גשם גשם משמיים...

קניה 1

New member
גשם גשם משמיים...../images/Emo183.gif../images/Emo187.gif

בוקר טוב וגשום לכל בנות הפורום... כולן עדיין ישנונות??? אני התכוונתי לנסוע לרכב הבוקר, אבל הגשם שינה את תוכניותיי
, ובמקום זה אני יושבת לי בבית עם כוס תה חם ומקשקשת במחשב.... לאחר סקירת אתרים קלה, התאכזבתי לא למצוא כלום בנושא ז'קי, אבל מצאתי משהו מאוד משעשע בעיניי.. ותמיד טוב לפתוח את היום באיזה צחוק מתגלגל... אז שבוע טוב לכולנו, ורק בשורות טובות!

rifkin1

New member
רק לא שני אילו על הבוקר קניה!!!

מספיק שומים עליהם בכל חור אפשרי... אבל תאמת??? זה היה מצחיק... אני קראתי את החדשות בבוקר, דווקא לא כל כך התאכזבתי שלא מצאתי כלום על ג'קו. אני משערת שנקרא פה הרבה עליו בשבוע הבא אחרי ההופעה בגהה.

eilati27

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב עולם,מה שלום כולם?../images/Emo20.gif

מה קורה מתוקקיזות שלי? בשבת נכנסתי מידי פעם כדי להתעדכן אבל לא יכולתי לסבול את האיטיות של המחשב אז נאלצתי לוותר ולחכות ליום א'.. אז הנה אני כאן שיהיה לכולנו יום מבורך.. ושבוע טובבבב ומלא בציפייה לסופ"ש המהמם...

rifkin1

New member
הוא השתלט על כל הפורום

עם התמונות שלו... חחחחח מזל טוב רן !!!

קניה 1

New member
אילתי וללי!! מה זה בלאגן הזה??

כולכן מקבלות היום נכשל במדעי השירשור!!

eilati27

New member
אנייייייייייייי???

למה??????? שירשרתי ישר אחרי ריפקין!!!!!!!!!!!! ומזל טוב לרן...

קניה 1

New member
קשה לי......./images/Emo10.gif

אבל אני אסביר, שובבב, בכל זאת...אני פתחתי הודעת בוקר טוב, ולכן אם ההודעה שלך היא גם בוקר טוב היית צריכה לשרשר אותה להודעה שלי! (ז"א, ללחוץ על הוספת תגובה בהודעה שאני כתבתי, ההודעה הראשית של השירשור). אלא אם כן רצית להגיב ספציפית להודעה של ריפקין, או שההודעה מכוונת אליה, ואז זה אומר ששירשרת נכון... הבנתוס?
מוקדש כשירות לציבור

תודה לך...כי התמונה שלי

הייתה ממש מטושטשת... איך עשית את זה? את רוכבת ברכיבה מערבית?

קניה 1

New member
פשוט מצאתי את התמונה בגוגל...

ואני רוכבת רכיבה אומנותית (דרסג')

קניה 1

New member
מה לך ולרכיבה מערבית?../images/Emo187.gif

האם את קאו גירל במסווה?? ואגב, אילתי, ברור שאני במצב רוח קרבי, תקועה פה בבית בגשם הזה!!

eilati27

New member
הלוואי עליי קניה...

תשמחי מזה... אני תקועה... אבל במשרד...

eilati27

New member
../images/Emo6.gif האמת שבמקרה שלי...

לא!!! כי אחרת לא היה לי זמן לרשום... אבל היה לי הרבה יותר נעים לרשום לכן מתחת לשמיכה בבית...

הלו, הלו...זו רק קניה בבית...

אני בעבודה...ובאמת, כדאי שאני אתחיל להצדיק את המשכורת שלי... שלום ולהתראות.

../images/Emo7.gif המפקדת...

זה לא שהיו נותנים לי, לפתוח שרשור נפרד לכבוד היומולדת של רן...

קניה 1

New member
אוקיי, אבל את ה"אוףף" היית צריכה

לשרשר להודעה הראשית, אלא אם כן ההודעה מיועדת לאילתי או קשורה להודעה שהיא כתבה. כעיקרון היית צריכה לשרשר להודעה שלי ולכתוב נצל"ש (כי את לא רוצה לפתוח הודעה חדשה אז את מנצלת את השירשור הקיים), ואז אוףף... יש מבינה?

למעלה