גשם של צפרדעים...

redst0rm

New member
:)

זה אני . הרגשתי צורך לחזור. בסופי שבוע מדי פעם מהצבא , אני כאן.

0Pandemonium0

New member
כן, וזה גם קרה פעם. בצרפת, אאל"ט.

זה קורה כשסופה חזקה עוברת מעל מקור מים ויונקת מתוכו את היצורים שחיים בו. כשהיא מגיעה לאדמה היצורים האלה נופלים מהשמים כמו גשם. זה אומר שזה יכול לקרות עם כל דבר בעצם, וזה קרה: היו גם גשמי דגים וגשמי סרטנים.

וכלבים וחתולים באיטליה

(אני לא בטוח אם זה נכון) אבל בצרפת זה אכן קרה, בגלל טורנדו בביצה מסוימת אם אני לא טועה

Lonly badger

New member
למה לא מפתחות?

אף אחד לא נפגע ככה. חוץ ממתכת. טוב ובני אדם שחושבים שזה כסף ופושטים את הידיים וחוזרים הביתה כמו קדושים שקיבלו סטיגמטה.

Gilliana

New member
אה, לזה יש הסבר פשוט...

המצנחים שלהן לא נפתחו...
כל הזכויות שמורות לפוקס מאלדר.

Lonly badger

New member
ראיתי עד עונה 4

חבל שזאת סדרת טלויזיה, אם היו חותכים 60 אחוז מהתוכן חסר הערך שיש בו ומרכזים רק את הרמזים לדברים אמיתיים שעליו התבסס היוצר (שיצר את זה לחברת Fox) ומשך את זה במשך שנים על גבי שנים. . . עדיף לראות באפי או מטריקס בלופים.

Gilliana

New member
אז זהו...

... שזה הרבה יותר מרק רמזים. וזה בדיוק הנושא עליו הרציתי ב-"אייקון" בשנה שעברה, ואני אגע בו גם קצת בהרצאתי השנה.

Gilliana

New member
מאד ישמח אותי!

10 באוקטובר בשעה 18:00 - הודעות מסודרות תגענה החל מסוה"ש הקרוב.

Lonly badger

New member
מה לגבי

סטיבן ספילברג וג'ורג' לוקאס. בסרטים שלהם , ואו יש כל כך הרבה "רמזים" וטריקים של ארכיטיפים של מתחת לתודעה. ולדעתי האחים ווקאובסקי הם ענקי קולנוע כאלה פשוט של דור יותר צעיר.

Gilliana

New member
לוקאס לא ממש

ספילברג - בהחלט כן! (גם על זה אדבר בהרצאה השנה) - מספיק לראות את המיני-סדרה שלו Taken על מנת להבין על מה מדובר, ואין אצלו שום טריקים של מתחת לתודעה, גם אצל קארטר לא - הכל מונח על השולחן בגלוי.

Lonly badger

New member
ג'ורג' לוקאס

ועוד איך כן. אבל מצד שני זה מובן שאי אפשר להבחין בדברים האלה אלא בתשומת לב להרגשה מוסיימת של הגיון ומכרות עם התוכן המוצג למרות שהוא אמור להיות לגמרי שונה ו alienated . לפי מה שאני שמתי לב יש שם מלא מלא דברים גם מבחינת סימבוליזם , גם מבחינת שמות גם מבחינת מיתולוגיות , מבחינה היסטורית פוליטית , מבחינה פילוסופית. אפשר להגיד שזה סוג של מטריקס - כי המטריקס הוא מטאפורה כמעט מושלמת למציאות(כמעט אחד על אחד) (so do your homework (jordan maxwell ----------- ד"א הסרט שהוא עשה לפני מלחמת הכוכבים , Thx - גם מאוד מאוד, הוא סייברפאנקי והצילום שלו למרות שהוא נעשה בשנות השבעים , אם הוא היה יוצא היום? הייתי ממש אוהב אותו ומשבח אותו מבחינת איכות ומבחינת תוכן לעומת 90 אחוז ממה שתעשיית הקולנוע מפיקה ויוצרת.

Gilliana

New member
אההה, מהבחינה הזו - בהחלט כן

אני דיברתי על משהו אחר לגמרי...

למעלה