דאגי+ THNL להורדה!!!!

shakedy69

New member
דאגי+ THNL להורדה!!!!

כן..אז הסיפור של דאגי עם לואיס הזה מווסטלייף לא ניגמר..הוא ממשיך להכניס לו חחחח הוא פשוט ענקק הדאגי הזה הוא לא נירגע...חחח בכל מיקרה זה מה שהוא אמר ואין לי כח לתרגם בלע =/ אבל הוא הרג אותי! Dougie from out of McFly has hit out at Louis Walsh after he claimed the band were not in the same league as Westlife, who he manages. He also claimed that McFly don’t play their instruments and bitched, “They were holding guitars and I don't think they were plugged in most of the time.” Needless to say, 19-year-old Dougie is less than happy about his comments. “Louis Walsh can suck Danny’s hairy balls,” he ranted to a frankly shocked heatworld earlier today. For non-McFly fans out there, Danny is also a member of the boyband. “Doesn’t he understand the concept of a wireless guitar pack? Maybe I’ll send him a book and he can learn something. When has he ever worked with a band who play their own instruments? Never,” he ranted. Dougie also invited the 55-year-old X Factor judge to come and watch them at an upcoming gig. “We’re playing The Astoria soon and he should come down and watch the entire set. And if he still thinks after that we can’t play our instruments, then fair enough.” Louie, the ball is in your court (well, mouth if you take Dougie's comment seriously...) וכמובן אחרי שחיכינו כלכך הרבה זמן סוף סוף יש את הקליפ להורדה! תהנוו!! http://www.mediafire.com/?5nytdbcdyxl

הא.... דאג הכניס לו בשיניים XDDDDDD וגם-

דאג "הזמין" את לואיס לצפות בהם באסטוריה XD ואני ויעל הולכות להופעה הזו!! עאא XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD קיצר.. לא יפה להגיד לאיש זקן מה שאמרת, דאגסטר-- אבל אתה המלך. והייתי מתרגמת, אבל יש פה שפה לא יפה D: גו דאגסטר XD

yael0000

New member
חחוחח שפה לא יפה אה? ../images/Emo211.gif

ואמממ זה אורמ שהם ינגנו לייב בהופעה שלנו? כי אם הוא יבוא? אז הם צריכים להוכיח לו

בכל מקרה הם ינגנו לייב.

וואי, אני צריכה להתקשר אלייך
אבל קודם- להכין אוכל!

yael0000

New member
כן, הייתי אומרת שאנחנו צריכות לדבר../images/Emo211.gif

אבל מחר למה אני עוד שנייה עפה להתקלח ולישון מחר יש את הגועל נפש הזה

חחח תודה!!!!!

וואי כל הכבוד שהם ירדו עליו!!!!! עם כל הכבוד ווסטליף לא יכולים בטח לגן על משולש!!!!!

Yu vi

New member
חחחחחחחחחחחח דאגי, דאגי, דאגי../images/Emo23.gif../images/Emo85.gif

“Louis Walsh can suck Danny’s hairy balls,” המשפט הזה הרג אותי XDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחח הוא ממש הכניס לו
כמו שצריך
אם יש פה מישהי שיש לה כוח, שתתרגם את מה שכתוב
הבנתי את הרוב, אבל לא את הכל

DoLi it is Me

New member
XDD אין על בעליי XDD

בונה הכניס לו חח מכחה לתשובה של הקוקסינל מווסטלייףXDD

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo175.gifתוספת לעדכונים../images/Emo175.gif../images/Emo36.gif

בגלל שכבר עדכנת את מה שרציתי להגיד-אני יעדכן כאן תוספת^^ ההופעות בתוכניות אירוחים\רדיו הבאות של מקפליי: לחודש ספטמבר: 25th- McFly on Paul O'Grady show, 5 pm 25th- Chris Moyles Radio 1, Town Called Malice 29th- TMI, 9-10.30am, BBC2 לחודש אוקטובר: 1st- Radio 1 album out (includes McFly-Town Called Malice) 20th- Nickelodeon Kids Choice Awards 22nd- The Heart Never Lies Released (Signings this week) 23rd-Ghost Hunting, ITV2, 9pm 24th- Paul O'Grady מעניין מה הפעם הם יעשו,אחרי האלפים,אני כבר לא יודעת למה לצפותXDD

m i c k e y 15

New member
חיחי גמאני רציתי לשים פה להרודה

הקדמת אותי וכבר שמו פה חלק ממה שדאגי אמר חח הוא כזה חוצפן הלואיס הזה...פשוט להעיף לו כפה!

McFly rullz

New member
אעע ירד לי את השיר בגירסת MP3 וזה כמו

של הקליפ... כאילו את שומעת וזה כמו בקליפפ הבנתן?
חיחי כי אני לא מובנת לפעמים....>< אעאעא זה יפהההההההההההההה

למעלה