דברה ווסט מגיעה לישראל

TheBlueOne

New member
אני חושב שזאת הייתה אזהרה

אחרונה- ולא איום. ובצדק- כבר נמאס להיכנס לפה כל פעם ולקרוא את ההתנצחויות האישיות שלכם אחד על השני... ולא מדובר בחבורה גדולה, אלא בכמה אנשים ספציפיים שפשוט לא מסוגלים לשלוט בעצמם או להיות הגיוניים ושקולים. ואם כל-כך לא טוב לך פה אלון, אל תקח את "החוק" לידיים... (כנ"ל לגביי השאר)- אף אחד לא בן ערובה של הפורום. אני באמת מקווה שזה היה הסוף...

gwizard

New member
זה לא עניין של "נוחות"

זה עניין של השקפת עולם אישית ומוסר. אם אני רואה שנעשית פעולה אשר, לדעתי, פוגעת ומשפילה אדם אחר, אז אני מרגיש מחוייב לפחות להעיר על זה. לשתוק, אני לא אשתוק - שלא כמו אנשים אחרים כאן. כן, אני חושב שזה לא מוסרי ולא צודק להתקיף מישהו בגלל שהוא לוקח תשלום על משהו שהוא עושה ולא משנה אם יש היכרות עם אותו אדם או לא. אני רואה את הדברים בסקאלה קצת יותר רחבה. אני רואה פורום *שמייצג* לגבי אנשים חיצוניים את הקהילה הפאגאנית בארץ, ואני מתאר לעצמי מה אנשים אלו יחשבו על פאגאנים לכשיקראו את הודעות התקיפה כאן. וטל, אני לא לוקח את החוק לידיים (=אני לא עושה שום דבר פיסית), אני מנסה לגרום לאדם ספציפי מאוד להבין שיש דברים שנקראים טאקט, ולמתן את הודעות השנאה למינימום או לפרטי. אני מקווה שההודעה שלי מבהירה את הדרך שבה אני מרגיש את הדברים, כי אני לא מתכוון לחזור על זה. אלון.

TheBlueOne

New member
ומה זה?

"אתה רוצה להעיף אותי על כך שאני מנסה לעשות את הדברים שאתה אמור לעשות ?

gwizard

New member
זוהי צורת לשון

אני אומר את הדברים האלו ללא כוונה לאף אחד באופן אישי, כי אני לא רוצה לפגוע באף אחד. לדעתי האישית, וזאת לא ביקורת, מנהל פורום אמור לא רק למחוק הודעות ולהעיף משתמשים סוררים, אלא גם להעיר על הודעות שקצת יוצאות מגדר "הבעת דיעה". כמו כן, דעתי האישית, שמנהל פורום בנושא כל כך חשוב כמו קהילת פאגאנים בארץ היהודים שנשלטת ע"י חוקי הדת (=אנו קיימים כי לא מבחינים בנו), צריך שתהיה ראיה קצת שונה על הדברים. פורום זה התחיל כמשהו קטן של קבוצה קטנה בעלת התעניינות משוטפת, היום, לעומת זאת, כותבים עלינו בעיתונות. מחר, אולי, יקרה עוד משהו. אתה מבין את כוונתי עכשיו ולמה אני עושה את זה ? אלון.

suki da yo

New member
זה לא שאתה נמנע מהודעות תקיפה

אתה פשוט מכוון אותן נגמד מישהו אחר. לפחות תהווה דוגמא לחברי הפורום הפחות מוצלחים.

kitiara 6

New member
אתה רוצה להעיף אותי..?

תעיף! בבקשה תעיף.... לפחות אני אלך עם מצפון שקט ואני אדע שאני לא התקפלתי כמו כל שאר האנשים שהתקפלו מול זאטוט מטומטם שעוד לא הספיק להעביר רגע אחד אמיתי בחיים. נשבר לי מכל האנשים שמאחורי הגב אומרים א' אבל כשבא רגע האמת הם אומרים ב'. דווקא היום היה לי דיון מעניין על הנושא הזה וקיבלתי תגובה מאוד מעניין " אבל ג'סטין עושה דברים" אז מה???? אז זה שהוא מארגן מפגשי פורום אומר שצריך לשתוק לו על כל שאר הח**????

Dia Leoghann

New member
...

לא אלון אני לא רוצה להעיף אותך. לא קטיה, גם אותך אני לא רוצה להעיף. שניכם אנשים חשובים לפורום הזה ויש לכם הרבה מה להוסיף ולתרום בו. אני חושב שהתגובה של שניכם להודעה של ג'סטין היתה מיותרת ולא במקום. ג'סטין לא תקף לא התקיף ולא הדליף ולא שום דבר, הוא בסך הכל כתב את מה שהוא חושב: >רק 220 ש"ח תרומה מינימום! איזה מתוקים! אני באמת לא רוצה אפילו להגיד את דעתי שוב, למי שרוצה לדעת מהי מוזמן לעקוב אחרי הקישור הזה. וכנאמר, כל המיסטיקנים, אבל כולם, וווופהא לקפריסין!< נכון שהקטע עם קפריסין היה קצת בוטא, אבל באמת לא נורא ולא פוגע כמו מה שקטיה כתבה: >אפילו אני כבר הפסקתי להגיב לשטויות של התינוק המגודל הזה שאולי בעזרת האלים הצבא ילמד אותו לסתום את הפה הגדול שלו.< או ההתגרות שלך אלון בעניין הדייסה של ארוחת הבוקר. אז מה להעיף את ג'סטין? להעיף אותך? את קטיה? את שלושתכם? בלעדי כל אחד ממכם לא נשאר בפורום הזה הרבה, אבל אולי המעט שישאר בו יהיה יותר טוב ממה שקורה כאן עכשיו. אז תחליטו מה אתם רוצים לעשות. אם אתם רוצים לעשות את העבודה שלי במקומי, אין בעיה, אני מוכן לפנות את מקום הניהול לכל מי שחברי הפורום יסכימו עליו באופן דמוקרטי, אני אפילו לא יצטער על זה לשבריר שניה. שלום ותודה בעבור כל הדגים.

gwizard

New member
אויש

אריאל, אתה יודע טוב מאוד כמה אני מכבד את העבודה שלך ואותך באופן אישי כבן אדם. ואם לא ידעת, אז עכשיו אתה יודע
אני ממש לא רוצה להיכנס לנעליך, ולדעתי אתה עושה עבודה נהדרת. ובבקשה על תשים אותי באותו מחנה עם קטיה, כי אנו אנשים שונים עם דעות דומות, אך שונות. אלון.

למעלה