גרררר...
הממסד הרבני מוציא אותי

סמיילי22

New member
מה שעיצבן אותי הוא האונס כמובן וגם

דברי הרב, שכביכול מגינים על הפושע. אני מיחה שאת דיברי הרב לא מסלפים, כך שאם זה זוג חרדי או לא זה כבר לא משנה.

סמיילי חמודה,

כשאני נתקלת בכתב שקרן , אני כבר לא מאמינה לכלום. מה שכן, אם אכן אמר רב את מה שכתוב שאמר אני מסכימה איתך שזה מרתיח . אבל לא נשמע לי בכלל הגיוני שרב וקול וחומר על סמך הלכה , יאמר דבר כזה. ובצרוף נסיבות הסלפן אני כבר לא חושבת שזה נכון.

סמיילי22

New member
כבר מזמן למדתי שהתיקשורת לא אמינה

במליון אחוז, אבל לא יכול להיות שאין בכלל בסיס לטענה הזאת, בפרט שהממסד הרבני כל כך אנטי להכיר בנשים כשוות זכויות לגברים.

משתתפת

New member
בשבילי זה עניין של חרדים

בלי שום קשר לנאשם והקורבן. החלק המקומם בכתבה הוא תגובת הרב. וזה מאוד קשור לחרדים.

אמיקה

New member
סמיילי ...

קודם כל תרשי לי להרגיע אותך - זה לא "הממסד הרבני" זה לכל היותר רב אחד חשוך במיוחד, וטיפש שלפי דעתי ההלכתית עוד עלול לגלות ביום בהיר אחד ששערי גן עדן סגורים בפניו .. למיטב ידיעתי זו אינה ההלכה. שנית, מכירה את הכתבת ו...איך לומר.. היא לא שיא הדייקנות בסיקור פס"ד. שלישית, כך או כך - ביהמ"ש יחטיף לו. עלי. שניים משופטי ההרכב ידועים כמחמירים במיוחד. רביעית, לאף אחד לא מגיע שיאנסו אותו. אני בטוחה שאת מכירה בכך כשאת לא כועסת. זה מה שמבדיל אותך מהפושעים, באשר הם. מה אני אגיד לך.. תודה לאל שאנחנו עדיין מדינת חוק (בינתיים)..

uti

New member
אני בשוק שיש כאלהשעוד חושבים כך

ואני עוד יותר בשוק, מהתגובה כאן בפורום של מר/גברת שועית, אנשים כנראה לעולם לא יפסיקו עד אשר (ובאמת שלא יקרה אבל....)שירגישו זאת על בשרם. דעתי היא (ויתכן ויהיו לי מתנגדים) שרק בחורה יכולה באמת להיות רגישה ולהבין את הנוראיות שבדבר הפלישה לתוך הגוף שלך בניגוד לרצונך, אם כמה שדברים אחרים שנעשים בניגוד לרצוננו יכולים להיות מכעיסים ומרתיחים ומבישים לא ניתן לדעתי לתאר את התחושות שבאונס. אני הכי מפחדת מזה בעולם זה נראה לי זוועה שלא תתואר. לשמוע כאן בפורום אנשים שמצדדים בזה בטענה טיפשית שבחורות גוררות לזה...?????? ומה עם ילדים קטנים שנאנסים??? גם הם הביאו זאת על עצמם, פשוט מגוחך ועוד יותר עצוב כאחד שיש עוד אנשים בעולם שחושבים כך, וחבל. כל שנותר לעשות הוא לקוות שהתבונה תנחת עליהם.

che55

New member
מחזקת את דברייה של uti

מה לגבי ילדים? גם הם "רוצים" את זה???? היו מקרים של סוטים שממש האמינו שילד בת 8 פיתתה אותם!!!זה חולני. ולמגיב/ה בפורום בשם שועית - מה הקשר??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? אף אחד בעולם לא רוצה ולא מגיע לו להיאנס רק בגלל שהלבוש שלו גירה איזה סוטה! זה כמו לדרוס הולך רגל כי הוא לא עבר במעבר חצייה. אין קשר!

סמיילי22

New member
רעותי../images/Emo39.gif

גם גבר שנפל קורבן לאונס (והרבה ראינו במו עינינו את התחקיר של רפי גינת בכלבוטק השבוע) מבין מה זאת פלישה בניגוד לרצונו. לצערי הרבה אנשים חושבת כמו שועית, ולכן התפיסה המעוותת הזאת משעתקת את עצמה.

uti

New member
לא ראיתי,

אני בטוחה כפי שציינתי שרק מי שלצערי חווה דבר כזה יכול לדעת מה זה וכמה נורא הדבר, מעבר לזה גברים חשופים לכך הרבה פחות, לא משנה מה נגיד. בכל מקרה, כל מי שלמד טיפה מדעי החברה יכול לדעת שאקס של אונס אינו אקט של גירוי מיני אלא אקט של אלימות!!!!

למעלה