גשם של צפרדעים...

Lonly badger

New member
blonde&tall&blue eyed

or Reptillian Or invisible hmmm.. נמנמנמ... איזה עולם מתוק ומסתורי

Gilliana

New member
המממ....

יש הרבה יותר ראיות שמצביעות לכוון האפורים מאשר לכוון רפטיליאנים או נורדים - ואם זה מעניין אותך, אפנה אותך לאחת הכתבות שלנו במדור ניו-אייג' ב-NRG שעסקה בדיוק בנושא הזה.

Lonly badger

New member
אם יש ראיות

לאחד מהן זה מאשש את האפשרות לאחרים, ואין צורך לשכנע אותי אני לא סותר או מאמין במשהו ספציפי.

Lonly badger

New member
מלבד זאת

אם היה לי משהו רציני להגיד לא הייתי מפרסם את זה בסקציית new age . רוב האנשים לא מתייחסים לזה ברצינות. רוב האנשים לא רוצים לדעת את האמת. אם היה לי משהו רציני להגיד הייתי אומר את זה בכל מקרה אבל לא במקום שבו זה נחשב למקובל. זה כמו לדבר על מהפכה במקום שבו מותר לדבר על מהפכות ובו כולם בעלי אותה מערכת אמונה ואידיאולוגיה. ואם נחשוב על זה עוד קצת , זה בדיוק בשביל מה יש new age - פח זבל שבו אפשר לערבב את כל הדברים הטובים(בעלי בסיס אמיתי) והרעים(דיסאינפורמציה וחצאי אמיתות או זיוף) ביחד ככה שתתקבל עיסה אפורה לא ברורה של ... stuff.

Gilliana

New member
מסכימה איתך לחלוטין

אבל כל עוד אין לנו אלטרנטיבה - זה עדיף על לא כלום.

Gilliana

New member
אני אף פעם לא מנסה לשכנע אף אחד

מה שאני עושה הוא להביא את המידע - אח"כ, שכל אחד יחליט מה שמתאים לו.

Lonly badger

New member
כן

אבל את מבינה את האירוניה שבדבר, שהמקום היחיד שנותנים לך בו כבוד הוא במקום בו היחס הוא כמובן מאליו או כפארסה גרובית של אופנה חולפת. תמיד יש אלטרנטיבה. ובקשר לכל נושא הסוגי חוצנים, עוד משהו שאני מאמין בו , לכל "מיתולוגיה" יש בסיס של אמת. ככה שאין זה צירוף מקרים או סתם סיפורי סבתא שמישהו מדבר על reptiles, greys , blonde beautiful people , witches , enlightened beings .

Gilliana

New member
לא אם אתה רוצה גם להתפרנס

כשאתה רוצה להתפרנס, אתה לוקח מה שיש - לא מה שאין. אני מקווה ומאמינה שבעתיד המצב יהיה שונה אבל נכון להיום, הקהיליה המדעית ה-"רשמית", לא מוכנה אפילו לשמוע את טיעוני היופולגיה, אם נקרא לזה כך - למרות שמדובר במדע ומחקר לכל דבר - בבחינת ציד מכשפות אם תרצה.

Lonly badger

New member
כן

שזה מגיע לכסף רוב האנשים מותחים את הקו והגבול , הנה כאן זה הטאבו , הכל עולה כסף ואתה יודע מה אני צריך לאכול . אבל השאלה היא האם אנחנו חיים בשביל כסף? או שנשארו כמה צדיקים שבאמת מאמינים במה שהם עושים. זה בסדר אוקיי אנחנו כלואים במערכת. אבל אסור לנו לשכוח שאנחנו יכול לפעול לעבר שחרור עצמי. וכסף או אמונה כוללת של אנשים הם אשליה , לא אמת. שוב דבר לא חזק יותר מהאמת. לא מתכת ולא בשר של בני אדם ולא רגשות או מחשבות. אמת היא אמת והיא יכולה להיות מוסתרת או מגוחכת בעיני העם. אבל מאיפה ובשביל מה אנחנו קיימים? מאיפה היופי והאהבה וכל מה שאנחנו כביכול נלחמים עבורו בא? כסף זאת לא התשובה. כסף הוא כלי רלטיבי וזמני, ולא מה שהחברה של היום רואה בו. כסף לא משחרר אותנו , אנחנו משחררים את עצמנו ובכך משיגים כסף. שום דבר חיצוני לא משתנה , לא מייד.

Gilliana

New member
זה ממש לא כך

אם אין כסף - אין אוכל, אם אין אוכל - אין חיים. אם לא נשתמש בכלי הזה - לא נשרוד ואז מה שווים כל הערכים הנהדרים שלנו? ומלבד זאת, העובדות הן שאני עושה גם דברים שאין מהם שום הכנסה כספית והם בהתנדבות מלאה, כמו למשל להרצות בכנס "אייקון".

Lonly badger

New member
דטרמינציה

היא אמונה או דעה , היא פילוסופיה, היא סוג של פטליזם אם אין לך אמונה בחופש בחירה וכוח מחשבה עצמית.(innovation) זה כמו המסקנה הכי חזקה שבני אדם יכולים להגיע אליה והיא שהכל מחובר , לכל דבר יש יחס מסויים למשהו אחר , הממשלה לא יכולה לתפקד בלי העם. צבא לא יכול לתפקד ללא לוחמים , בלי תמיכת העם אין להחלטת המנהיג השפעה(מה שדי מדאיג כי זה לא מה שקורה כיום , גם לא חוקית וגם לא באמונה העם שמודאג מבעיות כלכליות ומ"טרור" ואפילו לא בוחן את המושג היסטורית) אני מתכוון, אם אין שכל = אין כסף, אין שכל = אין חופש, אין שכל = אין אוכל , אין שכל = אין חיים = רובוט. אם לא נשתמש בכלי הזה - אין לחיים שלנו משמעות מלבד זו שאנחנו בתקווה נאחזים בה(עתיד מסויים מבטיח). זה לא שדטרמינציה לא קיימת , זה שרוב האנשים כל כך מתמקדים במה שגרם ל - (עבר) או איך אני אגרום לזה להפוך לזה(עתיד) שהם זונחים את הכלי הכי חזק והכי מסתורי שברשותם שדרכו הם חווים את המציאות - המוח או ה"נפש" האנושית. פוסט מבולגן , תעירי על חלקים לא ברורים.

Gilliana

New member
דווקא הכל היה ברור למדי

נכון - הכל קשור להכל, אבל המשוואה שלך לא כ"כ מדוייקת. למשל: "אין שכל = אין כסף"? אני דווקא מכירה כמה וכמה "אין שכל במיל = יש ימבה כסף" המשוואה לטעמי היא אחרת: אין כסף - אין אוכל, אין אוכל - אין חיים, אין חיים - אין שכל. הכל מתחיל מהתשתית והתשתי היא, אם נרצה או לא - הכסף. צריך להיות ריאליים ידידי - אי אפשר לחיות במנותק מהסביבה ולכן גם המושג של אנרכיזם איננו ריאלי, ולעולם לא יהיה.

Lonly badger

New member
אני מאמין

שזה לא עניין של אמונה אלא פשוט עובדה בלי שכל לא היית יכול לעשות כלום , התכוונתי מוח, התכוונתי אינטיליגנציה, אם הייתה לך בעיה נוירולוגית או הגבלה על היכולות שלך היית לא מסוגלת לכתוב או לדבר מעל לרמה מסויימת , או לבצע פעולות מסויימות שדורשות קואורדינאציה שבימנו לוקחים אותה כמובן מאליו. רוב האנשים לא קולטים איזה כוח עצום יש להם מתחת לגולגולת , או אפילו עזבו את הראש, הגוף הוא מכונה מדהימה. ככה שכל מי שרוצה באמת להאמין שהתשתית להכל היא כסף, knock yourself out , אבל תעיפו מבט לכל מי שעושה כסף, הוא משתמש בטכניקות מסויימות (בהנחה שהוא לא קיבל את זה בירושה או כמתנת יום הולדת\חתונה\יציאה מהארון) אפילו גנב משתמש במוח שלו כדי לפרוץ לבנק הוא צריך לתכנן את הכל. מעלימי מיסים משתמשים במוח שלהם. כל מי שעושה כל דבר - זה דורש מחשבה , תשומת לב , ריכוז. רוב האנשים חושבים שהדברים האלה פשוט קיימים , אבל אין להם מושג כמה הם קריטיים. זה נהפך למעין טאבו לדבר על היכולת האמיתית של בני אדם כ fluke של אחד ל... הא.. טוב נו הוא היה גאון , לא - הילד הזה הוא גאון .. לא .. זה דורש המון שנים של לימוד ואימונים..

Gilliana

New member
עובדה - כן

אבל לא בסדר שאתה מציג אותה. מה תאכל? איפה תישן? איך תשרוד? לא תוכל לעשות זאת ללא כסף ולכן לשכל אין כל משמעות ללא כסף - זוהי העובדה.

MetalSinagouge

New member
The ghost in the machine..

רוברט וילסון מדבר על היצור הירוק הזה בתור אחת מהחוויות הWTF הראשונות שלו.

MetalSinagouge

New member
אילו הרצאות יהיו השנה?

כשראיתי שזה מתקשר לזמן חלום, ישר התעניינתי, אבל לא מצאתי מידע לגבי מה יהיה ספציפית, אחרי הכל אני לא ממש קשור לכל המד"ב-פנטזי. אני כבר רואה הרצאה על ה"פ לאבקראפט. האם אני טועה? לא. אולי. מקווה שלא.

Lonly badger

New member
אני אוהב את האווירה

באיקונים ובמפגשים השונים. אווירה נוסטלגית קסומה שכזו. אני זוכר שראיתי שיש הקרנת סרט של ה"פ לאבקראפט. עדיין אני חושב שצריך להכניס לשם איזה רוח חדשה של הרצאות שפשוט יפתחו למקשיבים את הפה ושהם לא יוכלו לסגור אותו בחזרה , וזה רק בחמש הדקות הראשונות.

למעלה