גרררר...
הממסד הרבני מוציא אותי

שועית

New member
אני לא כ"כ מצדיקה את טענת הרב...

למרות שישנם פעמים לדעתי שהבחורות אשמות (כן כן ...)בזה שאונסים אותם. לדוגמה אם בחרה תלך עם גופייה ומכנס קצר שזה כמובן אך ורק בכדי לגרות את הגברים אז שלא תבכה אח"כ. אך לגבי מה שהרב טוען, אין לי הצדק לכך מכיון ובמקרה הזה זה היה בעלה לעתיד!!!

shelycat

New member
סליחה?????????

גם את (הבחורה) השרמוטה הכי טיזרית הכי גדולה בעולם ברגע שאמרת לא! בזה נגמר העיניין. לאף אחד לא מגיע להאנס, לאף אחד לא מגיע שיעשו בו כזה עוול בניגוד לרצונו. ואם כל הכבוד אני לא אחראית לזה שאדם אחר התגרה בגללי ולא הצליח להתנהג כבן אדם אלא כבהמה, ביהדות ברית המילה בין יתר הדברים נועדה להזכיר לגברים היהודים שהם שונים מן הבהמה ומחיית השדה, שהם לא צריכים להיות מובלים ע"י היצר שלהם ולהפיל את האחריות על התנהגות בהמית שכזאת על הקורבן היא דבר בהמי בפני עצמו. אז עם אני אלך לי במכנסי דפוק אותי קצרצרים ברחוב ובגופית בטן צמודה זה לא אומר בהכרח שאני "מחפשת את זה" ומה אם ה"מריח הסדרתי" של הנעליים היה אונס אותי בגלל שהנעליים שלי (נעלי הרים מרופטות למשל) גירו אותו-אני אשמה? ברגע שאומרים לא זה לא וזה לא משנה אם את אישה גבר או ילד, אונס זה אונס והאחריות כולה נופלת על האנס. עלינו כנשים להזהר לא להאנס בחברה שכזאת כי אם עברנו בג`ינס וטי-שירט ליד גן ציבורי/אתר בניה/או סתם סיבוב הליכה לשם הספורט אחרי שהתחיל להחשיך הרי אנחנו בעצם לוקחות סיכון ענק שיעבור איזה חלאת אדם שיראה בזה פתח והזמנה לאונס ומכאן הדרך קצרה מלקיחת הסיכונים של הקורבן להאשמה בוטה של הקורבן בהיותו קורבן. אז סילחי לי שאני לא מסכימה איתך.

סמיילי22

New member
לגברת או אדון שועית!!!!! ../images/Emo46.gif

אני לא מתעצבנת בקלות אבל ממש הצלחת להוציא אותי מהכלים!!! שום, אבל שום דבר לא מטיל את האשמה של האונס על הקורבן. זכותי ללכת עם איזו גופיה שבא לי, עם איזה מכנס שבא לי, אף אחד לא יכול לדעת את המניעים שלי ואי אפשר להשליך עליי אשמה כגון "לפי בגדים היא רצתה את זה...". גם אם בא לי לגרות מישהו זכותי לומר בכל נקודה - סטופ וצריך לכבד את בקשתי. האדם נבדל מהחיה בזה שהוא מסוגל לכבוש את יצרו. אם ככה, למה למה לא מצדיקים בארצות נאורות יותר מארצינו, שיש בהם חופי נודיסטים, אונס בחופים הללו? הלא הבנות שם חשופות חזה וערווה! אם הן מסתובבות ערומות, ע"פ התיאוריה שלך הם רוצות לפתות, לא?! ממש בורות מפחידה שמשעתקת את עצמה ובגלל זה החברה שלנו נראית כמו שנראית.

שועית

New member
סמיילי שלי....

אם זכותך ללכת אם איזה בגדים שבא לך, אז גם זכותו של כל אנס לעשות בך מה שבא לו! יום טוב לך!

shelycat

New member
זהו שלא.....

זהו שלא! זכותו של כל אדם/אנס לעשות בגופו וברכושו מה שהוא רוצה, אין לאף אדם כולל בעלי שאני אוהבת מאוד זכות על גופי או על נפשי, אני לא חפץ ואין לאף אחד רשות להוריד אותי מבן אדם לדרגת חפץ ורכוש דומם בלי רצון ובחירה אישית. ואין לי את בהזכות לעשות זאת לאף אדם אחר. עיניין פשוט שמבדיל אותנו כבני אדם מן הבהמה לפי שבע מצוות בני נוח שכל עמי העולם קיבלו על עצמם וכיהודים מבדיל אותנו אפילו יותר כעם הבחירה שנבדל לא רק מבהמות השדה אלא גם מיתר בני האדם. נראה לך שזה מקרי שברית המילה מתקיימת דווקא באיבר ההוא? זה שם בדיוק כדי להזכיר לאדם היהודי שאפילו ברגעים היותר חייתים שלו עליו להתעלות מעל היצר ולהיות בן אדם טוב יותר ולא בהמה.

סמיילי22

New member
אני אשמע לעצתה של אתי

למרות שזה מאוד קשה לי שלא להגיב על משהו כזה מרגיז בכלל וקשור לזכויות האדם על גופו הפרטי בפרט, אבל להתעצבן זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים ולכן אני אסיים את הויכוח בכך שאני מאחלת לך שלא תיפלי קורבן למעשה כזה, ותזכרי שגם אם את מכוסה מכף רגל ועד ראש את לא מחוסנת.

אמיקה

New member
גב´ או אדון שועית

אם זכותו של כל אנס לעשות בי מה שבא לו - אז זכותי לדקור אותו למוות, ולשרוף את הבית שלו על ילדיו ואשתו. זכותי.

keren1877

New member
תגידי, באיזה עולם את חיה?!!!

מה נראה לך? כל אדם יכול לעשות כרצונו במדינה? הרי אנסים הם חלאות המין האנושי, ובמיוחד בכתבה, הרי מתוארת מסכת התעללויות שלמה באותה ילדה מסכנה! אין כל קשר ללבוש (ולהזכירך, היא חרדית, ככה שהיא ממש לא (!!!) לבשה כל לבוש מגרה שהוא!) אבל והיה וכן- מה הקשר בין הלבוש לאונס? איך את בכלל מעזה לחשוב כי לאנס יש זכות לאנוס מישהי? אני המומה מעצם המחשבה הזו! האם כל אחד יכול לעשות כרצונו (החולני) וזה יהיה בסדר מבחינתך? נראה לי שאנחנו חיות בשני עולמות שונים ונפרדים לחלוטין!!!

daldan

New member
סליחה???????????????

איזו הגזמה!!!! קודם כל לאף אחד מלבדי אין שום זכות על הגוף שלי!!! ולא משנה מה אני לובשת!!! דבר נוסף מהדברים שלך משתמע שכל הנאנסות לבשו בגדים שעודדו את האנס למעשהו - וזו ממש שטות. ברוב המקרים קשה לראות קשר בין הבגדים אותם לבשה הנאנסת לבין משהו פרובוקטיבי. אפילו במקרה שעליו נכתב כאן. זה פשוט שטויות שובינסיטיות !!!!!!!!11

משתתפת

New member
איזה שטויות!!!!!!!!!

שום דבר לא מצדיק אונס. כמו שעצם העובדה שמישהו יצא לרחוב באמצע הלילה לא מצדיקה רצח שום לבוש לא מצדיק אונס. אם אני הולכת עם גופיה זה בגלל שחופ אימים בחוץ ולא משום סיבה אחרת.

kisses

New member
אני ממש לא מסכימה עם הטענה הזו

יש כזה דבר שניקרא חופש הביטוי ועם אני ארצה ללבוש גופיה ומכנס קצר זה לא אומר שמייד אני רוצה שיאנסו אותי זה פשוט גועל נפש ועוד שבחורה תגיד כזה דבר, לאף אחת בעולם זה לא מגיע אפילו עם מדובר בבעלה לעתיד SO WHAT מה הוא לא השפיל אותה חמודה פה מדובר בהתעללות מינית ופיזית ומגיע לבן .... להרקב בכלא

סמיילי22

New member
מגיע לו שיאנסו אותו בכלא

לצערי רק האסירים מענישים את האנסים כמו שמגיע להם.

kisses

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אוי ואבוי ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif גועל נפש

במקרה קראתי את הכתבה כולה

בעיתון עצמו ומתברר שיש שם אינספור סילופים. לא שאני באה להגן על רבנים, כתבה כמו שצרפת בהחלט מקוממת אבל מי שקרא את הכתבה השניה באותו הנושא ממש יכול לראות שהכתב די קשקשן וסילף את הסיפור כדי לעורר עניין. קודם כל בחורה שמסתובבת עם בחור מגיל 15 ואחר כך עוברת לגור איתו היא כבר לא בחורה חרדית ובחור שגר עם בחורה הגם הוא לא חרדי. כמובן שזה לא סותר את עצם האונס והמכות שהם חמורים מאד אבל רק בשביל העניין של הציבור לעשות מהזוג הזה "חרדים" זה מעצבן. אל תאמינו לכל מה שכתוב בעיתון.

למעלה