../images/Emo27.gifתרגום../images/Emo27.gif
חח רק עכישו אני שמה כי נתקע לי המחשב..סורי על העיכוב..
מים-אני לא ממש שותה משקאות..[אמ אמ מה?],ככה זה רק מים בשבילי או אולי קצת מיץ תפוזים. אבל לרוב זה מים- אני שותה כל כך הרבה מהדברים [XDD]
מפתחות של האוטו- יש לי מיני,אבל אני חושבת שאני אשנה את זה בקרוב [לא טום לא!]. אני הייתי הראשון בלהקה שעבר את הטסט בנהיגה ויש לי אותו כבר כמה שנים. הבנים האחרים מתחילים לנהוג ורוכשים מכוניות יותר טובות משלי, אז אני רוצה להדביק איתם את הפער. [יעני לקנות גם מכוניות יפות וכאלה כמו שהם ואז יעני הם באותה רמה חח]
העניבה הורודה שלי- אני אוהבת את העניבה הורודה שלי, אני אוהב ללבוש אותה עם החולצת פולו השחורה שלי עם קולר ורוד. זה השילוב הכי אהוב עליי ממש עכשיו.
נקנקיות חמות- הם שייכות להארי. הוא אוהב אותם בלחמניה עם מרק [? ככה היה כתוב במורפיקס XD]. אתם לא תאמינו לדברים שהוא אוכל [אהה עכשיו זה הגיוני המרק הזה XD]
האייפוד שלי- אני אוהבת את האייפוד שלי וכל שיר שנמצא בו. אני לא הולך לשום מקום בלעדיו [כמוני יאיי]- זה הדבר הכי טוב בכל העולם כולו.
הסינגל החדש שלנו- בזמן שאנחנו מתערבבים בסטודיו,זאת אחת הגירסאות מיני רבות של הסינגל החדש. זאת בלדה הנקראת "הלב אינו משקר" וזה יצוא בסוף אוקטובר.
בחדר ההלבשה שלי...טום ממקפליי. החודש הזה הלהקה בטופ המצעדים מנחים את פרסי בחירת הילדים של ניקולודיאון הראשון אי פעם של אנגליה. טום הכניס אותנו למקום סודי... "כשאני בסיבוב הופעות- אני חי חיים שקטים- זה לא הכל לצאת החוצה ולהרוס חדרי מלון! תמיד יש לי את המחשב נייד איתי בחדר הלבשה שלי והרבה DVD - בסיבוב הופעות הקודם לקחתי איתי את המארז השלם של הסידרה 'חברים' איתי. אני אוהבת להסתלבט בחדר שלי, להשען אחורה..,לכתוב שירים ולראות סרטים.. האחרון שראיתי היה 'אושן 13' זה היה נהדר. בגלל שאנחנו כותבים כרגע, אני מנסה להקשיב להרבה להקות כמו 'fall out boy', 'מיי קימקל רומאנס', 'גרין דיי' 'קווין' ו-'ביץ' בויז' [נערי החוף
]. אני מאוד מרוצה מהסינגל החדש שלנו,הוא יותר בוגר ודבר שאנשים לא יצפו. זה די שיר ריגשי על האהבה,וזה כאילו זה כתב את עצמו. אנחנו עושים די הכל בחדרי הלבשה שלנו. היה איזה יום שאחרי הופעה,אנחנו פונקנו בארוחת צהריים אצלי בחדר. הם הביאו כל מיני פסטות טעימות וסלטים ועוד דברים ממש טעימים, אבל הארי לא נגע בשום דבר מזה- הוא רק רצה את הדבר הרגיל שלו שזה נקניקיה חמה בלחמניה עם מרק!" XDDDDDDDDDD איזה חמוד טוםםםם
תהנו