דאגי מזכיר את ישראל בתודות שלו..

just jenny

New member
תתפלאי..

אבל יש מלא מפורסמים שלא יודעים מזה/ איפה זה ישראל

loner in love

New member
תתפלאי

אבל דווקא ממש לא אתם ראסמי עושים מאיתנו מדינת עולם שלישית כמעט כולם יודעים היום מה זה ישראל ואיפה זה, אם זה בגלל החדשות ואם לא

DesertRose7

New member
אז כנראה שהפירסום עלה להם יותר מדי

לראש והבורות ביחד עם זה. אי אפשר בימים האלה לא לדעת איפה זה ישראל ואם בכלל יש כזה מקום. זה בלתי נמנע.. אנחנו ממש "סלבריטי" בחדשות של העולם. אז בואו לא נעשה פה אף אחד מפגר שלא יודע איפה זה ישראל. אני בטוחה שגם לפני ששלחו אנשים להגיד שיש להם מעריצות מישראל הם ידעו יפה מאוד על ישראל. אולי לא חשבו שיש להם מעריצות פה, אבל זה כבר משהו אחר.

just jenny

New member
טוב תתנפלו חופשי למה לא?!

אני יודעת על מה שאני מדברת.. אולי עכשיו באמת כולם יודעים איפה זה ישראל.. אבל עד לפני כמה שנים לא כולם הכירו את הארץ.. מזכיר לי ת'קטע שרצו לעשות פה את הטקס של MTV ה- EMA אז שאלוכל מני מפורסמים מה דעתם על זה, אז איזה שחקנית סתומה אחת שאני לא זוכרת את שמה כרגע אמרה "לדעתי זה נחמד, ישראל זאת עיר ממש יפה"

loner in love

New member
ראסמי פוסטמה....

אבל רק לידע כללי, אנשים לא שמעו עלינו רק מהחדשות ישראל תמיד היתה מקום קדוש לכל הדתות, גם לנצרות ככה שאני לא חושבת שיש נוצרי שלא יודע מה זה ירושלים נניח...

Hip Hop star

New member
../images/Emo45.gif

לפעמים לרגע אני שוכחת שאנחנו באסיה..אבל לא משנה...
למרות שאם אנחנו מדברים על אנשים "מפורסמים"...שיש להם כמה גרושים יותר מהאדם הפשוט.. ייראו את ישראל בתור מדינה ענייה,שצריכה עזרה כמו הערבים שאין להם בתים..וזה קצת מעצבן..כי אנחנו באמת מדינה שיחסית אין בה הרבה הומלסים.. אולי יש עוני,אבל לא חסרים לאנשים הבתים,בגדים,אוכל.. הם פשוט לא יכולים להרשות לעצמם מה שאנשים ממוצעים בישראל יכולים להרשות לעצמם.. או נגיד דברים שלנו יש. קיצר,ממתי זה אמור להפריע לנו מה הם חושבים עלינו? שייחשבומה שבא להם. וזה נראה לי קצת לא נכון להחליט ונסות לפרש את דאגי...אני לא יודעת מה הייתה הכוונה שלו.. אם זה באמת או בצחוק..אבל שיהיה לו לבריאות,לא צריך להתרגש.

D4Ever

New member
סליחה!, אנחנו באירופה!

עובדה! אנחנו בארוויזיון!

Hip Hop star

New member
תעשי לי טובה!../images/Emo6.gif

מה את קובעת איפה ממוקמת המדינה שלך לפי האורוויזיון? סתכלי במפה ותגידי לי איפה אירופה,ואיפה ישראל....חחחחחחחחח

danirit1

New member
אוי ואבוי אוי ויי זמירררר

דאגי משמיץ זה ישראל איזה פאדיחותתתתתתתתתתתתתתתת כתב לא כתב נו באמת מה זה דאגי כתב ישראל? הוא מודע לזה שיש לו כאן מעריצות אבל הגזמתן עלאק דאגי כתב ישראל..נו דאגי כתב גלידה ווואו דאגי כתב יהודי ווווואו תרגיעו אבל נראה יל שיש משהו מפוקפק קודם כל אני בטוחה שזה עוד אחת מהשטויות שלו הטיסה לישראל ואני בטוחה 90 אחוז שהוא משמיץ את ישראל בדיוק כמו שנראה לי שחר אמרה זה כמו שאנחנו אומרות זכית בטיסה לחיריה! מכירים את זה? אוי ואבויייייייי למה דאגיייייי למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה !?!

danirit1

New member
ורגעעעעעעע

עוד הוכחה לזה שהוא השמיץ את ישראל ומתייחס אליה כמו שאנחנו "מתייחסות לחיריה" יעני זכית בטיסה לחיריה! זה בסגנון דאגי זכית בטיסה לישראל איזה חרא הדאגי הזה (בחיים לא חשבתי שאני יגיד את זה
) אז זאת ההוכחה: אחרי שהוא רשם שזכית בטיזה לישראל אם יש לך את המספר הזה מתחת לזה הוא רשם עוד זכייה משהו שזכיתם בחתיכה מהחרא של הארי אם יש לך את המספר ההוא או משהו כזה הבנתם????????????????!!! עכשיו אתם לא יכולים להגיד שאני טועה אני נוסעת ישירות ללונדון מפוצצת את דאגי אני יראה לו המ זה ישראל זה חור...אני יעשה לו חור לעגיל נוסף

loserontheloose

New member
בדיחה!

זה מה שזה - זאת כולה בדיחה ובמקום לקחת את זה בהומור ולהגיד "טוב לפחות הוא בחר ישראל ולא עירק" (כי יכול להיות יותר גרוע) אז אתן סתם משתוללות. קצת חוש הומור לא יזיק. בהשוואה לתודות של ה-3 האחרים, של דאגי הכי סבבה כי השאר בקושי כתבו וגם מה שהם כן כתבו היה דיי פטאטי.

למעלה