גשם גשם משמיים...

Karina85

New member
בוקר טוב ושבוע טוב לכולן...

וגם ממני מזל"ט לרן ההורס...

השם ישמור ...

בסוף ג'קו ייעלב.... אולי נכנס לפורום של רן, נאחל לו מזל טוב מהפורום של זיקו?

a d i d a s 2 1

New member
בקשר לזיקו...

מזל טוב לזיקו, יש יומולדת לרן..הנה עכשיו הוא נעלב פחות...

eilati27

New member
ואני אוסיף...

ג'קו יפה שלי... "אותך אני זוכרת יום וליל אותך ליבי שואל ומתפלל אותך הומה הכאב ולא חדל אותך... אותך אני חולמת עוד לראות אותך גם אם חלפו ימים מאות אותך לאחוז ביד ולהגות אותך..." ואם זה לא יילך בינינו אז..
מזל טוב לרן דנקר ההורססססססס!

a d i d a s 2 1

New member
כמה אהבה...

זיקו אמר לי למסור לך... " לו בחיקך הייתי בגיא צונן מגונן הכל נותן אף פעם לא רציתי לפגוע בך לאבד אותך אם רק תבקשי הלילה אקח אותך איתי רחוק רק אל תגידי לא וכשיגמר הלילה ליום חדש חקי!! הוא יבוא אתן לך את הכל" הוא מאוהב!

eilati27

New member
ידעתי...

ידעתי שהוא מאוהב בי לפי התמונה שלנו מה"אלג'יר" ידעתי...
שיפסיק להדחיק את זה... ואני יוסיף עוד שיר... "אשליות, אשליות רבות אך רובן אינן מתקיימות שם אולי בחלומות האשליות היפות מתגשמות..."

Karina85

New member
חחח תהמונה המפורסמת...

שוב פרי כשרון הצילום שלי לא...???
איזו תמונה הורסתתת אמאאא!!!

Psybaby777

New member
חחחחח בוא'נההה אחיות שלייי נגנבתן!!

מה קורה לכן שמה? חחחחח אני קוראת פה את השרשורים שלכן וצוחקת שעההה!!! תבינו שאין לי מושג אפילו על מה אתן מדברות,אבל אני יכולה להגיד לכן שאת אילתי שלי, קארין ועדידס נגנבהההה לכןןןןן הקופסאאאאאאאאאאאאא!!!!
תמשיכו תמשיכו אני צוחקת כאן פשוט!

eilati27

New member
מאמי יא שרוטההההההההה

אבי,את לא מבינה... יכול להיות שאין הופעה במוצ"שששששששש אמאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!! שיר התקשרה ואמרו לה שאין להם מושג על מה היא מדברת... שההופעה שלו רק חודש הבא!!!! פה מתחילות לי שיערות לבנותתתתתתת

Psybaby777

New member
במילה אחת.. לללללללהההההההההההההההה

מהההה אנשים נדפקווו? איך הם עושים דברים כאלהההההההה??? זאת לא התנהגות יפה תגידו להם! חחחחחחח לא לא רציני עכשיו,אנחנו פה מראשון מהמרכז חושבות ומתכננות ימים ושעות איך להגיע לגהה בר אי שם בחיפה והם ככה לא יודעים על מה מדובר בכלללללללל?!!? אני חושבת שאני ואת אילתי צריכות ללכת לשם אישית ולתת להם איזה Side Kick ככה יפה כזה לצד..אולי משהו יזוז אצלהם בראש..מה אומרת?!

eilati27

New member
לא אבי אין דברים כאלה!!!!

וזה עוד אחרי שראיתי על הבוקר את ניסים... חחח... עוד מישהו רוצה לעצבן אותיייייייייייייייי???? נסו,נסו אותי... אני אראה לכם מה זה סנוקרת!!!!!!!

Karina85

New member
אביטל

לא יפה לצחוק על חברות שנגנב להן המוח!!! אני שמחה שהטירוף שלנו משעשע אותך!!!

rootteem1

New member
גמממני!!!!!

מזל"ט לרנוש החתיכוש!!! אני צריכה להקשיב יותר לרשת ג'..... אבל השדרן כ"כ דוצקוש!! קר לי כ"כ!!!!! ברררררררררררררררררררררררררררר קארינוש תאילנדוש מקקה לכוש!!!! ג'קוש' יעזורוש לכוש!!! ג'קוש' תעשה לי תפיסת ראשוש!!!!!! וג'קוש' קק אותי איתך לתאילנד!!!!! טוב תקשיבו אני בגמילת הצפות כי הרסתי כמה שינים עם ההצפות שלי, פשוט התאהבתי בקונטרול C ו- V....=]]], אבל זה חלק ממני ובגמילות לא חותכים בבת אחת אלא לאט לאט אז... ג'קוש' תעשה לי שלג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'קוש' תביא תה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'קוש' אל תיקח את כל הפוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'קוש' תעשה מקום תחת המטריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'קוש' תעשה לי שלג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'קוש' תביא תה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'קוש' אל תיקח את כל הפוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'קוש' תעשה מקום תחת המטריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו סורוש ביוש!!

Karina85

New member
רותמוש אהובתיוש...

מצחיקה!!! ג'קוש בוא נוריד ראשוש...
חחח סתאם...

למעלה