דבריו של אבנר שלום בנוגע לתחרות

garey

New member
יש תאריך יש מקום אבל היות ומאמנים

מכל הקשת מוזמנים אז הקפאנו את התאריך ,לדעתי חשוב יותר השילוב בין כולם ללא יוצא מהכלל ,והתואר הוא תואר אמיתי לא חלוק במחלוקות , בין כל המחנות ,והוסיף כי עם התשובות יהיו חיוביות זה יעלה את רמת התחרות גם בין המאמנים ובמיוחד הלוחמים ועוד יותר הקהל , כך שצפוי להיות אחד מהערבים המותחים המסקרנים שקרו לענף , יש מעבר עוד השלכות שיתווספו עם תצא התוכנית לפועל , ללדעתי חובה על המאמנים לחשוב היטב מה השיקול הנכון ביותר אגו , או טובת הענף אבנר יזם מהלך מעל פורומים ניכבדים,לטובת הענף וחשיבות , הספורט ללא חשש וללא כחל וסרק ,אז קדימה הינה הגיע הרגע שכולם יבינו טובת הענף חשובה לכלם הרימו את הכפפה אפשר לעשות דברים מופלאים , יש את האפשרות בכל החזיתות ,ג'רי

patetta

New member
ממש לא נראה לי

שרענן טל ואלון רצון יסכימו להכניס את המתחרים שלהם לזירה שהיא לא הזירה הביתית שלהם ,הם טיפסו על עץ גבוה מידי עם הטענה שלהם שהשיטה הזו היא הכי טובה ובמקום לנסות להוכיח אותה בתחרויות אוביקטיביות כמו בימים הטובים של השיטה הם משחקים בקקי ומסדרים למתחרים המובילים שלהם יריבים קלים,זה יהיה אסון מוראלי ללחימה משולבת אם מתחרים כמו אלעד שמואל או הגר שמואלפלד יפסידו בקרב נגד מישהו משיטה אחרת

nokia5

New member
תחרות של הליגה המקצוענית...

היא לא תחרות אובייקטיבית....אתה מסכים איתי? אני תוהה וחושב למה אין גוף בישראל שמארגן תחרויות אגרוף מקצועני, גוף שהוא באמת אובייקטיבי ללא כל שיקול כזה או אחר.

nokia5

New member
מאחר ויש את את הערבי קרבות של...

הליגה המקצוענית, ויש את ערב הקרבות "הזירה" של cma.

garey

New member
nokia5 מדובר על אליפות ישראל

לא ערב קרבות רגיל ,אליפות ישראל באיגרוף תאילנדי , שבו כל המכונים העוסקים בתאילנדי מוזמנים לאליפות זו, וכולל cma אז איפה הבעיה בהזמנה ,ועם לא תזמין אייך זה יצטייר בעיני כולם, למה לא הזמנתם אותנו ,זו לא אליפות ללא הזמנתנו, ברגע שהזמנת כל מכון, והוא סירב להופיע ,לא יווצר ויכוח ,כלל וכלל,כי המכון הוזמן להופיע באליפות והוא סירב להגיע , מי שבא לחתונה נהנה מהמטעמים ,מי שלא הגיע הפסיד אותם, איין קשר עם החיבור ימשך או לא {מצידי באופן אישי לטובת הענף שכן ימשך } ג'רי מזרחי

nokia5

New member
אוקי, את הדברים של...

מאחורי הקלעים אני לא כל כך יודע. אני מקווה שכל המכונים יבואו בלי יוצא מן הכלל, ונהנה מקרבות איכותיים. אני אהיה שם. בהצלחה ג'רי...

daskaliano

New member
עד כה נהניתי מהקרבות שאירגן ג'רי

מקווה שימשיך לספק את הסחורה.

nokia5

New member
ג'רי, אם רוצים לארגן אליפות ישראל

אז כל הגורמים צריך להיות מעורבים בקבלת החלטות, הלא כן? בבחירת השופטים, בחירת מקום האירוע, בחירת המתחרים... תקן אותי אם אני טועה?!

lironmarko

New member
גם ככה כל השופטים בד"כ שופטים

ב2 הזירות אנחנו לא מעצמת שיפוט .... ד"א איך קוראים לשופטים בארץ ? הם עושים עבודה קשה מאוד והם אלה שלא מכירים אותם כמעט ....מישהו יודע <?

nokia5

New member
לא מסכים,

לרוב השופטים שאני הם מאמנים, זאת אומרת להרבה מאמנים יש תעודות שופט. ושהמאמן שופט יש כאן איזושהיא בעיה של אובייקטיביות...

garey

New member
nokia5 בכל הקרבות השיפוט היה הוגן

אבל תמיד תמיד השופטים הם בני אדם,לכן יש עירעורים ,ואני חושב שבמקרה של אליפות הארץ ,ישתדלו כולם ללא יוצא מהכלל לעשות הכל שיהיה חלק ונקי כתמיד, והוסיף שישבו עם השופטים בצורה ברורה יקפידו על הכללים הבריאות והחוקים ,ונקווה שהכל יזרום ביחד כספורט הוגן וחיובי לכולם , העיקר שהמאמנים והלוחמים יתנו את כל יכולתם ומירצם לערב מפואר זה , ג'רי מזרחי , נ.ב בתחרות באוסישקין שוחחתי עם השופטים על כל פרט ופרט ובנוסף ארז לוקוב הכל זרם מעולה ,והוסיף שבני יתמודד ולא נעשו לו הנחות אפילו הקלות ביותר ,{ואבוי שכן } ג'רי

nokia5

New member
אני איתך ג'רי,

ומאמין בלב שלם שיהיה בסדר , נוכח הדברים הללו. בהצלחה מכל הלב!

garey

New member
nokia5 כשהיו תשובות מהמאמנים

ישבו בוודאי נציגי כל המופיעים ,כולל בחירת שופטים ,בחירת המיתחרים , מקום הארוע סגור כולל תאריך ,וזו הפתעת האליפות , ואין סיבה שלא יהיו מעורבים הרי גם בקרבות זירה מערבים את המאמנים , אני חושב שבארוע שכזה כולם צריכים ,לעשות את הכל בכדי שהאליפות תיהיה מכובדת ביותר, שגריר תאילנד הוזמן ,ונהנה עד מאוד בפעם הקודמת ,ועוד הפתעות מאנשי הספורט שעמם קשרנו קשרים הדוקים ביותר, חבל יהיה להפסיד את הערב הנ"ל ג'רי מזרחי

nokia5

New member
יש לי הרגשה טובה....

בקשר לערב... תעלו לוחמים, והקהל כבר יצביע ברגלים. בהצלחה!

Boxline

New member
ג'רי אל תשכח לעדכן אותי בפלאפון חבר

את מס' הפלאפון שלי יש לך וגם את שלך יש לי, נהיה בקשר כי אני בא מרחוק !!!

garey

New member
Boxline האמן לי שתדע יותר מפלאפון

למרות שכן יצור קשר כפי שהבטחתי, מה שבטוח שאתה והרבה ידעו על התאריך ,תאילנדי ללא הפסקה , כמו ת"א ללא הפסקה ,אליפות הארץ כולם ידעו כולם ידברו וכולם יגיעו{קהל} מכונים עדיין בסבב טלפונים ומכתבים כתובים ע"י ארז לוקוב שבת שלום ג'רי

למעלה