דברים שלא ידעתם על...וורמון!

Apikachu L

New member
דברים שלא ידעתם על...וורמון!

עברתי על המאמרים, וראיתי שוורמון, דווקא הוא, נפקד. ואפשר לצחוק על וורמון... די הרבה. 1. וורמון הוא בחור (דיג'ימון) מאוד אומלל. הייתם מתארים לעצמכם...השם שלו מוטעה! 2. לא, באמת. 3. בתרגום, זה "תולעת-מון". וורמון הוא זחל! מסכן, לא? 4. בכל מקרה, מה שרצינו לומר, הוא שבגלל השם שלו, כל הזמן צחקו עליו בבית הספר. לא מספיק שהוא היה ה-מזרון (של קבוצת המתמטיקה) בהא' הידיעה אלא שכולם אמרו לו שהוא תולעת. זה הלך ככה: מישהו:"וורמון, יא תולעת!" וורמון: "*קללות המתיחסות לאיברים בגוף אימו של מישהו* אני לא תולעת *קללות לגבי מקצוע של אמא שלו* אני זחל! *קללות לגבי הנטיות המיניות של אותו מישהו*" ואז המישהו הזה היה מתעצבן וצוחק על וורמון. וורמון היה נעלב והולך לבכות. 5. מכאן אתם יכולים להבין שלוורמון היה (אנו מדגישים, היה) אוצר מילים שאין כמוהו כדוגמא. אבל הוא היה נעלב בקלות. 6. וורמון היה עם קן בגלל שלקן הקייזר היה ... שוט. 7. באופן כללי, לוורמון יש פאטיש (=משיכה עזה, סוג של שיגעון על משהו) להצלפות. שמעתם נכון... אגב, גם לבגדי עור וקוצים בשיער. 8. כאשר קן הפסיק להצליף וורמון היה מאוד מאוד מאוכזב. 9. הוא אפילו ניסה לסכסך בין כולם בשביל שקן יחזור להיות אדון כמו שצריך... אבל קן הבין את זה לא נכון והפך לנחמד. 10. אגב, מיוטיסמון ו-וורמון התנשקו פעם. 11. כן, זה נכון, מיוטיסמון התנשק עם כל הסדרה. אבל כאן... הרצון היה הדדי. נכון, כבר אמרתי עור...בגדי עור...מגפי עור...ולמיוטיסמון...יש שוט! 12. אבל מיוטיסמון הוא די גופה, ככה שוורמון נאלץ לנסות להסתפק בקן. ניראה איך תמשיכו! בואו ננסה להגיע ל83 לפחות!

remundo

New member
אין לי מוזה עכשיו

אבל היי, נכון שלדיוויס יש כזה מעיל עם פרווה בצווארון ושיער מעוצב? יכול להיות שוורמון בעצם שידך בינו לבין קן כדי להתקרב לדיוויס? או שאולי הוא רצה את דיוויס לעצמו ואז הוא וקן כבר היו קרובים מידי? (אני חושבת שלנהמון היתה ילדות עשוקה יותר. קודם כל הוא עובר התעללות מינית לאורך עונה שלימה והעולם הדיגיטלי שותק, חוץ מזה שכל הזמן קוראים לו "באקאמון" ומתעלמים מדברי החכמה שלו בסגנון: "אבל פאטאמון הוא לא באמת הבן-בת שלך! הוא יצא מהדיג'יביצה של אופאנימון!" לפעמים אני חושבת שנהמון אפילו ראוי לתואר "האימו של פרונטייר" לולא היה שם, כמובן, אימו אחר הרבה יותר אימואי ממנו -ולא, אני לא מדברת בכלל על הוואנאבי הזה קואיצ'י שאפילו יש לו תסרוקת של אימו-אני מדברת על אחד עם נטיות התאבדות אמיתיות, שכבר בפרק הראשון כמעט מת איזה 5 פעמים. יש לו גם נטיות רצחניות קשות, וכבר בפרק השני הוא דוחף את קוג'י לאיזה בור אפל. נכון, אני מדברת על טאקויה!!)

Apikachu L

New member
מי יודע...זה וורמון אחרי הכל

אי אפשר לדעת על מה חושב מי שהפה שלו מאונך...

chi12

New member
וורמון

13) וורמון לא יודע את המשמעות של השם שלו 14) וורמון חשב שהמשמעות של השם שלו זה בכלל משהו חם משום מה... 15) לוורמון יש קרחת, האמת שדי קל לעת את זה בהתחשב שאין לו שערות) 16) בלידה היו לורמון מספיק שערות לכול החיים, הוא פשוט היה שעיר. 17) השערות נפלו לוורמון בגלל כל ההצלפות שעבר (נכון שאתם לא מופתעים?) 18) וורמון תמיד חלם שהיה לו שיער להן כי הוא חושב שזה קול. 19) בשלב מסוים וורמון הבין שהוא קירח וחיכה שלקן יהיה שערות לבנות. 20)וורמון צבע את עצמו במרקר ירוק כדי להתחבר אל הטע. 21) הכול ירד לא, ולכן הוא צבע את עצמו בצבע שמן ירוק (הערה שלי- אדום יותר שולט!) 22) וורמון אף פעם לא הצליח למדוד בגד ים. 23)וורמון חלם שהוא מאוהב בעצמו ואחרי זה הוא התעורר... 24) וורמון שם את השניים התותבות שלו בתוך הכיס של קן.

Yuske

New member
^____________^

25) לוורמון יש אהבה מוזרה לתירס חם עם גבינת ירקות 26) וורמון תמיד פחד מהצבא בגלל שהם לבשו את אותו הצבע 27) פעם וורמון צבע את השיער שלו לכחול 28) כי הוא רצה להגיע פעם לשמיים ולהשתלב שם 29) לא ידוע ממש למה 30) לוורמון יש יומן מסע שאותו הוא לוקח לכל מיני מקומות הזויים 31) לדוגמא האסלה של קודי שאין לו מושג איך הוא הגיע לשם 32) הוא רצה להגיע למכולת 33) וורמון אוכל ציפורים בזמנו החופשי 34) חבל אבל שאין לא כלכך דבר כזה 35) לוורמון יש חד אופן 36) וורמון חושב שהדיג'יגדילה שלו ,סטינגמון, אוהבת פרחים 37) אבל אחרי שהוא ראה סרט כלשהוא שלא נזכיר אותו כרגע הוא פרש מהעניין זהו בנתיים^___^

Apikachu L

New member
אוו

38. מישהו שם לב שהפה של וורמון מאונך ולא מאוזן? 39. זה נכון! תסתכלו בתמונות. 40. וורמון בילה את ילדותו העשוקה במרפאת אורטופדיה, כי הוא רצה לאכול כמו כולם, אז הוא היה מטה את הראש, דבר שגרם נזק לצוואר שלו. 41. הנזק היה כל כך גדול שלבסוף נאלצו לכרות לו את הצאוור. אלא שצוואר לא היה לו. אז דפקו בו מכות וזרקו אותו מהמרפאה.

chi12

New member
XD

42) מאותו יום הוא התחיל להתאהב במכות. 43) האדם הכי אהוב עליו שהרבץ לו מכות לא היה קן אלא דיאסקה. 44) לא כבר אמרנו לכם שהוא היה מאוהב בסתר בכל ילדי המשקפת. 45) בכלל זה נמצאת גם סורה, כי הוא בטוח עד היום שנשברו לה המשקפים (בכוונה) לפני שהיא פגשה אותו. 46)וורמון אף פעם לא הצליח להחזיק מטריה 47) לכן הוא שונא גשם 48) פעם נרטב לו כל העור שהוא נאלץ להוריד אותו, ויבש אותו על הרדיאטור והא כמעט נשרף 49)פעם הוא אהב מרק תולעת עד שהציעו לו להיכנס פנימה. 50) הוא מעריץ את ברלה!

Apikachu L

New member
LOL

51. הוא אולי מעריץ את ברלה, אבל הוא שונא עוגות. זה הכל בגלל כל הילדים ששרים "ברלה ברלה צא החוצה, ואולי ניתן לך עוגה" 52. בעצם הוא לא שונא עוגות, אלא אנשים שאומרים עוגה במליעל, למרות שלפי חוקי הלשון, נכון לומר במלרע. (המילה מסתיימת בה', לא כן?). אגב, בגלל זה וורמון התקבל לאקדמיה בלשון והוסיף הרבה חוקים ללשון העברית. 53. אגב, הוא הסיבה לדיבוב המשופר של שאר העונות. .54. פעם פפרצי אחד תפס את וורמון משתין. הטראומה הייתה איומה. צוותי מד"א שהגיעו למקום קבעו מוות קליני. לוורמון ולמצלמת צלם הפפרצי שלום. 55. וורמון מת על בדיחות קרש שחורות. הוא מבקש לספר אחת, אז בבקשה: "מה עבר לנסיכה דיאנה בראש כשהיא מתה? -המנוע" (זה בסדר, לשים בדיחות כאלו כאן?) 56. וורמון מת על בדיחות שואה. לא, אנחנו לא רוצים לספר אותן. 57.וורמון ניהל פעם רומן סוער עם מילידי דווימון. אתם יודעים... בגדי עור צמודים עושים לו את זה. (מה, הוא גם ביסקסואל?) 58. למרות האהבה הלוהטת, מלידיי דווימון נפרדה ממנו במילים אלו: "אתה אולי זחל, אבל זחל בלי טנק זה לא שווה. כי לכל טנק צריך זחל." 59. וורמון ניסה להחזיר אותו אליה, והוריד זחל מטנק ונכנס במקומו. למרבה הצער עצרו אותו ושמו אותו בכלא, שם פגש טיפוסים מפוקפקים, ועזרו לו להתגבר על המשבר. 60. אגב, מליידי דווימון נפרדה ממנו בכלל בגלל אנג'וומון. היא לא יכלה לשאת את זה שוורמון הצטרף אליה, ועכשיו הוא בחברה הטובים. בעצם, הטריד אותה העניין, כי היא חשבה שהוא בוגד בה עם אנג'וומון. ואנג'וומון בוגדת בה עם וורמון. 61. וורמון מודיע כי חצי ממה שכתוב כן שקרים. מה שגורם לנו לצחוק, כי החצי השני אמת. 62. וורמון אוהב לאכול אפרופו, למרות שקשה לו להזכר איך קוראים לזה. כל קניית אפרופו לוקחת שעות. זה נשמע ככה:"נו, הדבר הזה שניראה כמו גביע גלידה קטן, וטובלים אותו בגבינה לבנה! אז החטיף הזה, אני רוצה אותו!" לרוב זה לא עוזר. בסופו של דבר הוא שם פתק עם השם בכיס. אבל הוא לא זוכר אם זה נכון או לא, כי יש לו שם הרבה פתקים. 63. על כולם רשום אפרופו חוץ מאחד, שעליו כתובות קללות. 64. וורמון הסתבך יותר מידי כי מצא תמיד את הפתק הלא נכון...

chi12

New member
פחח, טוב עכשיו אני לא נחלק משפטים באמצע

65) לסעיף 22 וורמון גם אפ פעם לא הצליח למדוד כובע ים, אבל הוא אוהב משקפת. 66) המשך לסעיף 25 הוא אוהב גם גבינה צהובה כי היא שומנית והוא רוצה להיות שמן. 67) וורמון רוצה להיות שמן כדי שכולם יתיחסו אליו, כי מרוב שהוא קטן אף אחד לא רואה אותו. 68) וורמון מחליף את צבע הלק כל שבוע, היום יש לו ורוד לפני שהוע היה לו זהב... 69) וורמון מוריד שערות ברגלים כדי להתאים אותו לשיער (שאין לו) בראש כהמשך לסעיף 15. 70) הוא מקנא בפטמון כי לפטמון יש כנפים. 71) הוא מקנא גם בדיוויס כי גם לדיוויס יש כנפים "רדבול מצמיח לך כנפים"- תהיו בטוחים שדיאסקה לא תמיד בהאי בלי סמים. 72) יש לו מערכת יחסים רומנטית עם עצמו (יהנו מאוהב בעצמו) 73) מצאתי! מצאתי את המכתב האהבה שהוא כתב עצמו: "לוורמון היקר קשה להירדם בלי לראות אותך לפני השנה, לכן כל יום לפני שאני הולך לישון אני מביט במראה במבט מאוהב. אתה בטח תוהה לעצמך איך אני מסתדר כמה שעות בלעדיך כשאני ישן א זהו אני חולם עליך, וכשאני קם אני רואה אותם, וכשאני עצוב אתה מעודד אותי וגורם לי לצחוק. אין יותר מושלם ממך וורמון היקר! אוהב עד אין קץ, וורמון." 74) וורמון רוצה להוציא אחרי מותו סידרת מכתבים שהו כתב לאהוב שלו (לעצמו). 75) וורמון אוהב חרקים מכול סוג והא מגדל אותם כחיות מחמד.

Apikachu L

New member
אין לי כוח, אז נוסיף רק קצת

76. וורמון ידוע בכינויו באינטרנט כ"אוהב שוטים". מה שגרם לו להסתבך עם אנשים מטומטמים באמת שקיוו סוף סוף להשיג אהבה. 77.כאשר וורמון היה קטן הוא טבע בגביע גלידת פיסטוק. מאז הוא שונא ירוק. 78. בשעות הפנאי, וורמון מתאפר בשחור (שמות מוצרי איפור פרחו מזכרוני), שם שרשראות עם אומים וברגים, מותח על עצמו רשתות שחורות ויוצא לבלות בתיכון הקרוב, יחד עם מגמת מתמטיקה. 79. הוא שונא את המספר הזה. הוא ממש שונא אותו, ואיש לא יודע למה. 80. וורמון נוהג להשתמש בסלנג מיושן כמו "חבוב" ו"מדליק". וגם "תעביר את הפיצה!"

Digi Lista

New member
תמיד טוב שהמשחק הזה פעיל../images/Emo45.gif

לצערי גם יש "אבל"...שימו לב לסעיפים-כלומר אם בסעיף 1 נכתב למשל(לצורך המחשה בלבד) "וורמון יודע לשיר שירים בספרדית" ובסעיף 2 "וגם שירים באנגלית"(דוגמא מהמשפטים עצמם:"38. מישהו שם לב שהפה של וורמון מאונך ולא מאוזן? 39. זה נכון! תסתכלו בתמונות"),עדיף לאחד את שני הסעיפים לסעיף אחד,אומנם זה לא עניין של חיים ומוות כמובן ואני שמחה קודם כול שיש הענות,יוזמה ופעילות אבל כשרוצים להכניס למאמרים זה לא ממש נוח לקריאה ואני צריכה לעבוד גם על עריכה שרק מעכבת את העלייה למאמרים,אפשר גם להסתכל על מה שכתבו בסעיפים אחרים ולכתוב "סעיף 204-בהקשר לסעיף 38 הוא גם אוהב שזיף מיובש",אלה הדברים שהקפדנו מהרגע בו עלה המשחק לראשונה והכול בשביל להקל עליי ועל הקוראים שבמקרה יתקלו במאמרים
אני אוסיף סעיפים כנראה מחר...כול הכבוד על היוזמה וההשתתפות

Apikachu L

New member
אהה

אבל לפעמים כאשר זה בסעיפים שונים זה מוסיף להומור. אני תמיד משתדלת לשים כאשר צריך, אבל לפעמים זה יותר מצחיק בהפרדה.

Digi Lista

New member
לדעתי...

כשכתובים אותם המשפטים ברצף זה לא גורע מרמת ההומור שלהם...

Yuske

New member
אז פשוט במקום סעיפים פשוט נעשה את זה

עם נקודות והפסקות.... 81 - הבעל חיים שהוא הכי שונא זה דגים בגלל שזה מזכיר לו חלום ילדות שהיה לו. בחלום הוא ירד לים, ודיבר עם מדוזה. 82 - המוזיקה שהוא אוהב זה טראנס כי אז הוא יכול לשתות מלא מיים. (לא ממש ידוע למהO.ם..) 83 - הוא היה מצייר פעם , זוכרים את המונה ליזה?... סבבה... 84 - הוא ניסה להתקשר פעם לזואי (דיג'ימון 4) אבל במקום אליה הוא התקשר ל144 ושמה הוא הזמין תירס חם....עד שהתירס הגיע התירס היה קפוא....כי הוא הזמין מהקוטב הצפוני... 85 - יש לו פוסטר של סטינגמון מצליף במישהו (לא ממש רואים מיזה כי זה מוצלל) עם שוט גדול עם קוצימ.... זהו בנתיים:X

Apikachu L

New member
בואו נעבור את ה100!

86. וורמון... הוא ירוק. לא לא, באמת. אנחנו לא צוחקים עליכם. תבדקו בתמונה. כן, זה הוא. ירוק. מה, לא ידעתם? עכשיו אתם יודעים. 87. אם מקלפים את ורמון, רואים שהוא ירוק גם מבפנים, מה שגרם לאחרים לחשוב שאולי וורמון עשוי מנזלת. זה עשה לו הרבה טראומות בילדותו. 88. וורמון עושה שעווה במחושים שלו. 89. הסמל שיש לוורמון על המצח, הוא סמל עתיק שנמצא רק על הנבחרים. על ה"The One". על אלו שיכולים למטריקס! בגלל זה, הוא ממש שונא את המטריקס. כי הם גנבו לו את התהילה. למרות שהוא שונא אותם בצורה תת הכרתית. 90. וורמון היה הן הבכור של פרוייד. אבל זה מוכחש כי היה להם ריב משפחתי קטן... בגלל שוורמון פיתח תסביך אלקטרה(האופייני לבנות), בניגוד לכך שהיה אמור לפתח את תסביך אדיפוס(האופייני לבנים). וורמון גם סבל מקנאת פין(אופייני לבנות). לכן פרוייד זרק את וורמון המסכן לעולם הדיגיטאלי... וורמון מעולם לא שכח לו את זה. 91. וורמון אוהב את חג השבועות, כי הוא ירוק, אז כיף לשים אותו בטנא. 92. בשנת 72, וורמון שירת בצה"ל, אך בגלל שהוא ירוק, לא ניפקו לו מדים. 93. אמא של וורמון עבדה במקצוע העתיק בעולם. קראו לה אנדרומון. כן, הדיג'ימון הרובוט שנראה כמו גוויה. נכון, זו אימו. 94. בילדותו וורמון סבל מפטריות בפה. זה היה לו טעים מאוד.(אז למה הוא סבל?!) 95. לוורמון ומיוטיסמון יש קשר משפחתי שכולם מכחישים. הקשר המשפחתי הזה, אגב, הוא דרך אבא של וורמון (פרויד, זוכרים?). מיוטיסמון היה הדוד של הסבא של אמא של אשתו של פרויד. אשתו של פרוייד, אגב, היא הבת דודה הרחוקה מדרגה חמישית של דרקולה (הצעיר) שהוא דודן מדרגה אחת עשרה של מיוטיסמון, שיש לו קשר משפחתי אל וורמון. אגב, מיוטיסמון הוא גם אח של אמא של וורמון (אנדרומון הגוויה, זוכרים?). הם נהגו לשחק כשהיו קטנים. 96. וורמון נהג לצחצח את הנעליים של קן מידי יום, באמצעות הרוק שלו. לכן קן שנא אותו ונהג להצליף בו. 97. המציאות המרה היא שוורמון משך את קן אל דרכי האופל, ע"י כך שאמלל לקן את החיים וגם הרג את אחיו. 98. וורמון אוהב חלב. 99. בזמנו הפנוי, וורמון מכרסם תקליטונים (דיסקטים) ותקליטורים (דיסקים) בזמן שהוא רכוב על פוני אדמוני עם סרטים ורודים ברעמתו (של הפוני).

Yuske

New member
אני מרגיש כבוד לכתוב את ה100

(אני מקווה אלא אם כן המחשב נהיה ממש ממש ממששששש איטי><) 100 - הוא סובל מראיית העתיד....פעם הוא הלך למגדת עתידותימון שסיפרה לו שיש לו גם את הכוח הזה לראות את העתיד 101 - יש לו עוד 100 אחים בנוסף...אבל כולם ירוקים עם נקודות סגולות... הוא היחיד שעם פסים סגולים ובגלל זה חושבים שהוא זברה (אחים שלו כולמר) 102 - הוא גמ דוגל חלקית במעבק באותיות הסופיות!! 103 - הוא רוצה לרקוד טנגו בפאבים 104 - לפעמים הוא רוצה ללטף את הראש של קן וזהו אני טס לישון...

remundo

New member
המשך ל80

105- ורמון הוא יצור ירוק שאומר "חבוב" "מדליק" ו"תעביר את פיצה" כי הוא מעריץ נלהב של צבי הנינג'ה. 106: ורמון ניסה להתקבל לצבי הנינג'ה בתור הצב החמישי, הוא השתתף בתכנית הריאליטי "צב נינג'ה נולד" אבל לא עבר את שלב האודישנים. 107: ורמון שונא את ונוס-צבת הנינג'ה עם הסרט הלבן על העינים-כי היא זאת שנצחה בסופו של דבר בגמר "צב נינג'ה נולד". ורמון שונא בין השאר גם את נארוטו, מריו וסוניק שהעלו בגמר, וכן את וימון, פאטמון וטיקיי שעלו לחצי הגמר. 108: בעקבות הכשלון החרוץ שלו, ורמון החליט שהוא שונא את צבי הנינג'ה. 109: ורמון הפך למעריץ נלהב של הפאואר ריינג'רס, אבל הוא לא יכל לאמץ את הסלנג שלהם כי הוא לא יודע מהו, ובכלל, כבר הפסיקו לשדר את זה אז גם אין לו איך ללמוד מה הסלנג שלהם, ואין לו כסף לקנות פרקים עתיקים. 110: ורמון החליט בלית ברירה לאמץ את הסלנג של יוגי הו ועכשיו אחד המשפטים האהובים עליו הוא: "אני מזמין אותך לדו קרב!" בעקבות פליטת המשפט הנ"ל, ורמון הסתבך עם וורגארורומון ומאז הפה שלו מאונך והעיניים שלו שקועות. 111: פעם ורמון הסתבך גם עם אנאקין, ובעקבות מפגש מקרוב מאוד עם חרב הליזר הוא כבר לא היה צריך להוריד שיער מהרגליים יותר. פשוט, אנאקין קיצץ לו את הרגליים. 112: פעם ורמון היה לבן, אבל הוא שמע הרצאה ממש משעממת של ג'נאי וצבע את עצמו במרקר ירוק. מאז הצבע כבר ירד לו ונדמה לי שכבר כתובלמעלה יותר איך הוא נהיה ירוק. 113: את עיצוב הסגול שמסביב לפה הוא עשה אצל אותו הספר/מעצב זקנים של בוקומון (הלבן מפרונטייר), מעצב הזקנים הזה אוהב לעצב את הזקנים בהתם לצורת הראש, כך לבוקומון יש זקן בצורת ראש חיזר ולורמון יש זקן אליפטי.

chi12

New member
להמשיך?

114. וורמון לא אוכל במסעדות כי האוכל שם משמין (רגע לא אמרנו שהוא רוצה להיות שמן כדי שלא יתעלמו ממנו,אז כנראה הוא מפחד למות בטרם מת עקב האוכל הלא מזין במסעדות.) 115. וורמון מפחד מחתולים (לא אמרנו לכם שהוא חש את עצמו עכבר.) 116. הממתק האהוב על וורמון הוא פולי קקאו (אל תגלו לו שזה לא ממתק, אתם תרסו לו את התמימות.)

למעלה