דבריי פרידה לכולם כולל כולם!

שחר 103

New member
אני ממתין בקוצר רוח יפתי :)

ולגבי הג'מוס , בואי למגרש הג'מוסים שלנו בצומת בית טיבט ליד אזור התעשייה של מג'דל שאמס, שם תמצאי כל מה שאת רוצה, ויש הנחות לבחורות בהירות P: האמת כן אני לא מנצל אני סתם חושף עוד כמה פאנים, אני סיילז מן מטורף

דאבל די

New member
לשון מקומה בצלחת ולא בתחת

והתחת שלי ממממממממממממממממממ.................חחחחחחחחחחחחחחחחח

שחר 103

New member
אנחנו לא נכנסים קצת יותר מדיי ל....

חיים הפרטיים שלנו? וזה מה שאת רוצה ? לשון בתחת?

שחר 103

New member
עוד סיבוב ?../images/Emo8.gif

ציטוט "אז רשום שאני בת 28 ואני אומרת שאני בת 39 אז? מה זה חשוב הגיל."

דאבל די

New member
אז?

כמו שדודתי זילפה בת מלכישוע היתה אומרת לא חשוב הגיל העיקר הכסףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

שחר 103

New member
זה משפט שלי ! כלבה !

עכשיו גם את זה את לוקחת ממני? את ליבי ואת בתוליי לקחת, עכשיו גם את זה ?! עזבי לשון בתחת עכשיו נלך על BIG LD ברקטום לא בצלחת... ! אני מצפה לתגובה הולמת+התנצלות את יודעת שאני אוהב את גילך ואת שדך ואת, כאילו אני לא קיים, זורקת זין ועושה ביצת עין (חרוז תפוז אני צריך אישפוז)

דאבל די

New member
חחחחחחחחח יא מפגר

טוב הלכתי לעשות קצת כושר נדבר יותר מאוחר..........

שחר 103

New member
טוב כפרות נשתמע מאוחר יותר

עבדי טוב על הישבן, יש לי תוכניות בשבילו

גני 103

New member
לעדי

עדי- הבעיה שלך היא שאתה מתנשא בצורה לא יאומנת! רק שתדע לך שפעם באמת אהבתי אותך, היום - כ"כ ירד לי ממך, אתה מנסה לדרוך על כולם, אתה פשוט לא שווה את ההתייחסות שלי מותק! הפסדת- תקבל את זה!מה שאתה כותב פשוט מוכיח לי שאתה כל כך רקוב מבפנים, אתה מתהדר בקליפה של המנצח, דורך על כולם, ממש לא מה שהכרתי בהתחלה! לכל אחד יש עליות ומורדות, גם לי בשידור הקודם לא כל כך הצליח, אז מה ?!לסיכום- פעם חשבתי שכולם טובים, פירגנתי לכולם, היום - הצלחת לרכוש לך אוייבת אחת וזו אני! שתדע לך שאני לא אוהבת לרשום את מה שאני רושמת,אבל תזכור שאתה הוא זה שיצר את המצב!חבל ...חבל...פ-ע-ם א-ה-ב-ת-י א-ו-ת-ך , פ-ע-ם ...

ArtGirl

New member
ג'ני את מדברת כמו מפסידה ../images/Emo12.gif

מדברייך נשמע שברור לך שלא הגיע לך להמשיך בתחרות ואת אכן לא היחידה שחושבת זאת. את מפתיעה כל פעם מחדש כמו בתכנית המביכה שדיברת על יהודים וערבים ואתמול שקיימת שיחת ייעוץ בלי להגיד כלום למעשה. וג'ני תאמיני לי שזה לא כ"כ מעניין לשמוע על מחסן. אף פעם לא שמעתי את הרדיו שעבדת בו לפני אבל מהניתוח שלי כדאי לך לחזור אליו ומהר לא לשמוח כ"כ בשידור חי כשכולם מופתעים מתמודדים יקרים, מתי תבינו סוף שוף שאנחנו המאזינים קולטים הכול. אני מניחה שעדי היה אומר לך להתבגר. אני ממליצה לך פשוט לשתוק. לא מחמיא לך לדבר.

rafifa

New member
חה..../images/Emo88.gif

קרעת אותי מצחוק Artgirl קברת את ג'ני עמוקק באדמה מסכים איתךעל הכול ובהזדמנות זאת גם אחזק את ידיו של עדי ואחכה לחזרתו. בהצלחה!!!!!!!!!!!!

רמי 103

New member
ג'ני מייצגת דעה של רבים מהמתמודדים

אני אחד מהם ואם תבקשי תקבלי פה שורה של גמני אבל את בטח תאמרי שזה מקנאה. אז תאמרי. ביג דיל

eniGma19

New member
פרבי היקר:)

מר פרבר היקר,אני מאחלת לך רק טוב,באמת.אבל אתה מגזים,אתה הרבה יותר מדי מתנשא יחסית למישהו שהפסיד אתמול.עזוב את העובדה המתסכלת שיש לך קול של כוסית,אתה ממש משעמם.אישיות פלסטיקית,תשובות ועצות צפויות מראש,ניסיון נואש לצאת "בסדר",ואפילו מצחיק.מותק,וותר,תברח כל עוד אתה יכול,שלא תגמור כמו פרבי אמיתי,בובת פלסטיק שמשמיעה קולות,או שמא זה מאוחר מדי.. אוהבת, אניגמה. נ.ב. יונתן,שיחקת אותה,הוכחת שמגיע לך את זה(לא שפקפקתי בך לרגע
)ג'ני-את גדולה,יש לך את הקול הכי מדהים עלי אדמות
,הרבה הרבה בהצלחה לכולם,כולכם מוכשרים:)

eniGma19

New member
חחח..תודה מותק:)

בקטנה,כשנחגוג את הניצחון שלך אז תגיד שלום:)

עדי 103

New member
גדול!...:)

זה ענק!!! קרעת אותי מצחוק! החבר'ה שלי בתותחנים קראו לי פרבי. וזה מיתוס. למרות כל דבריי הזעם שלך כלפיי, אם אפשר בכל זאת לבקש ממך את התמונה הזאת ברקע שחור - אני ממש אודה לך. כי על רקע בהיר בתור שומר מסך - זה מעלים את הכיתוב של הלינקים.

eniGma19

New member
חחח...בנאדם

אתה קרוע לגמרי...אבל בגלל שביקשת כ"כ יפה:) תהנה:)

למעלה