גשם כבד עומד
ליפול

TJ

New member
לטובתם אני מקווה שהם לא יודעים

היכן את גרה.....

מקסימה יקרה

אל תתייחסי לציניקנים (בהמשך) 2 תרשמי היכן איבדת אותה אני ממילא לפעמים משוטט ברחובות ת"א, ואולי אולי צל של סיכוי שאראה אותה 3 תתנחמי מעט ש,,,חיות ,,,בעלי חיים הם בעלי כושר שרידות לא פחות מבני אדם 4 בכל אפן כאב לי לקרוא על אובדנה של חיית המחמד היקרה וודאי לליבך

Sודית

New member
אוי מקסימה, לא ידעתי....לפני חודש כבר?

איזה יאוש זה.....מה ככה פתאום לא חזרה הביתה?

maxima

New member
סודית....זה מקום חדש שהחתולה לא מכירה

איה יצאה וכנראה לא ידעה לחזור

אוישששש זה ממש עצוב

אני חושבת שכדאי לעשות סיבוב בין פינות האכלה ולראות אולי מישהו ראה אותה . תלית תמונות שלה ?

maxima

New member
יוסי....יש הרבה אנשים שזקוקים לעזרה

ואם אתה רוצה להושיט עזרה על בסיס קבוע אתה יכול להתנדב ...לעזרה לקשישים וכדומה. אני בטוחה שבעירית תל אביב יוכלו לכוון אותך

מצחיקה את מקסימה

וכי לא פניתי עשרות פעמים לעיריית תל אביב והביוקרטיה חוגגת שם במלוא הקיטור עם כל המנועים קדימה, ואני ממתין עדיין לפניה אחרי שהשארתי כתובתי ונכונותי וכל מה שדרוש כולל תעודת יושר ממישטרת ישראל שאיני בא לשדוד זקנות ועדיין אני ממתין נו, שיהיה

Sודית

New member
כל הכבוד יוסלה, חבל שאתה לא מוצא אנשים

יש כל כך הרבה אנשים שזקוקים לעזרה ואין להם. אולי תשים איזו מודעה בשכונה, למשל בבית הכנסת או בכניסה של בנק, אפילו באיזו מסעדה.....מי יודע אולי ככה יידעו האנשים סביבתך.

תודה על ההצעה. אם אתה באמת חושב שאתה

רוצה/ יכול, להתנדב באופן קבוע, אולי כמו שהוצע לך- פנה לעיריה. בכל מקרה, אין ספק שהתנדבות- כלשהי, בכל מקוםשהו..חשובה. אין כמו ההרגשה הטובה שתרמת. שעשית משהו. שנתת מעצמך. מבלי לחכות לתודה/ תמורה. אם תציץ כאן, תוכל (ואולי גם אחרים) לבדוק מה מתאים.

תודה סופי תודה סודה

ולכל אנשי הפורום החביב הזה אני באמת בא ממקום של לגרום טוב לאנושות ולמרות שאיני קדוש מעונה ו,,,כבר שלחתי 2 אימיילים לפי הכתובת שסופי נתנה לי במעשים אנושיים נמצא אושר אני חושב ככה

מי שרוצה להתנדב יכול להכנס לחתימה שלי

בדיוק עכשיו אני מחפשת ארגון שיכול לתת מנות אוכל לאישה בת 80 שלא צמיד היא אוכלת מחוסר מזון בבית .

למעלה