טוב
I Ich liebe T H New member 1/10/07 #18 |תלת| טום: אני בשוק אני בהלם אני המום! שוב ביל מתנשק עם מישהי שכבר נישקתייי.....**ידעתיידעתי איזה שפיץץ!!**
|תלת| טום: אני בשוק אני בהלם אני המום! שוב ביל מתנשק עם מישהי שכבר נישקתייי.....**ידעתיידעתי איזה שפיץץ!!**
M Mrs Kaulitz New member 1/10/07 #21 ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif אויייי איזה כוסייייייייייייייייית.. פאק! זה ביל!!!!!!!!!
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif אויייי איזה כוסייייייייייייייייית.. פאק! זה ביל!!!!!!!!!
E Ever Dream Of Me New member 1/10/07 #24 חח מסטולל - "וואי איך בא לי עלייה עכשיו.. לא, לא , אתה צריך להתפקס בנגינה תזכור את זה!" (בסוף זה טום מדבר אל עצמו עלק..חח)
חח מסטולל - "וואי איך בא לי עלייה עכשיו.. לא, לא , אתה צריך להתפקס בנגינה תזכור את זה!" (בסוף זה טום מדבר אל עצמו עלק..חח)
1 16yaeli New member 1/10/07 #26 טוב זה גרוע! טום: יואו אני לא מאמין גיאורג סוף סוף עם בחורה? בחורה מסתובבת טום: בילל??! אני ידועת שזה נורא פשוט נזכרתי שהוא תמיד יורד על גיאורג שאין לו אפ אחת חח**
טוב זה גרוע! טום: יואו אני לא מאמין גיאורג סוף סוף עם בחורה? בחורה מסתובבת טום: בילל??! אני ידועת שזה נורא פשוט נזכרתי שהוא תמיד יורד על גיאורג שאין לו אפ אחת חח**