אבח"י
Well-known member
ובניגוד לשנים קודמות, לאחר שהרחיבו את יכולת הקיבול של צינורות הניקוז, שוב הרחוב שלנו מוצף. כל פתחי הניקוז מלאו במים ולא יכילו, ליד ה"סופר" בור ביוב מבעבע כסיר על אש.
אבל
בעצם רציתי לספר על שדרוג כלשהו של תבשיל הבמייה.
אי אוהב במיה מאוד. את הקטנה, לא הארוכה והיבשה שנקראת במחוזותינו - במיה תאילנדית.
החלטתי לצרף, עלי תרד, גבעולי סלרי [אין להשיג רק עלים, אבל גם ה"רגיל" טעים וכרוב.
שום, פניני שום [ מכירים? הם נמכרים בסלסלות קטנות וצריך לא להתבלבל עם השאלוט], בצל גדול חתוך חצי דק לצורך יצירת הטעם וחצי השני חתוך גס.
מלח, פלפל שחור, אבקת מרק עוף, מונוסודיום-גלוטמט, וזה הכל. שעה גג על אש קטנה.
אבל
בעצם רציתי לספר על שדרוג כלשהו של תבשיל הבמייה.
אי אוהב במיה מאוד. את הקטנה, לא הארוכה והיבשה שנקראת במחוזותינו - במיה תאילנדית.
החלטתי לצרף, עלי תרד, גבעולי סלרי [אין להשיג רק עלים, אבל גם ה"רגיל" טעים וכרוב.
שום, פניני שום [ מכירים? הם נמכרים בסלסלות קטנות וצריך לא להתבלבל עם השאלוט], בצל גדול חתוך חצי דק לצורך יצירת הטעם וחצי השני חתוך גס.
מלח, פלפל שחור, אבקת מרק עוף, מונוסודיום-גלוטמט, וזה הכל. שעה גג על אש קטנה.