דיברגנט חדש
Well-known member
גם בלבוש יש לך תנאים, כמו למשל אסור לך להסתובב עם תחתונים ברחוב.בלי תנאים! כל סוג של מסכה!
גם בלבוש יש לך תנאים, כמו למשל אסור לך להסתובב עם תחתונים ברחוב.בלי תנאים! כל סוג של מסכה!
צריך גבול אחד בדיוק והוא הNAP.סופרמן, תאמת אפשר לחיות ללא גבולות?
בוודאי שקובעים לך את אורך המכנסיים, כך שיסתיר לך את הישבן.אבל לא קובעים לך את אורך המכנסיים ומי שלובש מכנסיים לא חייב בכלל ללבוש תחתונים כמו כן כל אורך של מכנסיים מותר, כולל מכנסיים באורך של תחתונים, תביך את עצמך אם תלבש מכנסיים כאלה אבל לא תעצר ולא תדרש לשלם קנס, כך שזה מותר. באותה מידה אם הדרישה היא מסכה, זה צריך להיות תקף לכל מסכה ללא יוצא מן הכלל.
לא נכון. חוץ מזה, אין מכנסיים באורך של חוטיני. אגב, אשה יכולה ללכת ברחוב בבגד גוף, בלי מכנסיים בכלל והיא לא תיעצר ולא תידרש לשלם קנס. אגב, גם גבר יכול, במצעדי גאווה הם עושים את זה ולא עוצרים אותם. בקיצור טענתך טענת שווא.בוודאי שקובעים לך את אורך המכנסיים, כך שיסתיר לך את הישבן.
אם תלך עם מכנסיים באורך של חוטיני, תעצר לאלתר!
גם מכנסי דפוקותי שלא מכסים את רוב הישבן מותרים בהחלט ולא יגרמו למעצר של איש או אישה. הם יגרמו רק למבוכת הלובש/ת.בוודאי שקובעים לך את אורך המכנסיים, כך שיסתיר לך את הישבן.
אם תלך עם מכנסיים באורך של חוטיני, תעצר לאלתר!
ברור שאין, כי זה אסור ע"י החוק.לא נכון. חוץ מזה, אין מכנסיים באורך של חוטיני. אגב, אשה יכולה ללכת ברחוב בבגד גוף, בלי מכנסיים בכלל והיא לא תיעצר ולא תידרש לשלם קנס. אגב, גם גבר יכול, במצעדי גאווה הם עושים את זה ולא עוצרים אותם. בקיצור טענתך טענת שווא.
בלי קורונה- זה ילך. כשיש קורונה- תבחר איזו מסכה שאתה רוצה מבין אלה שגם מכסות את האף והפהבלי תנאים! כל סוג של מסכה!
ברור שאין, כי זה אסור ע"י החוק.
אם לאישה יראו את איבר המין שלה או את ישבנה, היא תיעצר.
כמובן, שאם יראו רק את החלק התחתון של הישבן, יעלימו עין, אך אם זה יהיה יותר מזה, היא תלויה בפרשנות של השוטר.
לא! בשביל לדרוש מאדם לכסות את האף והפה צריך להוכיח שהוא חולה, בדיוק כפי שכדי לשלוח אדם לבית סוהר צריך להרשיעו בדין ובדיוק כפי שכדי לחייב אדם לשלם פיצויים על נזק צריך להוכיח שהוא זה שגרם לנזק. דרישה מאדם לכסות את האף והפה ללא הוכחה שהוא חולה אינה לגיטימית. אגב, גם אם הוא כן חולה היא לא לגיטימית, למעט במזרח אסיה, שם זה מקובל. בתרבות המערבית דרישה לכסות את האף והפה אינה לגיטימית בשום מצב.בלי קורונה- זה ילך. כשיש קורונה- תבחר איזו מסכה שאתה רוצה מבין אלה שגם מכסות את האף והפה
אני מכיר את גרמניה "קצת" יותר טוב ממך, גם חייתי שם תקופה וגם יש לי משפחה שם, אז לא, זו לא תמימות, אני יודע על מה אני מדבר.ממש לא תמימות
כל עוד אין סנקציות את לא יכולה לקרוא לזה כפיה ולא משנה כמה פעמים תכתבי את זה. אם אין סנקציות מדובר בבחירה חופשית, גם אם את מאמינה שמאלצים אותך.כתבתי כמה פעמים: אם אשב בביתי כדי לא להדבק מאנשים שאינם עוטים מסכות זו לא בחירה שלי, זו כפיה עלי.
אתה יודע מה, עשה לעצמך ניסוי קטן, קח עלים, כסה את האיבר מינך באמצעותם כפי שעושים השבטים הפראים באפריקה ותסתובב כך ליד שוטר.אין כי לא ניתן לייצר מכנסיים כאלה בלי קשר לחוק, הבד של המכנסיים לא דק מספיק כדי שאפשר יהיה שיהיו במימדים של חוטיני. לא אישה ולא גבר יעצרו על מכנסיים שמכסים חצי ישבן.
נדרש בד רציף, אחרת זה לא תחתונים ולא מכנסיים, כמו כן אני יכול להבטיח לך שאם אסתובב אם מכנסי דפוקותי שמכסים רק חצי ישבן לא איעצר. זה מותר.אתה יודע מה, עשה לעצמך ניסוי קטן, קח עלים, כסה את האיבר מינך באמצעותם כפי שעושים השבטים הפראים באפריקה ותסתובב כך ליד שוטר.
נא דווח לנו, אם לא תיעצר לאלתר ...
אופססס..., קובעים לך שאתה חייב לכסות את איבריך המוצנעים עם בד ולא עם עלים, זאת פגיעה חמורה בחופש שלך, לא?נדרש בד רציף, אחרת זה לא תחתונים ולא מכנסיים, כמו כן אני יכול להבטיח לך שאם אסתובב אם מכנסי דפוקותי שמכסים רק חצי ישבן לא איעצר. זה מותר.
לא, זו התניה תרבותית, באותה מידה בשבטים הפראיים באפריקה לא יקבלו אותי אם אלבש מכנסיים.אופססס..., קובעים לך שאתה חייב לכסות את איבריך המוצנעים עם בד ולא עם עלים, זאת פגיעה חמורה בחופש שלך, לא?
התנייה תרבותית שפוגעת בחופש שלך, לא?לא, זו התניה תרבותית, באותה מידה בשבטים הפראיים באפריקה לא יקבלו אותי אם אלבש מכנסיים.
אני חלק מהחברה המערבית מבחירה, לו רציתי לעבור לחיות בשבט פראי באפריקה הייתי עושה זאת. אני לא חייב לקבל את ההתניה התרבותית, אני יכול לעבור לחיות בחברה בעלת תרבות שונה, לכן זה לא אותו הדבר.התנייה תרבותית שפוגעת בחופש שלך, לא?
האם אתה שם לב שאתה מתחפר בתור עצמך ולא מודע שהפרט לא יכול לעשות מה שהוא רוצה כאשר הוא החברה וגם הממשלה החליטה קוד מסוים של התנהגות, אתה יכול לקרוא לזה 'התנייה תרבותית' ואני יכול לקרוא לזה 'התנייה בריאותית'.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.