גרררררררררר...

קיטיקט

New member
כאן אני חולקת על דעתך

מי קבע שכדי לאהוב את ג'וני ולהיות מעריצה שלו את חייבת כל תמונה שלו,כל ראיון,לדעת עליו הכל וכו'?!את גם פשוט יכולה לאהוב את העבודה שלו ,לכבד את הכישרון שלו ואותו כבן-אדם..נכון?זה כמו שאת אמרת שרק בגלל שראית שה"ק השנה והתחלת להעריץ אותו זה לא אומר שאת לא מעריצה אמיתית שלו.חוץ מזה,ככה הבנות האלה יכירו עוד סרטים שלו ויכבדו אותו יותר כשחקן..בעתיד. ועוד משהו,לניקול(גין גריי)
אני לא מבינה מה הבעיות שלך.למה את צריכה את צריכה להתנפל על ילדה בת 13 ככה?!!את בעצמך מתנהגת כאילו את בגן.בד"כ אני מנסה לא להתעלם ממה שאת עושה כי זה פשוט תינוקי..אבל די כבר כמה אפשר?!תתבגרי!

אני את הבגרות שלי הרווחתי

ושמעי היא תקפה בחורה על זה שהיא לא מעריצה בגלל שאין לה מספיק פוסטרים אני החזרתי ובצדק שאלי את המיצי היפיפיה שלי

קיטיקט

New member
אבל הדרך שבה עשית את זה...

"ג'וני היה זורק עלייך את כל כריות הפלוצים שלו את בכלל התחלת להעריץ אותו מאז שודדי הקאריבים אז אין לך זכות להגיב בנושא" טוב סלחי לי אבל את לא נשמעת לי כמו אדם בוגר. חחחחחחח וברור שהוא לא היה עושה את זה,לג'וני יש כבוד לאנשים(לא כמוך). אז למה את סתם אומרת דברים גועליים כאלה?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מותק לג'וני יש מספיק כבוד לעשות לאנשים אצבע משולשת ולשחק עם כריות פלוצים באמצע ראיון. אני רק אומרת את מה שהוא היה עושה תתחילו לקרוא ראיונות איתו אולי תבינו ובקשר לבגרות כשתגדלי תביני על מה אני מדברת ואז אולי ננהל שיחה עיניינית קאפיש?

ThE pEt RoCk

New member
אם את כל כך בוגרת למה

את לא מוכנה להתנצל או להראות חרטה מסויימת על זה שכן פגעת פה במישהו? ואני באמת חושבת שלא צריך לסגוד ולראות את כל הסרטים של מישהו כדי להעריץ אותו...או אפילו לשים תמונות שלו בחדר. אז היא ראתה את ג'וני פעת 1 בשה"ק, מה הפאקינג קשר לזה שהיא מעריצה אותו?

למה לי להעמיד פנים?

אני לא מתחרטת. מה יש להתחרט? אם היא נפגעה אז סליחה אבל אני רק הבעתי דעה וזאת זכותי מה היא תוקפת את ההיא שזה שאין לה פוסטרים היא לא מעריצה? היא בעצמה רק גילתה אותו משה"ק אז מה היא מדברת בכלל. "אז היא ראתה את ג'וני פעת 1 בשה"ק, מה הפאקינג קשר לזה שהיא מעריצה אותו? " מותק את מבינה מה את אומרת? כי אני לא

קיטיקט

New member
לא אני רוצה להבין עכשיו טוב?

רוב האנשים הבוגרים שאני מכירה לא מנסים לפגוע באחרים בכוונה ולא מדברים כאילו הם בני 5. בסדר אז ג'וני שיחק עם כרית של פלוצים,אני מכירה את הסיפור הזה,אז הוא אוהב להתבדח הוא לא באמת רוצה לפגוע במישו או להמעיט בערך.לגבי האצבע משולשת..טוב..ראיתי אותו מוציא אותה לפאפארצי ואני לא מאשימה אותו. את מכירה את הסיפור הזה שכשהוא עבד עם אל פאצ'ינו על דוני בראסקו הוא כאילו הפליץ כל הזמן ואז התנצל על זה(חחחחחחח קורע)..אז מה את חושבת שהוא לא מכבד אותו?בחייך.

לא ניסיתי לפגוע בכוונה

העובדה הקיימת היא שגברת ויוי ספארו תקפה מישהי על כך שאין לה מספיק פוסטרים בחדר ואמרה שבגלל זה היא לא מעריצה אני לא תומכת בדעה הזאת אז הבעתי את דעתי עלייה בכנות וזאת זכותי לא הייתה לי מטרה לפגוע או להמעיט בערכה. תלמדו לא לקחת דברים כל כך אישית, זה לא מראה על בגרות רבה. ויוי היא זאת שהחליטה להביא תגובה אישית ולא עיניינית בכלל: "את בן אדם גועלי בלה בלה בלה מי יכול לאהוב אותך" - לא התגובה הכי בוגרת, יו שולד סיי...

ThE pEt RoCk

New member
לגמרי מסכימה איתך, אבל בכל זאת

שמעי יש המון בנות שראו את ג'וני בפעם הראשונה בשה"ק, ואחרי זה יצאו ואמרו: "ג'וני מה?? ככה קוראים לו? יו איזה חתיך/כוסון/מדהים/הורס (המילים נתונות לבחירה) זה הסרט הראשון שלו? מה, הוא מפורסם??" אז איחרו קצת בלגלות אותו, אבל מה זה משנה? they like him (למרות שמפחידות אותי הבנות שחושבות שאדוארד משוחק ע"י ליאונרדו דיקפריו)

Vivi Sparrow

New member
לא התכוונתי לזה. ../images/Emo11.gif

התכוונתי גם לזה שהן ניחשו (!!!) את כל התשובות האלה.
אם לא ראית את השידור שהיה אז אין בכלל על מה לדבר.

Runaway Train

New member
איך בדיוק אפשר לא לכבד את אל פאצ'ינ

ו? את רוצה סיבוכים עם המאפייה?

Runaway Train

New member
נו אז מה?אז היא צחקה מה רע בזה

והיא צודקת זה היה איכשהו אירוני כשהיא אמרה את העניין עם הכריות פלוצים,אם היית יודעת אולי היית עוברת על זה בשקט? אם ויוי תקפה את הילדות הקטנות בנות 7-8 למה שהיא לא תתקוף אותה,ועוד לה יש עובדות:| ?

lovecrime

New member
בנות

הערצה לא חייבת מבוטאת בתמונות פוסטרים וכו.... כל אחד יגדיר הערצה אחרת וכלפי כל אחד זה שונה. אני אישית הערצתי להקה וכל החדש שלי היה מפוצץ פוסטרים לא ראו את הקיר. היום אני לא רואה לנכון לתלות פוסטרים בחדר(זה הורס תקיר). אבל זה לא אומר שאני לא מעריצה. תחשבו על זה. וכבר השתתפתי בכמה מריבות כאלה מה זה הערצה ומי זו מעריצה. מסקנה: אין תשובה לבעיה ולכן עוזבים אותה לנפשה....

adi11111

New member
ניצל"ש ראיתי עכשיו את הטרילר של ...

secret window נחמד רק אני לא אוהבת את השיער של ג'וני לפני שאתן מתנפלות עלי זה רק אני, אני פשוט אוהבת יותר את הסטייל הישן של ג'וני למרות שהוא משנה הרבה ..... אני פשוט לא אוהבת שהוא מחמצן אבל זה הולך טוב עם הדמות בגלל שהוא אמור להיות סופר זרוק שלא רואה את אור היום או משהו כזה נראה נחמד למרות שאני לא כל כך אוהבת סרטים כאלה , אבל זה עם ג'וני .... נ.ב 1 . מתי הסרט יוצא ? נ.ב 2 די להוציא ציפורניים ומצד שני די להעלב כל הזמן בנות לא יפה - למרות שגם אני ררבנית לא קטנה (כן ררבנית אני מחייאת השפה העברית .... סתם מהבגרות בלשון לפני שנתיים אני מדברת כמו ילדה בת שמונה ....) אבל התבגרתי ( אני עכשיו ב לאב אנד פיס פייז - אבל אל תדאגוזה יעבורבp.m.s הבא אבל עד אז .....פיס אנד לאב גירלז !
ולניקול (גין גריי) למרות שאני לא נמצאת בפורום הזה הרבה זמן וגם בזמן הזה לא הרבה (זה מה שקורה שעושים בגרות באיזה 40 יח"ל...) אני מבינה לליבך שההיתי בחטיבה שנאתי את כל הבנות שהעריצו כל דבר שזז כמו הבקסטריט בויז וכו( אל תסתכלו עלי ככה זה היה לפני חמש שנים ) או כל מני שחקנים לא מזוהים אבל ככה זה בגיל הזה ולכל שאר הבנות בטח שיש הבדל בין "מעריצה" שהסרט הראשון של ג'וני שהיא ראתה הוא שה"ק לבין מישהי כמוני שהיתה רואה את רחוב גאמפ סטרייט 21 לפני 8 שנים או יותר אז די לרדת על ניקול .

למעלה