ועוד דבר
K keep smiling New member 17/4/05 #20 גמני להביא משו לנוע ^-^../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif *צונאמי על נוע* אכן. מראות קשים מי פה עושה כל הזמן צונאמי? >-<"
גמני להביא משו לנוע ^-^../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif *צונאמי על נוע* אכן. מראות קשים מי פה עושה כל הזמן צונאמי? >-<"
F Fay Wood New member 17/4/05 #15 טוב אז אני אמשיך לשים את שלי.. זה לג'יין... לא שיימתי לשים את הדברים פעם שעברה.. -.- חמודדדדד.... אהבתי את הדוליז הזאתי...
טוב אז אני אמשיך לשים את שלי.. זה לג'יין... לא שיימתי לשים את הדברים פעם שעברה.. -.- חמודדדדד.... אהבתי את הדוליז הזאתי...
F Fay Wood New member 17/4/05 #16 *סיימתי... ומומלץ ללחוץ על התמונה (שלמעלה) ולראות אותה יותר קטן... ככה זה לא יהיה ריבועים ריבועים.. טוב תמונה אחרונה והלכתי לישון (המחשב שלי איטי מדייי!!) פייה מהממתתתתתת!!!!! חולה עליה...
*סיימתי... ומומלץ ללחוץ על התמונה (שלמעלה) ולראות אותה יותר קטן... ככה זה לא יהיה ריבועים ריבועים.. טוב תמונה אחרונה והלכתי לישון (המחשב שלי איטי מדייי!!) פייה מהממתתתתתת!!!!! חולה עליה...
ה ה ג מ ד ו נ ת New member 18/4/05 #26 ולסיום..../images/Emo6.gif זהו, מקווה שאהבת, שיהיה לך יום נעים!