tweedle dee
New member
מן הסתם
אני לא הולך לומר: "אוי, הטעם הזה לא מתאים. אז אפסיק להיות צמחוני ואתחיל לאכול דאשי."
אבל סתם מסקרן אותי לדעת.
ראיתי איפשהו שיש מאכלים שונים שמקובל לאכול עם סוגים שונים של דאשי אז מעניין אותי מה ההדבדל בטעם ועד כמה הבוניטו באמת מוסיף (בין השאר מתוך תקווה שהוא לא ממש...).
חוץ מזה, עד היום פשוט הכנתי מאכלים שאמור להיות בהם דאשי בלעדיו, לפעמים עם טיפה תוספת של תבלינים או אבקת מרק בטעם עוף כדי להוסיף קצת לטעם. אבל מעניין אותי אם הסוגים האלו של דאשי יתאימו מבחינת הטעם במקום זה עם הדגים.
אחרת אין טעם להשתמש בהם. כמו שחירות אמרה, לא בטוח שכל דאשי ישתלב טוב עם המתכון.
אני לא הולך לומר: "אוי, הטעם הזה לא מתאים. אז אפסיק להיות צמחוני ואתחיל לאכול דאשי."
אבל סתם מסקרן אותי לדעת.
ראיתי איפשהו שיש מאכלים שונים שמקובל לאכול עם סוגים שונים של דאשי אז מעניין אותי מה ההדבדל בטעם ועד כמה הבוניטו באמת מוסיף (בין השאר מתוך תקווה שהוא לא ממש...).
חוץ מזה, עד היום פשוט הכנתי מאכלים שאמור להיות בהם דאשי בלעדיו, לפעמים עם טיפה תוספת של תבלינים או אבקת מרק בטעם עוף כדי להוסיף קצת לטעם. אבל מעניין אותי אם הסוגים האלו של דאשי יתאימו מבחינת הטעם במקום זה עם הדגים.
אחרת אין טעם להשתמש בהם. כמו שחירות אמרה, לא בטוח שכל דאשי ישתלב טוב עם המתכון.