דבריו של אבנר שלום בנוגע לתחרות

daskaliano

New member
דבריו של אבנר שלום בנוגע לתחרות

בהמשך להצעתך להזמין את הcma ל אליפות הארץ, ההזמנה היתה יוצאת לולא היינו בטוחים שנישאר ללא מענה. מכמה סיבות, הסיבה הראשונה והאמיתית מכולן אין לcma לפחות כרגע אף מיתחרה שיוכל להיתחרות באיגרוף תאילנדי ברמה הנידרשת.סיבה שניה ,יש דרוג ולפי הדרוג ניקבע מי יתחרה עם מי וכניסה של מיתחרה לא מוכר תהיה מעשה של חוסר אחריות מצידנו.ולסיבה האחרונה זו תחרות של הליגה והאלוף הוא אלוף של הליגה המיקצוענית בישראל.אם טעיתי בהערכתי הראשונה לגבי-cmaשיעמידו מיתחרים לאלדד לוי 81 קג,דימה לזובצקי 77 קג,ערן דוב 67 קג,איליה גראד 72 קג.יוסי מזרחי ורבים נוספים אנחנו נישמח לארגן ערב הליגה המיקצוענית נגד cma מתי, איך ,ואיפה שירצו, על דיברתי.שאני לא יתפס חלילה כשחצן, שאלתה עניתי ואין כמו האמת כמו שהיא .אני אשמח לדעת שאני טועה לא בדיבורים, במעשים. אני מאוד מקווה שהcma יעמידו מיתחרים נגד ספורטאי הליגה דבר שאני בטוח שלעולם לא יקרה מהסיבה הראשונה שמניתי.אני מוכן להיתנצל בפומבי אם טעיתי.

daskaliano

New member
זאת תגובתי כפי שפירסמתי בוואלה

א. לא לשגר הזמנה כי לדעתך בוודאות תישאר ללא מענה - טעות. אני לא מזמין לחתונה רק מי שאני בטוח שיבוא. ב. לקבוע כי אין מתחרה ברמה הנדרשת ? אני הייתי משאיר זאת למאמנים שלהם ולחוש האחריות שלהם וכמובן לניהול נכון ולשיפוט נכון של האליפות. ג. אם האליפות איננה אליפות ישראל - שוב החטאתם את המטרה והיא: הכתרת אלוף אחד יחיד מאוחד ובלתי מעורער. ברגע שאתם מארגנים אליפות של הליגה אל תלינו אם יבואו ויערערו על האליפות הזאת כי היא לא כללה את כלל המתאגרפים התאילנדיים בישראל. לאליפות ישראל באיגרוף לדוגמא - מוזמנים כל המאמנים והמועדונים שעוסקים באיגרוף וההזדמנות ניתנת לכולם. הברירה מתבצעת על ידי קריטריונים של גיל, משקל, בדיקות רפואיות וחוקים נוקשים. אף אחד לא יכול לבוא ולומר שלא ניתנה לו ההזדמנות להתמודד על אליפות ישראל באיגרוף. חבל שאתה לא חושב על ההשלכות שצעד כזה היה יכול לעשות כאשר היית מעמיד את אליפות ישראל להתמודדות פתוחה. ד. המקום היחיד להוכיח שמתחרה שלך הוא הטוב ביותר הוא בהתמודדות פתוחה לכולם ולתת צ'אנס לכולם. אחרת תמשיכו להישאר עם 2 - 3 מתאגרפים לכל היותר לכל קטגורית משקל וזה בהגזמה. זו דעתי כך אני רואה שמקדמים ענף וכך מזרימים כל הזמן דם חדש. ככל שיש מעגל מתחרים גדול יותר כך העתיד לענף ורוד יותר. חבל שיחקת לידי CMA .

nokia5

New member
חבל, כל אחד ישאר בשלו...

ולא נתקדם לשום מקום. cma יכולה לעלות מתחרים במשקלים האלו, לא סתם מתאמנים גם באגרוף תאילנדי.

garey

New member
daskaliano הזמנתו של אבנר שלום

alom11:48 13/07/05 avner shalom הזמנה לאליפות ישראל........... לכל המאמנים מה cma. הליגה המיקצוענית בישראל מזמינה כל מיתחרה בעל ניסיון מוכח להיתחרות בערב קרבות כנגד ספורטאי הליגה. האירוע יזכה לכיסויי תיקשורתי ואני אישית אשלח מיכתב לרענן טל מי שאחראי על ה cma.בוא נהיה ספורטאים ונשאיר את הדיבורים לזירה. בפורום וואלה היום זה מה שרשם אבנר שלום , כולל הזמנה כתובה שתישלח ל cma כראוי ובכבוד, ג'רי מזרחי

garey

New member
הזמנתותו של אבנר שלום ל cma

daskaliano הזמנתו של אבנר שלום תוכן: alom11:48 13/07/05 avner shalom הזמנה לאליפות ישראל........... לכל המאמנים מה cma. הליגה המיקצוענית בישראל מזמינה כל מיתחרה בעל ניסיון מוכח להיתחרות בערב קרבות כנגד ספורטאי הליגה. האירוע יזכה לכיסויי תיקשורתי ואני אישית אשלח מיכתב לרענן טל מי שאחראי על ה cma.בוא נהיה ספורטאים ונשאיר את הדיבורים לזירה. בפורום וואלה היום זה מה שרשם אבנר שלום , כולל הזמנה כתובה שתישלח ל cma כראוי ובכבוד, ג'רי מזרחי

daskaliano

New member
מקווה שאורי צבי וCMA יגיעו לתחרות

בסופו של דבר ההיגיון חייב לנצח ובמדינה כמו שלנו בה כמות המתחרים הפעילים אפסית, חייבים לנצל כל הזדמנות מכובדת כזו כדי להצעיד את הענף קדימה. יש ללחימה משולבת ולCMA בחורים מצויינים וכמובן בליגה המקצוענית של האיגרוף התאילנדי יש בחורים טובים מאוד. זה בהחלט יכול להיות ארוע מבטיח.

garey

New member
daskaliano ברור מאוד שיוזמן ,כנס

מהבוקר אין תגובה מאף מאמן חניך או כותב ואוהד ,העם כולם נאלמו דום , אין בי עינין של התלאמויות חלילה לאף אחד ,אבנר הטיל פצצה לאויר , וכאילו האדמה ניפתחה וכולם נאלמו וישתתקו ,חברה הספורט וההיגיון ינצח ומנצח תמיד את כולנו ,ההפתעות הכי טובות בעולם הגיעו רק מהספורט , שהוא אמור להיות ,סדין לבן וצח כשלג אין פוליטיקה אין ביזיונות ,אין סיכסוכים הכל משאירים בצד כי, יש רק ספורט ,הוא הניצחון של כולכם , ג'רי מזרחי י

daskaliano

New member
אני מקווה שיצאו מהר מההלם ויבינו

שמספיק עם החארטות והפוליטיקה. יותר מכובד מזה קבל עם ועולם על דפי הפורום הנפוץ ביותר במזרח התיכון. זה צעד של הושטת יד לשלום והזמנה הוגנת לארוע מכובד. אסור להשיב את היד המושטת ריקם.

lironmarko

New member
לא יקום ולא יהיה

דסקלו אתה לא מבין שאנשים חושבים לאכול ת'עוגה ולהשאיר אותה שלמה ... כבר עשו את ל הסיפור הזה מורכב כמו הסכסוך הישראלי - פלסטיני מה שכן כובד המשקל בתאילנדי עבר לצד 1 ובאיגרוף "מקצועני" עבר לצד אחר וזה לדעתי הכי טוב כי עכשיו אין מניעה שאלה יעשו עם אלה איגרוף תאילנדי וההפך... קיצר זה טוב שהתמקדו בנישות מסויימות אולי זה יזיז משהו אבל אני בספק .. לירון

daskaliano

New member
ג'רי - להזמין גם את היו"ר אורי צבי

חשוב מאוד להזמין אותו לארוע. בסופו של דבר הוא דמות מפתח במקצועות הללו בישראל. אגב - מתי הארוע ?

garey

New member
nokia5 יוזמנו רישמית במכתב וטלפון

העוסקים בדבר יקבלו תשובה כפי שיכתב במכתב וגם בטלפון , בטח לא תשובה של חודש או חודשיים, תודה ג'רי

daskaliano

New member
הזמנה מכובדת - כדור עבר לCMA

מרגע שכולם הוזמנו מה יאמרו עכשיו אנשי CMA ? מה יאמרו באיגוד הישראלי לקיק בוקס ? זה ממש לא משנה. אבנר התנהג באבירות והתעלה על משקעים אישיים והוכיח כי אפשר לשים בצד את הטרוניות ולהתמקד בעיקר. אני לא יודע מה יאמרו כעת אבל אני מקווה שאליפות ישראל באיגרוף תאילנדי תהיה מעניינת ותקיף את כל המתחרים הפוטנציאליים לטובת המתחרים והענף.

daskaliano

New member
אלה דבריו של אבנר לשאלותיי

הניסיון לעשות השוואה בין תחרויות של איגרוף או כל ספורט אחר הוא מראש נועד לכישלון. באיגרוף תאילנדי החילוק שבין מיקצוען לחובבן מילבד הרמה כמובן זה מיספר הסיבובים שהמיתחרים עושים. בקרב אצלנו החילוק N.מתחילים 2 סיבובים של 2 דקות.C.מיתקדמים 3 סיבובים של 2 דקות.B קדם מיקצועני 5 סיבובים של 2 דקות .A מיקצועני 5 סיבובים של 3 דקות.ככה שלא שייך מיגון, גם המתחילים עובדים ללא מיגון.יש מיגון רק באיגרוף תאילנדי חובבני.יעקב אני באמת עושה מאמצים לילמוד מאנשים מתחומים שונים ואני שמח על אלה שישנם לפחות לגבי אירגון ניהול וכל שאר הדברים הטעונים שיפור אני רק יכול להודות לך על האיכפתיות והלוואי וכולם יתרמו את הרצון הספורטיבי במאמץ לקדם את הספורט שאנחנו באמת אוהבים אני מאוד ניזהר שלא ליפגוע באף אדם.והייתי שמח אם כל הקצר ביני לבין רענן טל שאגב לא היה לי חלק בו לא היה קורה אני ניסתי להבהיר לו שזה יפגע בכל הספורט אבל המילים שלי נפלו על אוזניים אטומות לכן אני יודע מראש שכל ניסיון לגשר נועד לכישלון ושהיום יש לנו גוף חזק וששאר המאמנים ממילא לא ירצו לחזור לעבוד עם ה CMA אני רק רוצה שתמשיך ליעץ זה רק נותן חומר למחשבה ומסייע לעצב את האירגון של הספורט הניפלא הזה.

nokia5

New member
מעניין מה תיהיה תגובתם של cma?

אני מצפה לתשובה חיובית שרק תעלה את רמת המשתתפים. בסופו של עניין אני מצפה לאיחוד היסטורי בין כל הפלגים שיגרום לתנופה אדירה בענף האיגרוף, אגרוף תאילני וקיק-בוקס.

daskaliano

New member
לא חייבים איחוד היסטורי זו אליפות

וכאליפות מכובדת כולם כולל כולם צריכים לקבל הזדמנות להשתתף. אני חושב שהחניכים של אלון רצון ורותם דון ורענן יצאו נשכרים אם ישתתפו באליפות ישראל באיגרוף תאילנדי. בסוף כולם יכולים רק להרויח. לא צריך להתנשק ולהתחבק מדובר רק בתחרות.

nokia5

New member
סדקלו-אני חושב שאם הצעת שיתוף

הפעולה הזאת בין cma, לליגה המקצוענית , תצא לדרך, והתוצאה הסופית תיהיה חיובית ומוצלחת לשני הצדדים, זה יוביל לשיתוף פעולה עתידי בעוד ערבי קרבות, זאת כמובן בהנחה שיהיה שיתוף פעולה. ובעתיד הרחוק אם כל זה יתבצע, ניתן יהיה לדבר על שיתוף פעולה בתחומים אחרים, לא רק ערבי קרבות.

garey

New member
עוד תגובה של אבנר שלום ללירון מרקו

לירון מרקו....... בתשובה לשאלות שהיפנתה אלי,איך מתי מי יתחרה? ומתי,זה עדיין מוקדם. ברמת העיקרון הליגה תציב מיתחרים ממישקל 60 קג ועד 100 קג.אני מקווה שה CMA יענו לאתגר. שלך אבנר שלום. המקום סגור ותאריך היעד גם ,אבל מחכים לתגובות המכונים שיוזמנו לפי זאת, יקבע המועד הגדול אליפות ישראל באיגרוף תאילנדי , זו תוספת קטנה שלי ג'רי

daskaliano

New member
אבנר שלום לא מהסס לרגע.

בתשובה לשאלות שהיפנתה אלי,איך מתי מי יתחרה? ומתי,זה עדיין מוקדם. ברמת העיקרון הליגה תציב מיתחרים ממישקל 60 קג ועד 100 קג.אני מקווה שה CMA יענו לאתגר. שלך אבנר שלום.

למעלה