דברה ווסט מגיעה לישראל

Tal_Ya_Tal

New member
דברה ווסט מגיעה לישראל../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

לביקור בן 10 ימים "דברה ווסט, מורה רוחנית ואשת חזון, משלבת בעבודתה את חכמת המאסטרים של ההימליה ומנזרי טיבט העתיקה, את הידע השמאני של שבטי יבשת אמריקה ופעולה מסורה בירושלים למען השלום." * תנחה מדיטציית ירח מלא בירושלים ב-12.9 פרטים נוספים בקישור L&L TALYA

Emilio Exavier

New member
אוף, זה בדיוק ביום של הטקס השמאני

אשמח אם תציעו לי מה לבחור... מי יתן והאלים יחיכו אליכם אמיל

Justin Angel

New member
אוי איזה חמודים! :)

רק 220 ש"ח תרומה מינימום! איזה מתוקים! אני באמת לא רוצה אפילו להגיד את דעתי שוב, למי שרוצה לדעת מהי מוזמן לעקוב אחרי הקישור הזה. וכנאמר, כל המיסטיקנים, אבל כולם, וווופהא לקפריסין!

gwizard

New member
זה דווקא לא הרבה

היום שלחו לי פרסומת לאיזה סדנה, 450 שקל ליומיים. ואני מזכיר לך שוב את רעיונותיך המסחריים להחריד שגם עשית וגם תכננת לעתיד. אז אל תעשה את עצמך לצדיק(=עץ אצל דרואידים ?). אלון.

Tal_Ya_Tal

New member
Justin Angel החמוד../images/Emo42.gifבהתחשב

שדברה ווסט מטריחה עצמה לכאן במטוס מארה"ב למען פעילויות שלום בארץ שעליהם היא מפסידה כספים במונחים של דולרים, באה לכאן, שוהה במלון, מעבירה כאן סדנא באולם במלון כל זה עולה כסףשלא לדבר על נסיעות בין תל אביב לירושלים, למפגשים עם אישים על מנת להעלות את רמת התודעה של כאלה שרוצים שהכל יבוא להם בחינם. מהיד לפה, כי ככה הם התרגלו באינטרנט! סלח לי. יש שני צדדים למטבע
תאמין לי שעבור אותה סדנא בארה"ב משלמים האמריקנים ההההרררבבבבבההה יותר. א-ב-ל, אף אחד לא מכריח אותך, כמו שאף אחד לא מכריח את דברה לבוא לארץ. מי שמכיר את עבודתה, מעריך ומבין. ו-ת-א-מ-י-ן לי, היא 'עובדת קשה' כאן, אחד לאחד. L&L TALYA

Justin Angel

New member
לא אמרתי לך את דעתי לפני כמה שנים?

רוחניות - מילה רנדומלית שנבחרה כדי שאנשים שאין להם שום כישורים יוכלו לקשקש ולעשות כסף בצורה מקצועית. ברכות זוהרות

L e s t a t

New member
רגע

וטרה ודוב לא מעבירים סדנאות? זה לא עולה כסף? זה מוצדק וזה לא?

Justin Angel

New member
טרה ודוב הם מקצועיים.

זאתי דעתי האישית, אני התרשמתי שהם לקחו את התכנים השאמאנים הפרוצים שהפכו ללא יותר מתעלול ניו-אייג'י זול בימינו, וקרקעו את זה למציאות עם נופך מקצועי ואיכותי. כמו כן אני מבקש ממך לזכור שטרה ודוב עושים את טקסי הלבנה והשמש שזה 21 טקסים בשנה והכניסה אליהם בחינם. בערך יוצא פעם בשלושה שבועות להשקיע זמן, מאמצים ואני בטוח שאיפשהו הם משקיעים גם כסף. טרה ודוב לא רוחניים. טרה ודוב מגניבים. (אני לא פותח על זה דיון, זאת הדעה שלי וכאן זה נגמר)

L e s t a t

New member
ודברה ווסט היא לא מקצועית? מנין לך?

רק מי שאתה מכיר הם מקצוענים? ומי מבטיח לך שטרה ודוב הם לא שרלטנים ועניין הטקסים החינמים הוא לא יותר מגימיק? (כמו שבאמזון אתה יכול לדפדף קצת בספר לפני שאתה קונה אותו) הטקסים הציבוריים החינמים הם בערך הדבר היחיד החינמי שם, אם תביט בעלונים של "הרוח הגדולה" אתה תראה שהם בטח מכניסים לא מעט כסף מהשאמאניזם.. אז מה, אתה לוקח את כל המיסטיקנים ומצביע על שניים מהם ואומר "אה, אלה מקצועיים וכל השאר הם שרלטנים עושקי תמימים"? במה טרה ודוב שונים מדברה ווסט? בטקסים החינמיים שבהם הם מחלקים עלונים וכרטיסי ביקור? ג'סטין, אתה יכול לא להשתתף בדיון מצידי וזה שיש לך דיעה זה טוב ויפה - אבל מי נתן לך את הכוח לסגור ככה דיונים? אתה לא מנהל הפורום, אתה לא אחראי דיונים, אתה חבר פורום פעיל, זה הכל. אני לא יודע כמה משקל יש לדיעה שלך אבל היא בוודאי ובוודאי שלא אבסולוטית.

Justin Angel

New member
ואסור לי להגיד את דעתי?

שני דברים. דבר ראשון, בכלליות, אם אני צריך לשלם 250 ש"ח רק לברר עם מישהו הוא שרלטן או לא - זה כבר לא משנה מה תהיה התשובה, הוא כבר מחזיק בכסף שלי. דבר שני, באופן ספציפי, אני מכיר את הדמות המדוברת ויש לי מידע אמין ויציב מאנשים שאני מכיר ומכבד את דעתם שהיא שרלטנית ניו-אייג'ת מיסטיקנית מהמעלה הראשונה. בקשר לטרה ודוב, כמו שאמרתי, טרה ודוב לא הרוויחו שום כסף השנה על בית הספר שלהם, "הרוח הגדולה", וכמו כן לא בשנים לפני זה. מעבר לזה אני לא ארחיב, וזאת הסיבה שאני מכבד אותם, הם באמת רוצים לתרום ויעשו את המירב והמיטב לתרום למרות זה. ברכות זוהרות

L e s t a t

New member
לא אמרתי אסור

"אם אני צריך לשלם 250 ש"ח רק לברר עם מישהו הוא שרלטן או לא - זה כבר לא משנה מה תהיה התשובה, הוא כבר מחזיק בכסף שלי." אם אדם מחליט להוציא סכום כזה עבור משהו, נניח הרצאה, עדיף לו לדעת מי המרצה ומה אומרים עליו ובמקרה שזה לא מספק אותו - לבדוק את זה בעצמו. ההחלטה להוציא סכום כזה של כסף על מדיטציה המונית למען השלום בירושלים היא לחלוטין החלטה אישית, לא משנה שאתה ואני לא מסכימים עם ההחלטה הזו. "באופן ספציפי, אני מכיר את הדמות המדוברת ויש לי מידע אמין ויציב מאנשים שאני מכיר ומכבד את דעתם שהיא שרלטנית ניו-אייג'ת מיסטיקנית מהמעלה הראשונה." על זה אני אשמח לשמוע בפרטי. "בקשר לטרה ודוב, כמו שאמרתי, טרה ודוב לא הרוויחו שום כסף השנה על בית הספר שלהם, "הרוח הגדולה", וכמו כן לא בשנים לפני זה." אז לאן הכסף הולך? "מעבר לזה אני לא ארחיב, וזאת הסיבה שאני מכבד אותם, הם באמת רוצים לתרום ויעשו את המירב והמיטב לתרום למרות זה. ברכות זוהרות" דווקא בגלל שאתה מכבד אותם כדאי שתרחיב. הדיעה האישית שלי לגבי טרה ודוב דומה לשלך, אבל זה לא קשור.

gwizard

New member
אל תתיחסי עליו

לא צריך להתייחס למה שאומר ג'סטין בצורה רצינית, אחרת את עוד עלולה לחשוב שהפאגאנים בארץ לא חברותיים
הוא פשוט לא אכל היום את מנת הדייסה שלו. אלון.

Justin Angel

New member
בבקשה לא לדבר בשמי.

אני לא מחבב את האישה שבנידון, ובטח שלא צריך להגיד שלא להתייחס אליי. אני אומר את מה שאני מתכוון.

kitiara 6

New member
תגידו לי...

לא נשבר לכם????? אפילו אני כבר הפסקתי להגיב לשטויות של התינוק המגודל הזה שאולי בעזרת האלים הצבא ילמד אותו לסתום את הפה הגדול שלו...(מעניין אם עוד יש לי קשרים בבסיסי טירונות למיניהם...?), ואם הצבא לא ילמד אז כלא 4 בטוח ילמד. חלס.. תתעלמו , תתיחסו אליו כאל ילד קטן שמושך למישהיא בצמות.. לא תגיבו לו.. ימאס לו והוא יפסיק.. ועכשיו ברצינות.. ישבתי וחשבתי על זה והגעתי למסקנה שיש הרבה אנשים שיש להם טענות לג'סטין.. אבל להגיב לו זה לרדת לרמה שלו.. ואני חושבת שרוב תושבי הפורום הרבה מעל הרמה שלו.. אז אלא אם כן אתם ממש מתעקשים שאני אחלק פה מוצצים (ויש לי הרבה כי טיפלתי בתינוק במשך שנה) תעשו טובה ופשוט תתעלמו מהקיום המגוחך של הילד המסכן הזה שפשוט זועק לתשומת לב!

gwizard

New member
אני רואה את זה שונה

בדיוק שעתיים לפני פרסום ההודעה שלו דיברנו על זה באייסי, חוץ מזה, האישה היא בת 50 (לפי הכרטיס) וקצת כבוד למבוגרים ממך מתבקש.

kitiara 6

New member
אני דיברתי אך ורק על ג'סטין..

כך שאיזה כבוד אני אמורה לתת למבוגרים בדיוק??? אני לא דיברתי על דברה. וחוץ מזה בכבוד זוכים ולר מקבלים אותו אוטומטית רק בגלל עובדה כרונולוגית. לדוגמא.. גם אריאל שרון יותר מבוגר ממני , ואתה חושב שהוא יקבל איזהשהוא כבוד ממני...?

gwizard

New member
לא את !

אני גם דיברתי על ג'סטין, פשוט אחרי 4 שעות שינה זה השתרשר לא נכון.

Dia Leoghann

New member
אוי חבר'ה....

אתם כל-כך כל-כך קרובים.... כדי לכם לשקול כל אות וכל מילה, או להתחיל לחפש פורום אחר.

gwizard

New member
אוי אריאל

למה להתחיל באיומים ? אתה רוצה להעיף מישהו ויש לך סיבה לגיטימית ? תעיף. אתה רוצה להעיף אותי על כך שאני מנסה לעשות את הדברים שאתה אמור לעשות ? תעיף. לי כבר לא איכפת. אבל בבקשה על תאיים.

למעלה