גרסה סופית-יצא פרק 119

Ihavenonick

New member
גרסה סופית-יצא פרק 119../images/Emo58.gif

ואני יוצא למבחן
ואז לאילת
סוף סוף

Goggle Girl

New member
third time's a charm @_@;

*מקווה שיסיים להוריד לפני שצריך לצאת* *יודעת יותר טוב* ._.;

JeeChan

New member
פרק מעולה ביותר ../images/Emo58.gif

מדהים איך הם הצליחו לקחת משו כמו 2 עמודים במנגה, ולהפוך את זה לפרק שלם עם הרחבה על הדמויות. פשוט נהניתי לראות את העבר שלהם 3> להיזכר שאיקאקו היה עם יומיצ'יקה מההתחלה. ההצטרפות שלהם ליחידה של החזקים :) שוב יש את עניין ההולואים, כמו שהיה בזמן שרנג'י היה בבית ספר, ואני שואל את עצמי אם זה הולואים בסול סוסייטי או בכדור הארץ, כי אם זה בסול סוסייטי איך זה אפשרי @_@ בכלל לא זכור לי הקרבות בין רנג'י לבין איקאקו ם: אבל מה שכן זה כל כך כיף לראות את ההיסטוריה וההקשרים בין הדמויות. המעבר בסוף אל סיום הקרב, והמשפט של איקאקו, היה לי הרבה מזל, פתאום קיבל משמעות חדשה לגמרי :) פרק הבא, הקרב של היטסוגאיה *_* הולך להיות הרבה אקשן. הקטע עם קון בסוף XDDDDD ענק XDDD

fay valentine

New member
זה היה רק שני עמודים? ../images/Emo58.gif

זה היה רק שני עמודים במנגה? וואו... זו חתיכת מריחה... אבל היה כיף אז למי אכפת ^_^ הקטע עם ההולואים לא היה בתוך סול"ס. גם פעם שעברה, מה שהיה עם רנג'י, זה לא היה בתוך סול"ס. זה היה יותר כמו סיור לימודי בעולם הרגיל. היה אפילו את הקטע עם הדלת שנפתחת (והיסאגי שוהיי עמד בשער *-* ) אני מניחה שגם הפעם זה היה משהו בסגנון של סיור כיתתי בעולם הרגיל. או שהשיניגאמי המקומי ביקש תגבורת. כי זה היה הולו מסריח, שמתפצל.. איקאקו שולט! ^^v

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif

קן-צ'אןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~היה לי קצר מידיי~ פרק גדול!!! כל כך נהנתי לראות את כולם!!! בהתחלה אני כזה "יומיצ'יקה? זה באמת אתה? היית בישי ולא ידעתי?? מה עשית לעצמך?!?!?!" קן-צ'אן (כהרגלו) היה ענק. אהתי את הקרב בינהם ואיך הבליטו את המערכת יחסים בין כל הדמיות.. אהבתי פשוט הכל!! ולא אכפת לי ש80% היה פילר.. אם קובו היה שותף בכתיבת הפילרים הוא לא יהיה שותף בדבר כזה?! קיצר כולם שולטים!!~~~ ~הפלאשבק היחידי שאני אהנה לראות עוד פעם ועוד פעם XDDDD

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif

איקאקווווווווווו 3> קרח קטן וחמוד שלי 3> אתה כה מתוק 3> קצת יותר מדי קנפאצ'י\איקאקו ויומיקאקו לטעמי, אבל היי, לפחות הזוג האחרון הזה כרגע קיבל ביסוס של כמעט קאנון. אהבתי נורא את הקטעים עם רנג'י, סידר כל כך הרבה דברים בראש. כמו ממי הוא למד להילחם, למה בעצם אייזן העביר אותו פלוגה (כי הוא כל הזמן נכנס לקטטות כי הוא לא ידע להילחם באמת אבל לא ידע דרך אחרת לנסות ולהתחזק בה), לפחות ניראה כאילו הוא הגיע לשיקאי נגד איקאקו... אוי הוא כזה כלבלבון נטוש חמוד שראה את איקאקו ועוקב אחריו >3< ושניהם רוצים להביס אנשים שאיצ'יגו יכול להילחם איתם on equal grounds. גו איצ'י גו! >3< נווווווווווווווווווו כבר תגיעו לקרב של איצ'י >_< אני רוצה היצ'י דאממיט! היצ'ייייייייייייייייייייייייייייי *3* וכל כך ברור שהם דוחים את הקרב שלו להכי הכי הכי אחרון XD

Tiger Eye16

New member
קנפאצ'י\איקאקו????.................

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 11111111111אחדאחדאחדאחדאחדאחדאחדאחד

S.Riddle

New member
אהה! ידעתי! ../images/Emo58.gif

יומי באמת היה גיישה בעברו! ...או משהו דומה לזה, בכל מקרה. :x אלוהים, כמה שהוא יפה עם שיער ארוך.
הוא ההומלס היחיד שיכול להגיד להומלס אחר שהוא צריך להתנקות כי זה לא יפה. יומיייי.
ולעזאזל אם לא הייתה כמות מופרעת של איקאקו\יומי בפרק הזה. באופן כללי הזוג הזה התחיל לקסום לי רק לאחרונה, ואחרי הפרק הזה, ובכן. זה נורא מזכיר לי את סאיוקי, ואת איך שהאקאי תמיד טיפל בגוג'ו אחרי שהוא עשה עוד משהו מטופש. אני ממש מקווה שמישהו יכתוב past!fic על איך הם הכירו או משהו, בהתבסס על הפרק הזה (שהוא בכלל חצי פילר וחצי לא, שזה היה קצת רע אבל מצד שני די מגניב). מאיפה הם הביאו את האימונים של רנג'י ואיקאקו אני לא מבינה, אבל בסדר. oO; וכמובן שדחפו שם עוד קצת רנג'י\ביאקויה בדרך, אבל בסדר. XD ו, אממ, כבר הזכרתי שיומי היה יפה. אזז. הממ. קן-צ'אן! עדיין הדמות האהובה עלי. כןכן. לא יודעת מי החליט שרנג'י היה אצל אייזן קודם, אבל גם בסדר. זה לא עושה יותר מדי נזק. הכי חשוב שהדגישו שהוא היה ב-11 לפני השישית. יאצ'ירו היא הדבר הכי חמוד בעולם.
"Yay! Caterpillar! ^.^"
...הקטע עם "הם לא מוכנים לבטל את ההלוויה של איקאקו!" היה פשוט ענק. ענק. >__> והאנאטרו!קון זה פשוט _רע_. חכו עד שגאנג'ו ישמע על זה. ;; (היי, אם זה יזכה אותנו בקצת גאנג'ו\האנה עתידי, I'm all for it. :x יאללה מיזוהו יאללה!! עוד כמה פרקים ואנחנו אל המופרעת ^__^ פרק הבא איל פורטה, קיה.~~~ אני תוהה עוד כמה זמן ייקח ללופי להגיע. @_@

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ../images/Emo58.gif הם הביאו את האימונים

של רנג'י ואיקאקו בהתבסס על השורה מהמנגה שאיקאקו אמר שהיחיד שראה את המנגה שלו הוא רנג'י. לא?

S.Riddle

New member
אבל בפרק הוא לא. ../images/Emo58.gif

אז יש שתי אפשרויות- או שזה באמת פילרי לגמרי, או שמאיזשהי סיבה הם הכניסו את זה שאיקאקו ורנג'י כן נלחמו פעם (ואני ממש לא זוכרת את זה כבר) אבל מסיבה לא ידועה החליטו שבפילר איקאקו *לא* הראה לרנג'י את הבאנקאי שלו. שזה קצת מוזר. oO

Goggle Girl

New member
הוא אמר ../images/Emo58.gif

שהיחידים שידעו על הבאנקאי היו יומיצ'יקה ורנג'י, אז כנראה רנג'י שמע על זה מיומיצ'יקה או משהו

Goggle Girl

New member
אמרו ../images/Emo58.gif

שהינאמורי, קירה ורנג'י כולם היו בפלוגה של אייזן כי אחרי מאורעות פרק 46 כשהם היו בעולם האמיתי במסגרת אימוני אקדמיה וההולואים של אייזן תקפו אייזן היה נורא מעוניין בשלושתם אז הוא סידר שהם יהיו בפלוגה שלו. כשהינאמורי וקירה, שני טיפוסים ממושמעים וצייתנים היו חזקים מספיק להיות סגני קפטן, הוא סידר שהם יהיו בפלוגות של גין ושלו (היסאגי כבר היה בפיקוד של טוסן) והיחיד שעשה בעיות היה רנג'י שהועבר פלוגה כי אי אפשר היה לשלוט בו (כלב רחוב
). אז זרקו אותו בפלוגה 11 ואחר כך הוא נהיה סגן קפטן פלוגה 6 (האם זו עוד קנוניה מחוכמת של אייזן על מנת ליצור את הדואו של ביאקויה ורנג'י בשביל לוודא שרוקיה תחזור מעולם החיים במקרה ומשהו ישתבש? והאם בכלל ההולואים החלו להגיע בתדירות הרבה יותר גבוהה וסוף סוף לתקוף את איצ'יגו לא בגלל שהרייאטסו שלו התחיל לנזול החוצה יותר מהרגיל... אם כי רוקיה הגיעה ואז אייזן פשוט שלח אחריה את ההולואים שלו? @_@; *מוח קודחני וקרימינלי בפעולה*)

S.Riddle

New member
מתי זה נאמר?

כי גם קטיה וגם אני לא זוכרות את זה. o.o *צריכה לקרוא שוב את כל המאנגה*

Goggle Girl

New member
לא יודעת בקשר למנגה

אני ממש לא זוכרת מה הלך שמה (חוץ מזה שאהבתי את האנימה יותר :X). די בטוחה שזה מפרק 46 אבל, והוא, כמו פרק 119 - פלאשבק מהמנגה שנמתח לפרק מלא באנימה עם תוספות של מידע אי אילו ואחרות.

Tiger Eye16

New member
גם אייזן עצמו אמר את זה ../images/Emo58.gif ?

לפני שהוא עלה לשמיים |זה נישמע לי רע שיעורי תנ"ך עושים לי קוניטציות מוזרות|. כשאיצ'י המסכן היה מרוח על הריצפה וגם רנג'י הוא אמר שהוא העביר את רנג'י כי הוא עזה לו בעיות בפלוגה והוא לא היה ממושמע..

S.Riddle

New member
הו, זה מסביר הרבה. ^_^ ../images/Emo58.gif

ידעתי שיש לי חורים במידע איפשהו. זה היה לפני כ"כ הרבה זמן, אז אני לא זוכרת את זה כבר. =_= בכל מקרה, הם לקחו את זה למקום נורא מוזר לטעמי... איך איקאקו ורנג'י כל כך קשורים אחד לשני לא ברור לי, וזה כנראה מה שהציק לי, לא ממש זה שאמרו שרנג'י היה אצל אייזן בחברותא. לא שזה הסבר לא טוב או משהו, אבל... אני לא יודעת, תמיד חשבתי על איקאקו ורנג'י כequals הרבה יותר מזה, והפרק הזה עשה לי קצת הרגשה לא נעימה שרנג'י הוא בעצם ה-subordinate של איקאקו או משהו, שזה דבר שמעולם לא נאמר. אני אישית גם לא רואה את רנג'י הולך לאיקאקו (או לכל אחד אחר, אני מניחה) ומבקש ממנו" ללמד אותו איך להילחם". אלה המילים האלה שעשו לי הרגשה מאוד לא נוחה, כי זה לא ממש רנג'י. עזרה הוא בטח יכול לבקש, אבל המילים האלה מאוד משמעותיות. וזה לא כאילו רנג'י לא יודע להילחם, ובטח ש*איקאקו* מכל האנשים לא יכול להיות זה שילמד אותו איך לנצח את ביאקויה, כי וואלה, לא נראה לי שהם באותו ה-footing בכלל. הוא ייתן קרב טוב, אבל אני מאמינה שביאקויה ינצח, ולא בקושי נוראי. הנקודה שלי היא. פילרים זה חרא. וחבל שאי אפשר להימנע מהם בנקודה הזאת, כי האנימה שוב עוד שנייה מגיעה למאנגה. ארג. ו, הממ. איקאקו מגניב. אבל זה לא קשור לכאן. ._.

Goggle Girl

New member
פילרים זה לא חרא :X

*קטנונית אבל מודעת לזה* לפחות תדבקי בניסוח של את לא אוהבת אתם. ;X כי אני לא באה עוד ואומרת שפילרים זה טוב, פשוט שאני אוהבת אותם. פוליטיקלי קורקט לפנים. אבל כן, גם לי הפריע בפרק הזה כמה שרנג'י בא ופשוט מרכין את הראש כל הזמן

S.Riddle

New member
לדעתי אין צורך בשינוי הזה.

כי אני באמת מאמינה שפילרים הם חרא. זו דעתי. ועל כן, איני רואה מדוע לצנזר את עצמי. יותר מכך- הקונצפט של פילרים נתפס בעיני כדבר מוגחך ונוראי להחריד. (חוץ מבמקרים ספציפיים מאוד) נוסף על כך, טוב שאת אוהבת אותם, אבל אני לא. וכמו שמישהו יגיד "פילרים הם טובים" ולו את לא תגידי לצנזר את עצמו, זוהי זכותי המלאה לכתוב את דעתי המדויקת על העניין הנ"ל, ע"פ נקודת מבטי. ומכיוון שכבר כמה שנים טובות אני אומרת בדיוק את מה שאמרתי פה ואף אחד לא אמר שזה לא בסדר, אני אקח את זה כאישור כללי לכך שאין בצורת ההתנסחות הזו כל רע. חבל לי שאת נפגעת מזה, וזו בהחלט בהחלט לא כוונתי בעניין. וזו זכותי, חושבני. אני בטוחה שהפילרים לא נפגעים מזה, לכן אין בכך שום דבר רע.
וכן, הקטע עם רנג'י די מציק. הפכו אותו לאוקה עלוב או משהו, wtf. ~.~

למעלה