גרמן בדרך החוצה ...

EmperorMollari

New member
בכל זאת, א' הרצלייני עשה לי שירות

הוא חשף ששמי ערן מיק, בן 18, בוגר תיכון היובל. לכן, התיאוריה שלך שאני לא בן 18 התנפצה. אני מודה לך על המחמאות (בחור מרשים). חבל שאינך מסוגל לנהל דיון ענייני ופשוט מעדיף "לא להאמין". לגבי הנקודות ה"ספציפיות" שהעלית על אופיה של יעל גרמן, לא ארד לרמת הדיון שלך. לגבי השכונות, יעל גרמן זכתה בתמיכה אדירה בשכונות בבחירות הקודמות ולכן לא הייתה לה שום סיבה שלא להשקיע בהן. מעבר לכך, ההשקעה בשכונות היא אדירה: ביד-התשעה מופעל יום לימודים ארוך על חשבון העירייה, הכולל ארוחה חמה לילדי בי"ס הרצל. תלמידי כיתות ח' בחט"ב רעות לומדים 4 שעות בשבוע במרכז הבינתחומי כדי שיוכלו לטעום מן האקדמיה ויתאמצו להגיע לשם. שופץ רחוב מעפילי מרוקו בשכונה. עתה נכנסת העירייה למבצע תאורה מחודש בשכונה כדי להגביר את הבטחון האישי של התושבים ולשפר את חזות השכונה. בנווה-ישראל, נבנו שתי גינות ציבוריות, גינת אסתר וגינת ביה"כ. שופץ רחוב הנגב שחיכה לעבודות שתית וסלילה במשך 50 שנה. נבנה רמזור בצומת בן-גוריון-בר-כוכבא שמקטין באופן משמעותי את זרימת התנועה בשכונה ומחסל את תאונות הדרכים, זאת בנוסף לפסי ההאטה ברחוב. שופצו שני גני ילדים בשכונה (צבעוני וערבה). בנווה-עמל, נבנתה גינת טננבאום, שופץ רחוב מורדי הגטאות, נבנה כיכר בכצנלסון-בורוכוב ועוד ועוד. במערב העיר נבנה גן הברוש, גינת מרקוס, כיכרות בקרן היסוד-הנשיא ובבזל-הנשיא. נחנך עתה כביש המרינה שנותן מענה לבעיות עומסי התנועה במערב העיר שנוצרו עם פתיחת קניון "ארנה". שאמשיך? (ועכשיו אתה גם יודע שאינני יריב בן-אליעזר או איל אורון). אתה גם טועה לגבי הרשימה. מעבר לכך שאתה שוב מנסה לשחק על העניין העדתי, תוך ליבוי השנאה וחשיפת פרצופך שלך כגזען, אתה לא שם לב שיש ברשימה גם בני עדות אחרות. אני לא מתכוון להתייחס לנושא הזה ברצינות משום שהוא מתחת לכבודם של תושבי הרצליה. אני מזמין אותך לבדוק בעצמך את חברי הרשימה אחד-אחד ולהסיק את המסקנות. (לא שתעשה זאת כי אינך מעוניין באמת).

קול קטן

New member
גלדייאטור

שלום לך האמת שמרוב ססמאות לא מובן מה אתה רוצה הערכתי אותך קצת יותר מכל מיני מגבבים בפורום. שלח דוגמאות ולא ססמאות מה החרקירי במערב, ידידי מי שהותיר את המערב פקוק סתום בנה לנו מרינה וקניון בלי לחשוב מה יקרה לחוף שלנו ומה יקרה לדיירים זו עם כל הכבוד לא יעל גרמן אלא אם התבלבלת בספירה זה לא אחר מאלי לנדאו. נכון מי שהתמודדה עם כך ומצאה פתרונות זו גרמן, עכבה את פתיחת הקניון עד שלא ניתן היה יותר להזכירך היא רק ראש עירייה לא אלהים ולא שופט, לא ריאתי את המועמדים האחרים מציפים את העיר בשלטים נגד לנדאו על המרינה ועל הקניון לא התייר ולא שר החוץ שבילה במחוזות אחרים אבל פתאום בוער לו וזו שמציגה את עצמה כמי שמסוגלת אבל מפרסמת רק על מלחמות העתיד שלה כנראה שהיא רוצה עיר אדומה לוחמת לא מתפתחת ומשגשגת, ביילסקי שכולנו מוכנים ללמוד ממנו הביא את רעננה למקומה אחרי 3 קדנציות, גרמן מסיימת בימים אלה אחת(ואל תגיב ברוך שפטרנו תהיה יותר רציני) ותמשיך לשניה בגדול נבחן אותה אחרי 2 קדנציות אם הבטחותיה לא יתממשו אזי אקבל את מה שתאמר. כרגע כל שרי החוץ והפנים כל התיירים והקבלנים שיש להם עניין בעיר ישבו נא בשקט כשם שישבו עד היום ויורידו כובע בפני אלה שעשו ולא נרדמו על ספסלי המועצה.

תפסיקו עם התמימות של גרמן

אין כל ממש בזעקת חמס נגד לנדאו והמרינה יותר מאשר סיסמאות שבאמצעותם מנצחים בחירות . באופן אישי זה בושה וחרפה שמשמיצים ראש עיר שכיהן במשך שלוש קדנציות ובאמצעות כך עולים על גבו לשלטון. האמת - המלחמה נגד גרמן קשה. היא חייכנית וטובה (גם אם היא לא...) הקמפיין שלה פוזיטיבי ויפה והיא מעלימה כמעשה אומן את מחדליה ואי עשייתה במשך חמש שנים . אני יודע באופן אישי כי רבים מתומכיה המובהקים כמו יובל עילם או יורם יאיר חושבים שהיא על הפנים - אם בארזים נפלה שלהבת אז מה יגידו אזובי הקיר. לגבי מערב הרצליה - סוף סוף גרמן למדה מה זה פופוליזם זול. היא נתפסת כאשמה במצב הפקקים כאשר היא בעצם לא ואתם יודעים מה - טוב שכך ! חברים, גרמן עוד לא ניצחה - לטעמי אין לה ארבעים אחוז ולכן הכל פתוח עוד בסיבוב השני (חוץ מזה עוד אין לדעת מה יצוץ...
)

למעלה