גרסה סופית-יצא פרק 119

fay valentine

New member
רנג'י עבר לפלוגה 6 בגלל הסנדק

"Keep your friends close but keep your enemies closer" *מצביעה על ביאקויה*

ממש במקרה (../images/Emo58.gif כרך 15 במאנגה)

מצאתי השבוע סוף סוף את האומאקה על רנג'י, הינאמורי וקירה באקדמיה מתורגם! עכשיו האוסף שלי מתקרב אט לאט לשלמות . צחוק מרושע* העליתי את זה לכל המעוניין -- אי אפשר שלא למות על הבונוסים האלו. דוג'ינשי שלא צוירו ע"י קובו פשוט אינם אותו הדבר.

S.Riddle

New member
הו כןןןן~~~~~

כשקניתי את הכרך וראיתי את זה כמעט חטפתי שבץ מרוב אושר. גין בלי החלוק מפקד שלו נראה סקסי באופן תמוה לחלוטין. כאילו, הוא סקסי מספיק as it is, אבל דווקא העובדה שהוא נראה תכלס כמו הווייס של אייזן... אוח, זה מקסים.

fay valentine

New member
יומיקאקו.. לדעתי כך זה קרה

אחרי שראיתי שוב את הפרק הקודם (לפני שראיתי את הפרק החדש) , חשבתי לעצמי על איזו תיאוריה. אחרי שראיתי את הפרק החדש, הבנתי שחלק מהדברים מאמתים את הדברים שחשבתי וחלק מוסיפים : יש אפשרות מאוד סבירה שאיקאקו ויומיצ'יקה נפגשו בחלקים היותר SLUMS של רוקונגאי בסול"ס. מקום כמו קסאג'ישי או משהו כזה. איקאקו היה הולך מכות אם כל מי שאפשר, ואז הגיע לאיזה מקום של מאפיה בחלק ההוא של סול"ס. שם יומיצ'יקה עבד בתור נא-סן (הסבר: לא זוכרת איפה ראיתי את זה, אבל היה פעם תפקיד של נא-סן שזה היה בחור שמתחפש לבחורה, מפתה את האויבים ואז הורג אותם). ראש המאפיה ראה שאיקאקו דווקא טוב והוא מנצח את היריבים שראש המאפיה שם לו, אבל לא אהב אותו. אז הוא שלח את יומי שיעשה את העבודה, אבל בזמן הפיתוי והסקס נהיה משהו ביניהם. אז יומי סיפר לו על המזימה. איקאקו הלך והרג את ראש המאפיה. ומאז הם ביחד. יומי המשיך לעבוד בתור גיישה כדי לקבל מידע על אויבים מתאימים לאיקאקו, וכדי להחזיק להם את הצריף הקטן שבו הם התגוררו. (בין כה וכה היה לו כבר את החלוק). זהו. וקנפאצ'י זה סגידה

S.Riddle

New member
לי גם היה רעיון ממש דומה~

משהו בסגנון של- יומי היה מאלה שמעמידים פני חלושים כדי לפתות אנשים עשירים ואז לגנוב להם את הכסף ולברוח (או לסמם אותם כדי שלא יזכרו משהו, I won't put *anything* past Yumi.~) אני לא מאמינה כמובן שזה היה הדרך בה איקאקו ויומי הכירו כי רק מלהסתכל על איקאקו אפשר להבין שלבחור אין אגורה על ישבנו המסוקס, אבל אני כן חושבת שיכול היה להיות משהו כמו- יומי ניסה לפתות כמה ביריונים בו זמנית. עכשיו, יומי אולי היה טוב באחד על אחד (שלא לדבר על השליטה שלו בחרב שאז עוד הייתה יחסית חובבנית אך עדיין טובה מספיק) אבל מבחינת כוח פיסי הוא לא יריב שקול לכמה ביריונים. עכשיו, איקאקו שבמקרה עבר במקום (סמטה חשוכה באיזה חור ברוקונגאי) ראה את הסצינה וחשב שהביריונים מנסים לאנוס איזו בחורה חסודה, ואז הוא בא וכמובן כיסח להם את הצורה. הוא הסתובב ליומי כדי לבדוק אם 'היא' בסדר, רק כדי לקבל סטירה מצלצלת ומשפט בסגנון "זה היה הטרף שלי, חתיכת unbeautiful שכמותך". ואז כמובן שהיה מסתבר לאיקאקו שיומי יכול היה לגבור על הביריונים תוך שנייה, אבל כמובן שהוא רצה לחכות להזדמנות טובה לגנוב להם את הכסף. ואז איקאקו נכנס לקריז, וכמובן שיומי החליט שהם BFF ישר מאז. אין לי ספק שיומי ניסה לגרום לאיקאקו לעשות אותו, אבל בהתחלה איקאקו בטח הסתכל עליו כאילו הוא מטורף או משהו. יומי לא ידע אם להיות מסוקרן מזה שאיקאקו לא ניסה לעשות אותו כבר אז או להתרגז שאיקאקו לא רוצה אותו, ולכן הוא הכריז שמעתה והלאה, איקאקו והוא שותפים. ואז כמובן תוך שלושה ימים איקאקו הבין שלהתכחש לרגשות שלו (ולתגובותיו הגופניות הברורות בעניין) לא יעזור לאף אחד, ומאז הם ביחד.
וקנפאצ'י = הדבר הכי טוב בעולם. של בליץ', לפחות.~

Pandora4411

New member
../images/Emo58.gif

רנג'י לא נשמע קצת שונה? יכול להיות שאני סתם עייפה אבל כשראיתי את הפרק הייתי בטוחה שאמור להיות לו קול אחר... עם כל הכבוד ליומיאיקאקו, קן-צ'אן גונב את ההצגה בכל סצנה שהוא מופיע בה (טוב, נו, וגם השיער של יומי
). בטח מישהו יראה את קון בגיגאי ויכריח אותו לעשות ספונג'ה או משהו כזה XD

../images/Emo58.gif פרק טוב

משום מה תמיד הפרקי עבר של הדמויות ממש מצליחים להם ^^ איקאקו 3> ואשכרה יומי הרבה יותר יפה עם שיער ארוך בקוקו. מה הוא עשה לעצמו ;; אבל כמו שעדי ציינה, דיי לדחות את הקרב של איצ'יגו לסוף. הוא הכי שווה, תכלס >: ואני רוצה כבר לופי. אבל זה סיפור אחר XD

S.Riddle

New member
Patience, grasshopper.~ ../images/Emo58.gif

גם זמנו של לופי יגיע. וילך.

../images/Emo15.gif פלוגה 11!!!! איזה פרק!

*קופצת בהיסטריה* זומג יומיקאקו! טונות של יומיקאקו! ואני אוהבת את קנפאצ'י. לסגוד לו לנצח נצחי הנצחים! וגם ליאצ'ירו כי היא נודניקית היפראקטיבית משעשעת ברמות! הקטעים עם רנג'י... ול.... זה רנג'י. זה בערך כל מה שהיה לי לומר על זה. ויומי! הומלס מדהים שכמוהו. למות עליו. אבל היה פה קנפאצ'יקאקו וזה מטריד אותי מאוד. *מוטרדת* נה, אני עדיין תחת השפעת הטיול המזורגג בצופים. אני צריכה לחפש משהו אנימתי לטחון.

The Snow fox

New member
רעיון מבריק לפילר.

מי ייתן ונראה עוד פילרים בסגנון הזה במקום הבובות העקומות שמקפצצות להן.

Goggle Girl

New member
אוי נו באמת

די לרדת על רירין קלוד ונובה. זו לא אשמתם שיש מספר מצומצם של סוגי נשמות שאפשר לשחק איתן >:

למעלה