חח אהבתי
F Fall Out Liel New member 25/9/07 #33 ../images/Emo6.gifXDDDDDDD יואו נשפכתי! חחחח../images/Emo168.gif LOL
L LiHiLuSh New member 24/9/07 #23 שלי ביל:יאא ליהי שלייי לא היה לי משהו אחר אז הוא באה אלי בריצת אהבה
א אגנסקעXD New member 24/9/07 #31 ../images/Emo95.gif ביל : >>>> כולם להיות בקצב 1 2 3 4..1 2 3 4 ....
A animfanatic New member 25/9/07 #32 מדובבת "טיירה בנקס הנה אני בא, america's next top model". (איןןןןןןןןן...מתה עליו, כפרות...)
ה הקוקי של טומי New member 25/9/07 #34 מדובבת את ה2 ביל:שמאל ימין שמאל ימין שמאל.... מענייין אם יקבלו אותי לצבא הישראלי שמעתי שכול היום עושים שם שמאל ימין שמאל ימין XDDD לא יצא לי משהו....
מדובבת את ה2 ביל:שמאל ימין שמאל ימין שמאל.... מענייין אם יקבלו אותי לצבא הישראלי שמעתי שכול היום עושים שם שמאל ימין שמאל ימין XDDD לא יצא לי משהו....
F Fall Out Liel New member 25/9/07 #35 ../images/Emo168.gif ~בתחרות יופי~ הקריין: קבלו במחיאות כפיים סוהרות את ביל קאוליץ! ביל: לזכור את מה שלמדתי בשיעורי הדוגמנות, גב זקוף וראש ישר.
../images/Emo168.gif ~בתחרות יופי~ הקריין: קבלו במחיאות כפיים סוהרות את ביל קאוליץ! ביל: לזכור את מה שלמדתי בשיעורי הדוגמנות, גב זקוף וראש ישר.
L lid15 New member 25/9/07 #37 שיואו כנסו! טוב אני מנסה: "בואו נלך כולםםםםם eveybody let's go! בואו נלך ביחד להרפתקאה מוצלחת!" (דורה)
שיואו כנסו! טוב אני מנסה: "בואו נלך כולםםםםם eveybody let's go! בואו נלך ביחד להרפתקאה מוצלחת!" (דורה)
P PerfectSP New member 25/9/07 #38 וקצת אקטואליה במה שאלינור רשמה: ../images/Emo190.gif פטיש,מסמר,ניקח מהר! סוכה לבנות, בנים בנות!
M Mrs Kaulitz New member 26/9/07 #47 ניסיון lollypop lollypop oh lalalalalal lollypop llolypopo oh lalalall ohhhhhh my god!
I Ich liebe T H New member 26/9/07 #48 ../images/Emo203.gif לשנייה- *מחיאות כפיים* *צעקות של ביל תעשה לי ילד* ביל חושב בלב: אחח כמה זמן חיכיתי לרגע תהילה שכזה, למחיאות הכפיים, לאהבת הקהל חפירה חפירה חפירה חפירה (כמו שרק הוא יודע לחפור ) טראח דופק אפחה... חחחחח
../images/Emo203.gif לשנייה- *מחיאות כפיים* *צעקות של ביל תעשה לי ילד* ביל חושב בלב: אחח כמה זמן חיכיתי לרגע תהילה שכזה, למחיאות הכפיים, לאהבת הקהל חפירה חפירה חפירה חפירה (כמו שרק הוא יודע לחפור ) טראח דופק אפחה... חחחחח