האטה ? כל ראש עיר, יחצ"ן ככל שיהיה, יכול לבצע כמו גם להתהדר בנוצות של אחרים כמות הספורטק בהרצליה. אני אומר זאת שוב - יעל לא יודעת לנהל, אין על כך שום מחלוקת.

eopeace

New member
בדוק את הנתונים שלך

בכתבה האמורה יעל גרמן ציינה כי בעתיד תפקיד של שרה יעניין אותה - תפקיד שרה זהו תפקיד ביצועי כזכור - היא לא ציינה שם חברת כנסת למיטב זכרוני. להלן התייחסות חוזרת לטענותיך - הרי כבר קיבלו תשובה, כבר הסתיים הסיפור, ושוב מישהו צריך לקפוץ עם אותן שטויות שוב. במסגרת שני פרוייקטים גדולים הכוללים מעל 4000 יחידות דיור יש בערך 900 יחידות דיור לזוגות צעירים. שני פרוייקטים אלו (זרובבל, גליל ים) הם פרוייקטים שיעל גרמן קידמה ודאגה שתהייה בנייה לזוגות צעירים בניגוד למה שהקבלנים רצו במקור. בניה ופיתוח בשטח הבאסה, משמעותם שהפארק שיבנה יהיה חצר אחורית של תושבי הבתים - אי אפשר יהיה לעשות שם רעש, מנגל ואולי אפילו להיכנס. הפארק יהיה לטובת הציבור כולו ולא קבוצה קטנה של דיירים. מעבר לזה, להזכירך, הבאסה מוצפת כל שנה - בעוד כשנה מתחיל פרוייקט ניקוז של הבאסה בעלות של 30 מיליון שקל (הרומים ידעו לעשות זאת לפני 2000 שנה, אבל ב 80 שנות קיומה של הרצליה אף אחד לא טרח לעשות זאת). את טענת פסי ההאטה איני מבין - אבל אני אציין שוב שנבנו בהרצליה 260 פסי האטה (ו 15 כיכרות) במסגרת ראיה וחזון של ראש העיר שאלו יועילו לתחבורה בעיר. התוצאה היא ירידה של 46% בתאונות הדרכים בהרצליה. אלי לנדאו סירב לעשות פסי האטה למרות שיעל גרמן העלתה זאת במועצת העיר. הספורטק הוא של יעל גרמן בלבד - אלי לנדאו רצה שיהיה שם בית חיל נשים, מרכז התגוננות ואיצטדיון כדורסל. זה לא ספורטק אלא ריכוז מקומות לספורט מקצועי ועוד מקומות שאינם קשורים. יעל גרמן ב 1999 שינתה את היעוד של המקום לספורטק - שמשמעותו מרכז לספורט עממי - לכל תושבי העיר - והוא מוכיח את עצמו. כל מי שרוצה מוזמן לקפוץ למטה הבחירות ולראות מסמכים המוכיחים זאת.

Tami me

New member
ג'וב בכנסת ממש מתאים לה

במפלגתה המתדלדלת והנעלמת ברור שאין לה סיכוי אבל יש כידוע מפלגה שממש מתאימה לה היא תשתלב מצויין בחבורה של גבריאלי, גמליאלי עומרי צחי ובלומנטל שם כידוע המקום נקבע לפי היכולת הקומבינטורית והתשלומים וכמובן בש"ס יש חיבה גדולה אליה ואם תתחפש לגבר אז יש סיכוי כבר התרגלנו שנציגינו בכנסת הם חבורת לא יוצלחים קוני קולות ולא היינו נותנים להם לנהל אפילו את המכולת השכונתית שתיקח איתה את דובריה ויחצניה וניתן צ'אנס למישהו חדש להעלות את העיר על פסי צמיחה

היא לא דיברה על הכנסת היא דיברה על

הממשלה! קופצת מדרגה, הכנסת מסתבר לא לרמתה, ישר לממשלה. נו באמת גרמן כרה"ע את בדיוק הצלחה, אז כבר קופצת לממשלה, שתהרסי את אחד המשרדים. ואיזה תיק את מעויינת, אולי נמציא בשביל תפקיד שבתאים לך בול- שרת הסברה, פשוט יהיה מומח עלייך בול- את אוהבת להסביר, אוהבת לדבר ולדבר, את אוהבת דוהרים ויחצנים- תתחילי לתת הסברה למדינה כלפי חוץ- כמנכ"ל המשרד נמנה את ידיך היקר-יריבוש כעוזרת אישית-נמנה את פנינה'לה כמנהל הלשכה-איל יקירנו כיועצים-את מוזנמת לבחור רק 2 שם (בממשלה) לא ייתנו לך להזיק 21- ואת 300 העובדים שנוספו לעירייה בתקופת שלטונך כאן בעיר, קחי עמך כמתנה מתושבי הרצליה. ואת יחציך הנאמנים-נערי מרצ, נשלח כ"שגרירי הסברה" יחד עמך. נכון תיק נפלא ליעלי שלנו-מה שהיא אוהבת הכי בעולם- מי יודע אולי בחו"ל התייחסו אלינו אחרת עם שרה שכזאת... (ורק לא לשכוח לשלוח לכל מנהיגי העולם פאוספקטים חייכנים וחמודים בצבע ירוק).

EmperorMollari

New member
פשוט להתבייש

מתנגדיה של גרמן אינם מסוגלים לנהל שיח מכובד וענייני לקראת הבחירות הקרובות. הם כבר הבינו כי יעל ניצחה את הבחירות, כי תושבי העיר מרוצים מן המהפך שעבר על העיר ב-5 השנים האחרונות במגוון של תחומים וכי הם לא קונים את השקרים והלוקשים שמנסים למכור להם המועמדים חסרי העשייה וחסרי המידות שמתמודדים מולה. לכן, הם נאחזים בקשים האחרונים, וכמו ילדים שלא הולך להם, הם פונים לאלימות: אלימות מילולית, השמצות מתחכמות שכאילו עושות על מישהו רושם, לכלוך העיר ולכלוך על המועמדים וכן הלאה. אתם לא מרשימים אף-אחד. פרפורי הגסיסה של מועמדויותיכם כבר ניכרות בכל מקום. פלטי מבקש להתאחד, ומודה בכישלון. רשפי מדשדשת באזור החד-ספרתי, וצורחת שהיא רוצה עימות. המועמדים עצמם יודעים את מצבם, אך הם משלים את הפעילים והתומכים ומשקרים להם שיש עוד סיכוי. הם משקרים שיש בכלל סיבה להחליף את גרמן. הם משקרים את עצמם ואת סביבתם לדעת. חבל שתתאכזבו, חבל שתבכו, חבל שלא צמטרפו לראש העיר שלנו, יעל גרמן. הגיע הזמן לפרגן ולהבין שלא יחצ"נות ניצחה לגרמן את הבחירות, אלא עשייה. למעשה, כשלונה הגדול והמרכזי של גרמן ב-5 השנים האחרונות היה שהיא לא פירסמה, ולא יחצ"נה ולא חשפה כראוי את מידת העשייה הברוכה בעיר. תפסיקו, אתם מביישים את עצמכם. רדו מהעץ. גרמן ראש העיר שלנו.

אני חי בהרצליה או שנדמה לי

אף אחד מנאמני גרמן לא מוכן להתייחס לתופעה של ריבוי מועמדים נגדה או לאחוזי התמיכה הגבוליים בגברת להבדיל מערים אחרות בסביבתנו. עשייה ? יוזמה ? מגוון של תחומים ? זה בסדר גמור חברים אם אתם מסתפקים במועט - אבל אני לא ! כנראה שרק בהרצליה "כרישי הנדל"ן" מאיימים איום חמור על המינהל התקין ולכן גרמן פוחדת מהם כמו מאש והבריחה מכאן יזמים בחמש השנים האחרונות. כנראה שרק בהרצליה גרמן מעוניינת שהעיר תזדקן איתה ביחד ולכן חלה כאן הגירה שלילית של זוגות צעירים עם ילדיהם כמו שלא קרה בשום עיר אחרת. מה שמדהים הוא שגילם של נאמני גרמן בפורום הזה לא עולה על 25 ולכן, עם כל הכבוד הראוי ילדים, אני מתעסק פה עם בליל בלתי פוסק של מנטרות וקשקושים שאולי משפיעים של מי שרק עבר לעיר הזאת לאחרונה (אולי על עוזי לב צור זה יעבוד...) ותוספת של 300 עובדים למצבת עובדי העירייה ? גם זה "הישג" של גרמן ? תפנימו - יעל לא יודעת לנהל ! היא לא יודעת לגייס כספים באמצעות הנפקת אגרות חוב, היא לא בקיאה בשיטות ניהול מתקדמות כמו b.o.t או p.f.i שיכולות להצעיד את העיר למקומות נפלאים בשילוב יזמים שונים (אתם יודעים מה זה ילדים ?),היא ריכוזית להפליא ואפילו חיים פלד הפתטי לא פצה פה אודות נטילת הסמכויות שהוא נאלץ לעבור במדרשה של גרמן עקב היותה של האישה חששנית בלתי נלאית, נקמנית ואחוזת אימה מגודל האחריות של תפקידה. והגירעון - זה כבר גובל במירמה להציג ירידה של שני שליש בגירעון מבלי לפרט את לקיחת ההלוואות של גרמן לטווח הארוך...

EmperorMollari

New member
אינני יודע מה גילך, אבל אתה לא בקיא

אמנם אינני מעל גיל 25, אבל אני בקיא יותר ממך בכל הנושאים שציינת. אשמח לפרט ולהשיב, משום שאני לעולם אייני "מקשקש מנטרות" ללא כיסוי, אלא מבסס את תשובותיי על עובדות ונתונים. 1. ריבוי המועמדים. אני כלל לא שותף לתפיסה לפיה ריבוי מועמדים מעיד על מצבה של ראש העיר המכהנת. הרי כמעט כל המועמדים לראשות העיר הם מועמדים קיקיוניים, בלתי מוכרים שיודעים בעצמם ואף מודים בכך שאין להם סיכוי להיבחר. המניעים לריצה לראשות העיר מגוונים: מגלומניות, רצון למצב עצמך לקראת הבחירות הבאות, רצון לתת חשיפה רבה יותר לרשימה איתה אתה רץ למועצת העיר על-ידי הכרזת מועמדות לראשות העיר, וכן הכסף ששופכים בעלי אינטרסים המעוניינים במספר רב של מועמדים כדי לפצל קולות ולנסות לכפות סיבוב שני. העובדה היא שלאחר מועד הגשת המועמדות הרשמי, צנח מספר המועמדים מ-12 ל-7 ואני עוד מבטיח לך צניחת מועמדים בהמשך. מבחינתי, יש רק 3 מועמדים לראשות העיר: גרמן, אוריאלי ורשפי. מעבר לכך, אין שום משמעות למספר המועמדים, אלא להיפך. העובדה שגרמן עדיין מובילה בגדול, למרות שעמדו מולה מועמדים רבים אלה, מוכיחה עד כמה היא חזקה וראש עיר טובה. כל המועמדים העומדים מולה גם יחד לא מקבלים חצי מהתמיכה שהיא מקבלת (וזו לא סיסמה, אלא עובדה. כל המועמדים יודעים זאת בסקרים הפנימיים שהם עורכים). 2.זוגות צעירים. ניכר שאינך מעודכן בפרטים. בשנה"ל התשס"ד שנפתחה עלינו לטובה, חל גידול של 8% במספר ילדי כיתות א' וילדי הגנים בהרצליה. זה קורה לראשונה ב-10 השנים האחרונות. לאחר הבריחה ההמונית של זוגות צעירים בתקופת לנדאו, בלמה יעל גרמן את המגמה הזו. על-ידי השקעה מאסיבית בחינוך, שהוא גורם מהותי בבחירת זוגות צעירים את מקום מגוריהם, שיפור חזות העיר ותדמיתה, הפכה הרצליה כיוון. גידול במספר הילדים בכיתות א' ובגנים מעיד על התחדשות של העיר וזרימת אוכלוסייה צעירה אליה. כמו-כן, בתקופת יעל גרמן תוכננו וקודמו שתי תוכניות בנייה הכוללות מענה לזוגות צעירים: תוכנית ה.ר./1819 בשטח שמול הקאנטרי קלאב, סביב חט"ב בן-גוריון, שבה 30% מהדירות תהיינה דירות בנות 3 חדרים על שטח של 85 מ"ר שהן זולות יותר ומיועדות לצעירים. תוכנית זו מתחילה להיבנות בתוך שנתיים. בתוכנית גליל-ים 20% מן הדירות תהיינה לזוגות צעירים ולעולים חדשים זכאי משרד השיכון. תוכנית זו מתחילה בבנייה בתוך שלוש שנים. תוכנית ה.ר./1874ב' בשטח שבין הרחובות הנדיב, אלתרמן, ז'בוטינסקי ורש"י אושרה בנייה צמודת קרקע ושני מגדלים בגובה 15 קומות. מעבר לכך, בתקופת יעל גרמן קמו מגדלי אשרמן, נבנה כעת פרוייקט גרין פארק ליד תיכון היובל ועוד... ועוד... בסה"כ ב-5 השנים האחרונות קודמו 8 תוכניות בנייה ל-6,700 יחידות דיור. יש לזכור כי אישור תוכניות בנייה הוא תהליך ארוך ומייגע במדינת ישראל ואת פירותיו נראה בקדנציה הבאה. הפעם, בניגוד לעבר, יהיו אלה תוכניות בנייה פרופורציוניות, הגיוניות, לרווחת התושבים ולא רק חברות הנדל"ן ותוך פיתוח התשתיות התחבורתיות הנחוצות מבעוד מועד. 3. תוספת עובדים למצבת כוח-האדם של העיריה. רוב מוחלט של העובדים שהתווספו למצבת כוח-האדם של הערייה הם מורים. אם אתה מציע לקצץ במספר המורים, באמת כדאי שתבחר במועמד אחר, משום שיעל גרמן שמה את החינוך בראש סדר העדיפויות, העלתה את תקציב החינוך העירוני מ-101 מיליון ל-156 מיליון ש"ח בשנה בתוך 5 שנים, הכפילה את ההשקעה השנתית בתלמיד, יזמה תוכנית לימודי דמוקרטיה, סקר אלימות שנתי, יום חינוך ארוך ביד-התשעה כולל ארוחה חמה, פתחה תיכון עירוני שלישי שהפחית את העומס והצפיפות בתיכונים בעיר, יזמה שעורי עזר בחינם באינטרנט לכל תלמידי הרצליה, יזמה את פרוייקט מאיצים לבגרות ותוכניות סיוע רבות לתלמידים בעיר והעלתה את אחוז הזכאות לבגרות מ-54.7% ב-98' ל-69% ב-2002 ועוד היד נטויה. 4. יכולות הניהול של יעל גרמן. אתה לא מבין בכלכלה, זה ברור וגם לא צריך להתבייש. לא כולם מבינים גדולים ולכן אני מוכן ומזומן להסביר. יש מושג שנקרא אובליגו. האובליגו של העירייה הוא סך ההתחייבויות שלה, קרי גירעון+הלוואות. תקציב העירייה עומד על כ-600 מיליון ש"ח בתקציב רגיל ובלתי-רגיל. ב-98' עמד האובליגו על 40% מתקציב העירייה. ב-2003 פחת האובליגו ל-36% מתקציב העירייה. במקביל פחת מרכיב הגירעון בתוך האובליגו מ-140 מיליון ש"ח ל-73 מיליון ש"ח. המשמעות המיידית היא שהאובליגו נושא היום ריבית נמוכה יותר. כלומר, גרמן הפחיתה את סך האובליגו ב-4%, ובמסגרת זו קיצצה את הגירעון במחצית. ההלוואות כלולות במסגרת האובליגו, ולכן הדיסאינפורמציה שאתה מנסה להפיץ כאילו הגירעון קוצץ אבל במקביל נלקחו הלוואות - היא פשוט שקר וכזב. יעל יודעת לנהל מצוין, משום שבמקביל לקיצוץ הזה בגירעון ובהלוואות, פותחה העיר, נבנה הספורטק, שופצו רחובות, הושקעו 420 מיליון ש"ח בתשתיות (יותר מאשר הושקע ב-15 השנים שקדמו לכך גם יחד!), נבו המדרחוב בשד' ח"ן, נרכש היכל אמנויות הבמה, נבנה בימים אלה מועדון הנוער, הושקעה השקעה מאסיבית בחינוך ועוד. לגבי שיטת BOT - המועמדים האחרים מוכרים לוקשים כאילו ניתן היה לסיים את בית העירייה החדש בשיטה הזו. למישלא יודע, בשיטת BOT, הקבל המבצע משלים את בניית המבנה ואז מתפעל אותה לטובת העירייה תמורת תשלום חודשי. כעבור תקופה נתונה עובר המבנה לבעלות העירייה. העובדה היא שלא ניתן היה להשתמש בשיטה הזו להשלמת בית העירייה משום שהיה צורך להתחייב לשם כך מראש על כלל הסכום הדרוש. הדבר היה מביא למיקסום האובליגו של העירייה, ומונע ממנה להשקיע כספים בפיתוח ובכיסוי הגירעון, כפי שעשתה גרמן בהצלחה, למשך 5 השנים הבאות. כיוון שפיתוח העיר בתחומים שונים חשוב יותר מבניית בית חדש לעובדי העירייה, נדחתה השלמת המבנה לעוד שנתיים וחצי, אז יירד עוד יותר עומס המלוות של העירייה וכן יושלם שיפוץ רחוב סוקולוב. או אז יושקעו 55 מיליון ש"ח החסרים בגימור ואכלוס המבנה, והעירייה תעבור אליו. לגבי הנפקת אג"ח, הנושא כבר עלה במספר דיונים בעירייה והוא נשקל ליישום לקראת הקמת השכונה בגליל-ים שתגדיל את אוכלוסיית העיר באורח משמעותי ותצדיק רווחיות אגרות-החוב לרוכשים אותן מבין התושבים הנוכחיים. 5. חיים פלד, הפתטי לדבריך - חבל שאתה משמיץ איש כזה, קרא בראיון ב"קול הרצליה" האחרון לתמוך ביעל גרמן כי היא פשוט טובה מן השאר, הודיע כי כל המועמדים האחרים חסרי נסיון וחסרי כל ידע בתחום המוניציפלי וגם העריך שגרמן תנצח בגדול. לסיכום, אני מקווה שקיבלת מענה והסבר לנושאים בהם היה חסר לך ידע. כמו-כן, אני מקווה שתבין כעת כי שקרים והשמצות לא יכולים לנהל עיר, ותבחר ביעל גרמן. והכי חשוב, שאולי תראה קצת יותר כבוד גם לאנשים צעירים ממך ולא תתנשא מעליהם. חשוב שתבין כי הצעירים המתנדבים אצל יעל גרמן הם נוער איכותי ואינטיליגנטי, שמבין בנעשה בעיר, חקר ומצב באורפן אובייקטיבי שהיא המועמדת הראויה מכולם. אצל יעל גרמן, לא משלמים ל"מתנדבים" 20 שקל בשעה, כמו בשאר המטות, וגם לא מעסיקים עבריינים. כאן מתנדב נוער מעורב ואכפתי, שגם מבין בעניינים. אשמח להשיב לכל שאלה ענינית נוספת. גמר חתימה טובה!

אף אחד לא מאמין לפרופגנדה הזו

מי שמשתיק באמצעות עשרות מכתבי איום מעורכי דין את מה שכותבים העיתונים - הוא איש ושלטון המתאימים לימי הביניים האפלים, ולא ניתן להאמין למילה וחצי מילה היוצאת מפיהם. נא לחשוף את כל המכתבים, ואת נסיבות כתיבתם, נא להעמיד פעולה זו לשיפטו המיבור - ורק אז, ועל פי הסקרים שתעשו תחליטו אם להמשיך במסע הבחירות או לתלות את הנעליים. לדעתי אחם תתלו בכל מקרה - מישהו בקרבכם - או גורם חיצוני יחשוף את המכתבים השערורתיים האלה. בקיצור, לא מאמינים למילה וחצי מילה שלכם.

EmperorMollari

New member
אנשים שלא נותנים לעובדות לבלבל אותם

חבל שאינך מסוגל להצטרף לשיח ענייני ורציני בנושאים עירוניים, אלא פשוט "מסרב להאמין" ובכך סוגר את הדיון. כל מי שיפתח את הראש וישים בצד את השנאה הלוהטת והבלתי-מוצדקת, יבין ויפנים שיעל גרמן היא ראש טובה להרצליה. אני מזמין כל אדם רציני, להגיב באופן ענייני לטענות שהעלתי בהודעתי.

eopeace

New member
בידור חביב

אתה עושה תרגיל חביב, מעניין ושקוף. אתה אומר שיש משהו נוראי בעיר הזאת שעשתה יעל גרמן ואתה מבקש ממנה לחשוף אותו - אני כתגובה, מבקש שתחשוף בדיוק איפה קברת את כל השלל שגנבת מהפריצות האחרונות שלך לדירות בהרצליה (סליחה על הבדיחה החלשה) - זה בדיוק אותו הדבר - אתה מאשים את יעל גרמן במשהו חסר בסיס וחסר הוכחות ומצפה שהיא כתשובה תתן לך אותם - אין מכתבים שכאלו - עיריית הרצליה לא יכולה להשתיק את העיתונות (למרות שאם כבר העיתונות לא פרסמה משהו פוגע, כנראה שהוא היה גם לא חוקי).

חיים פלד-שלום ולא להתראות

מכיוון שעלה הנושא ששמו חיים פלד-אני חייב להגיב עליו. ניסיתי לחמוק אבל מכיוון שעלה אני אגיב בכל זאת: חיים פלד, מ"מ וסגן רה"ע, היה בכל הקדנציה האחרונה "סגן בובה"-כלומר סגן בתואר ללא תחום אחריות (הועדה שעליו היה ממונה, ועדת משנה לבנייה, היה בשליטתה המלאה של גרמן). פלד היה בבחירות האחרונות מועמד מוביל לניצחון, אך הוא הפסיד (פעם שנייה)-והתחבר אליה ואח"כ מונה לסגן ומ"מ. מה פלד עשה בכל הקדנציה האחרונה-ישב בלשכתו המפוארת (אחת הלשכות המדהימות שראיתי בחיי, אפילו יותר מזהו של גרמן). תשובה: פשוט כלום. גרמן לא נתנה לו סמכויות, והוא הסכים לקבל זאת בשביל השכר המכובד שנתן לו תפקידו. כמי שעמד בראש סייעת "פלד-עבודה", הוא לא יצלח במשימה, להשאיר את הסיעה מאוחדת ולהשאירה בקואליציה-כשטנר ורשפי נכנסו הוא סירב להעביר לידהם את הועדות שהיו אמורים לקבל במסגרת ההסכמים הקואלציונים-לטנר את התמיכות ולרשפי את קידום מעמד הילד. הוא בקושי שהיה בקשר עם חברי סייעתו, איים שהיה מוכן לרצוח (מה שאתם שמועים!!!) את אורית רשפי, אם היה לו אקדח. הוא גם לא הצליח לשמור שהסייעה תמשיך להיות בתוך הקואליציה-והסייעה באופן רשמי באופוזיציה! הוא סירב לוותר על תפקידו (בשביל שכרו כמובן), על-מנת לעבור לשורות האופוזיציה... ולכן פרש ממפלגת העבודה. כתפקידו כמ"מ היה צריך למלאות את מקומה של יעלי, איזה מילוי מקום ואיזה נעליים-בעירייה סיפרו לי שבפועל יסעור היה מ"מ רה"ע. תודה לאל הוא שהוא הבין ופורש מהחיים הפוליטים מהעיר-מה הוא תרם לנו? כספנו מימנו לו משכורת מכובדת שנכנסה כל חודש, עוד משכורת מבוזבזת... לכן היה אפשר להעביר את תפקידו לרחלי בללי שתרמה רבות ועוד התנדבות מלאה לעיר הזאת-לה מגיע להיות סגנית רה"ע ולא לפלד ששתק לגרמן והעדיף לעשות כלום קדנציה שלמה!!! הוא עוד קורא לתמוך בגרמן?! אני במקומו סוגר עימה חשבון, במלא הוא פורש מהפוליטיקה והקדנציה נגמרת בעוד חודש בדיוק! "בובה היה-בובה נשאר" ואני מצטט את אחד מידידי הקורבים שפשוט שונא אותו... העירייה עוד רוצה לעשות חגיגה לרגל פרישתו ותרומתו לעיר, במקום לזרוק כספים מיותרים תנו לחינוך, שיפוץ העיר ובעצם יש דברים חשובים פי 2 מפלד. שלום פלד ולא להתראות!!!!

mbr10

New member
עיוורון

חברת ביטוח טובה מתגלת כאשר נזקקים לה במצב לא כל כך נוח, אבל חברת הביטוח שלך סכינאית מבטן ולידה, על האדם למדים רק בשעת חוסר נוחות.אז למדנו

mbr10

New member
מיידע

אשמח לקבל קצת יותר מיידע על הייקף החובות.? האם מותר לראשות לגייס כספים באמצעות אגרות חוב? נכון גרמן ריכוזית.אולי זה מה שצריך כאשר מקבלים מערכת מוניציפלית שאין בה תכנון עתידי אלא פרוייקטים שמתבצעים הלכה למעשה בשטח, וחפיפה כמדומני בין ר' העירייה הקודם והנוכחית בהייקף של 4 דקות בדלת. הייתי מעורב באי אלה פעילויות בעבר אל מול הראשות וברצוני לומר לך שלא היה אחד שהעיז להניד עפעף בלי לקבל רשות מהמנכ"ל ור' העירייה. אז שם לא הייתה ריכוזיות???

mbr10

New member
שמע זה נשמע כמעט כמו תיסכול אישי מדהים,אז חלק ניכר מאלה שקידמו הקפיצו המציאו וגם נעשו פרופסורים בגילאים צעירים מאוד הם כנראה כהגדרתך ילדים או צעירים בא נתייחס לתוכן מה משנה הגיל אם גם בגילאים מבוגרים יותר יש לנו קירות שיודעים רק לדקלם

מה עם העתקים של המכתבים

אלה עם האיומים שנשלחו לעיתונים עשרות העתקים, אתה מזניח את תפקידך. דורשים מכתבים עכשיו !!! דורשים שקיפות עכשיו !!! ואני מציע שנמנה את גרמן לשרת הדואר - מכתבים רבותי מכתבים.

EmperorMollari

New member
איך אתה לא מתעייף?

גם תרנגול מקרקר רק עם עלות השחר ואח"כ הוא נח. אבל אתה בעקביות ובסתמיות ממשיך לקרקר על המכתבים, למרות שהסבירו לך פעמים רבות מספור מה התשובה. אשתדל להשיב פעם נוספת. העיתונות המקומית הייתה ועודנה עוינת כלפי יעל גרמן. אינני יודע אם זה רק משום שהיא השלטון הנוכחי ואליו נוח להתנכל, או פשוט משום שהתנהלותה הנקייה והקמפיין הפוזיטיבי שלה לא מריחים מדם. והרי דם זה מה שמוכר ומה שהעיתונים מפרסמים. לעניינו, העובדה היא שהעיתונות עוינת את גרמן וזה זכותה. זה לא לגיטימי לדעתי, אבל זו זכותה של העיתונות. זו גם זכותה של יעל גרמן שלא לשתף פעולה עם עיתונות עוינת. יעל גרמן שלחה מכתב לעורך עיתון מקומי בו היא מביעה את אכזבתה מן הכיסוי הבלתי-מקצועי והעוין כלפיה, וביקשה גילוי אובייקטיביות רבה יותר ופרסום האמת בנושאים שונים. זוהי זכותה לבקש אובייקטיביות רבה יותר מעורכי העיתונים, וזה תלוי בהם מה נעשה עם זה. היא מעולם לא איימה על אף-אחד, ולא תאיים. חופש העיתונות הוא ערך חשוב, וגרמן מעולם לא איימה לפגוע בו. כאמור, זכות העיתונות לפרסם את דברה, וזכותה של גרמן שלא לשתף פעולה עם עיתונים עוינים. עכשיו תנוח, זה חג, מספיק לקרקר.

אתה שקרן!!!

ממש כמו הבוסים שלך עשרות מכתבי איום נשלחו לכל העיתונים ובמגוון נושאים, המכתבים חתומים ע"י עוד לונבוק ועו"ד גלוזמן ממשרדו. המכתבים מאיימים בתביעות משפטיות אם יפרסמו חומרים מסויימים והיו גם איומים הדורשים פירסומו של חומר אחר, אשר אם לא כן תהיינה תביעות. בקיצור, שיטות של דיקטטורה מאד מאד מסוכנת. חבורת שקרנים אנטי דמוקרטיים מנהלת את העיר הרצליה, והשאלה היחידה היא אם אפשר יהיה להוציא את העיר מציפורניהם, טרם הבחירות.

EmperorMollari

New member
כלל פשוט בדמוקרטיה

כלל פשוט קובע כי עול ההוכחה הוא על המאשים. אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה לחשוף את המכתבים המדוברים בפורום, או בכל מקום אחר. אנא ממך, שתף אותנו בהוכחות העומדות לרשותך כשאתה טוען את הטענות הללו. אה, אין הוכחות? הבנתי. לא חשבתי אחרת. כל עוד אין בידך הוכחות, ואתה ממשיך להפריח ססמאות ושקרים, אין לי כל כוונה להתייחס שוב לנושא זה. הוא מוצה מכל וכל.

לקיסר הנכבד

שמע, אתה בחור מרשים. סלח לי לעומת זאת אם אינני מאמין למילה אחת ממה שכתוב פה. העובדות מדברות בעד עצמן והכלל נכון ותקף לגבי כל מערכת מוניציפלית - ראש עיר נכשל מקים עליו מועמדים רבים קיקיונים או לא זה כבר לא ממש משנה. קשה לי להאמין עד מאוד כי הודעותיך המפורטות והמנומקות היטב אינן הכתבות ברורות של יריב בן אליעזר, כאשר מעת לעת הנכם עורכים ישיבות תדרוך והסברה. כעת, מילא הפורום הזה אבל כשאתה מסתובב בקרב בני גילך התמימים ומוכר להם את הסיפורים הללו אזי יש חשש אמיתי שמא השקרים המיוחצנים יטב יחלחלו בראשיהם של בני הנוער ואז הם יאמרו כשהספק נטוע בליבם : "וואו , היא באמת יופי של ראש עיר..." האמת - אתה יכול לספר לי כאן על b.o.t עד מחר וזה יפה בתיאוריה ועל הנייר אבל העובדה היא שגרמן לא עשתה עם השיטה הזאת דבר וחצי דבר כמו גם דברים אחרים שאין לה כל מושג אודותם - כמו הנפקת אגרות חוב. אני מעלה נקודות ספציפיות ואתה ממשיך לשפוך את המצע המסוגנן של גרמן. אולי תתייחס לאופיה הנקמני וחסר האמונה של הגברת ? אולי תספר מהי התרשמותך האישית מגרמן ובן אליעזר בתור אנשים שחשוב להם מתושבי השכונות ולא רק מתושבי הרצליה צעירה ונווה אמירים ? אולי תתייחס לרשימה האליטיסטית שמציגה גרמן למועצה ? - 90 אחוז אשכנזים כמדומני לא ?!!!!!!!! אתה יודע מה הבעיה של גרמן - היא עשתה לעצמה חרקירי מוחלט בנקמה בשכונות שלא הצביעו עבורה בבחירות האחרונות - נווה ישראל, נווה עמל, שביב את החרקירי שלה במערב העיר כבר אין צורך להציג .... יעל לא יודעת לנהל !!!

למעלה