תגובה, הערה ואפילו סוג של התנצלות
שלום, אני עדיין לא יודע מי עשה את הפלייר ואת האמת זה לא משנה לי. להגיד "זה רק פלייר ויהיו עוד מאה" זו טעות - לנו, אוהבי הרגאיי, זה באמת לא כל כך משנה. הרי אנחנו נבוא להופעה של איאם, טרבין, 007, ואחרים גם אם יהיה מצויר חרא של כלב על ההזמנה - כי אנחנו אוהבים רגאיי, אנחנו מאוהבים בכל אותם הסאונדים והלהקות ונתמוך בהם תמיד. אבל מה? רואה את הפלייר הזה מישהו מחוץ לסצינה, שמתלבט מה לעשות ביום של אחרי הבחירות, ואני אומר לכם פה - הוא לא יבוא! הזלזול שיש פה באיך שאנחנו מראים את עצמנו פוגע בנו כמו בומרנג בסופו של דבר. כבר ראיתי הזמנות עם טעויות כתיב נוראיות (שלדעתי זה יותר גרוע מעיצוב כושל), ראיתי הזמנות גרועות מזו פה אפילו - אז מה? לא להגיד? יש לי רעיון - בואו נמשיך להגיד רק את הדברים הטובים ונתעלם לחלוטין מכל הדברים הקטנים והמסריחים. לא ניתן ביקורת אפפעם ורק נחייך מול טעויות. אבל... מאחורי הגב נמשיך ללכלך כי ככה יותר נעים. ועכשיו להתנצלות: הביקורת שנתתי על ההזמנה היתה במקום. אולי היא היתה קצת קשה ועל זה אני מתנצל פה בפני המעצב/ת - סליחה עם פגעתי בך. חשבתי שהשימוש בהומור ידלל את הביקורת אבל כנראה זה לא עבד. אני מקווה שאתה או את תמשיכו לעצב הזמנות למסיבות ואני רק מקווה שבפעם הבאה זה ייראה יותר טוב. אם את/ה צריכ/ה עזרה בזה אשמח לעזור תמיד. תהיו בריאים ראס ארבל