ארררררר!!!
J J e i n New member 15/4/05 #1 דברים למשחק גמד- ענק של דופיאשה שמתי לב שאלחרונה המשחק קצת "מת"... אז החלטתי לעשות לא החייאה. תשימו כאן כל מיני דברים שאתם מכינים לענקים שלכם! זה בסדר שאני פתחתי את זה דופיאשה, למרות שאת אירגנת את המשחק?
דברים למשחק גמד- ענק של דופיאשה שמתי לב שאלחרונה המשחק קצת "מת"... אז החלטתי לעשות לא החייאה. תשימו כאן כל מיני דברים שאתם מכינים לענקים שלכם! זה בסדר שאני פתחתי את זה דופיאשה, למרות שאת אירגנת את המשחק?
ד דופיאשה New member 16/4/05 #5 יווווווווו אתם ממש גרועים אני קיוותי שאתם תהנו מכל הענין נראה לי שאני גומרת עם הגמד ענק ולא אעשה שוב כי לא נראה שאתם נהנים ממש
יווווווווו אתם ממש גרועים אני קיוותי שאתם תהנו מכל הענין נראה לי שאני גומרת עם הגמד ענק ולא אעשה שוב כי לא נראה שאתם נהנים ממש
מ מלפפון ים 1 New member 16/4/05 #7 דופיאשה ): את אמרת שתרשמי ותשלחי לי את הסיסמה כי יש לי עדיין כמה בעיות עם האימייל.. (את לא מצפה שאתחיל לגמד בניק הזה, נכון? )
דופיאשה ): את אמרת שתרשמי ותשלחי לי את הסיסמה כי יש לי עדיין כמה בעיות עם האימייל.. (את לא מצפה שאתחיל לגמד בניק הזה, נכון? )