גמממני!!!!!
מזל"ט לרנוש החתיכוש!!! אני צריכה להקשיב יותר לרשת ג'..... אבל השדרן כ"כ דוצקוש!! קר לי כ"כ!!!!! ברררררררררררררררררררררררררררר קארינוש תאילנדוש מקקה לכוש!!!! ג'קוש' יעזורוש לכוש!!! ג'קוש' תעשה לי תפיסת ראשוש!!!!!! וג'קוש' קק אותי איתך לתאילנד!!!!! טוב תקשיבו אני בגמילת הצפות כי הרסתי כמה שינים עם ההצפות שלי, פשוט התאהבתי בקונטרול C ו- V....=]]], אבל זה חלק ממני ובגמילות לא חותכים בבת אחת אלא לאט לאט אז... ג'קוש' תעשה לי שלג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'קוש' תביא תה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'קוש' אל תיקח את כל הפוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'קוש' תעשה מקום תחת המטריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'קוש' תעשה לי שלג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'קוש' תביא תה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'קוש' אל תיקח את כל הפוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'קוש' תעשה מקום תחת המטריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו סורוש ביוש!!