הו, זה מסביר הרבה. ^_^ ../images/Emo58.gif
ידעתי שיש לי חורים במידע איפשהו. זה היה לפני כ"כ הרבה זמן, אז אני לא זוכרת את זה כבר. =_= בכל מקרה, הם לקחו את זה למקום נורא מוזר לטעמי... איך איקאקו ורנג'י כל כך קשורים אחד לשני לא ברור לי, וזה כנראה מה שהציק לי, לא ממש זה שאמרו שרנג'י היה אצל אייזן בחברותא. לא שזה הסבר לא טוב או משהו, אבל... אני לא יודעת, תמיד חשבתי על איקאקו ורנג'י כequals הרבה יותר מזה, והפרק הזה עשה לי קצת הרגשה לא נעימה שרנג'י הוא בעצם ה-subordinate של איקאקו או משהו, שזה דבר שמעולם לא נאמר. אני אישית גם לא רואה את רנג'י הולך לאיקאקו (או לכל אחד אחר, אני מניחה) ומבקש ממנו" ללמד אותו איך להילחם". אלה המילים האלה שעשו לי הרגשה מאוד לא נוחה, כי זה לא ממש רנג'י. עזרה הוא בטח יכול לבקש, אבל המילים האלה מאוד משמעותיות. וזה לא כאילו רנג'י לא יודע להילחם, ובטח ש*איקאקו* מכל האנשים לא יכול להיות זה שילמד אותו איך לנצח את ביאקויה, כי וואלה, לא נראה לי שהם באותו ה-footing בכלל. הוא ייתן קרב טוב, אבל אני מאמינה שביאקויה ינצח, ולא בקושי נוראי. הנקודה שלי היא. פילרים זה חרא. וחבל שאי אפשר להימנע מהם בנקודה הזאת, כי האנימה שוב עוד שנייה מגיעה למאנגה. ארג. ו, הממ. איקאקו מגניב. אבל זה לא קשור לכאן. ._.