דאגי מזכיר את ישראל בתודות שלו..

loserontheloose

New member
דאגי מזכיר את ישראל בתודות שלו..

מהתודות שלו ב-tour program. (נו החוברת הזאת שאפשר לקנות בסיבוב הופעות). קצת קשה לפענח את כתב היד וקשה לי להחליט אם זה טוב או רע, אבל הנה... כאן.

loserontheloose

New member
טוב, הנה הגירסה המוקלדת

לאלה שיש להם בעיה להבין את כתב היד שלו. God bless you all for purchasing such an amazingly equisite ticket. If you have the number 180037 at the bottom left ticket you have won a romantic holiday for two to Israel. 5 lucky runners up will receive an actual piece of Harry's poop. Thanks so much this means a lot to us. Now if you would all like to turn to page 8 chapter 3 we will commence in singing the Lord's Prayer. Doug - the bass player PS Tickets are refundable at the door

DesertRose7

New member
תודה!

זה מגניב.. וזה כיף לדעת שהוא בכלל מודע לקיום שלנו (למרות שאני בטוחה שהוא ידע גם ככה) אבל בכל זאת.. אני מוצאת את זה קצת מעליב.. זה כמו שאנחנו אומרים מי שיעשה ככה וככה יזכה בסוף שבוע חלומי ב-... עזה. לא מזכיר את זה קצת?

Hip Hop star

New member
שחר תרגעי../images/Emo11.gif

בישראל יש המון מה לעשות מאשר בעזה..אז שששששששששש.

just jenny

New member
לא קשור..

היא התכוונה שככה זה נשמע.. האמת גמאותי זה קצת מעליב כאילו הוא שולח את ה"זוכה" ה"מאושר" לאיזה חור בשם ישראל..

Hip Hop star

New member
אני לא מדברת איתך יותר../images/Emo11.gif

לא סתם.. אבל זה שאת גרה בחור,לא אומר שכל ישראל זה חור.... יש גם מקומות יפים,והגיע הזמן שקצת תתפסו מהמדינה שאתן חיות בה..או לפחות תנסו לא לפגוע באנשים אחרים.. לא שמישהו באמת עד היום באמת התחשב במה שאני מרגישה... או לפחות אנשים מסויימים

just jenny

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

התכוונתי לזה שהוא אומר את זה כאילו זה איזה "חור" לא אני אמרתי שזה חור.. ומתי לא התחשבתי בך?
זה לא שפגעתי בך או משו..

loserontheloose

New member
לא...

אם יש לך את המספר הזה על הכרטיס, זכית בחופשה רומנטית לשניים בישראל!

Hip Hop star

New member
תודה רבה יערה!../images/Emo24.gif

חחחחחחח....ואני תוהה למה באמת
לא הבנתי אבל מי זוכה? מי שיש לו את המס' הזה בחוברת? חחחחחחחח..איזה קורעים!
מי החליט על הפרס הזה? אני מקווה שהחופשה תהיה באילת
. אבל עכשיו ברצינות מאיפה ביאו עכשיו את החופשה בישראל?
נשמע הזוי,וכבוד!

loner in love

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

אני מניחה שזה נאמר באופן ציני ודי רע.. אבל היי, הוא כתב ישראל!

T a l14

New member
דאגי יודע שישראל קיימת!ויייייוווייי

אני שמחה. תודה!

Hip Hop star

New member
טוב בואו לא נתחרפן!../images/Emo6.gif

מסכן,עשיתם ממנו ילד טיפש שלא יודע מה זה ישראל.

למעלה