דברים שלא ידעתם על...וורמון!

Yuske

New member
יאאאאאאאאאאאאאאי

117 - כשהיה בן 7 (איכשהוא) הוא רצה לשיר...לא יודע מה קרה עם זה (הפרטים פשוט נעלמו מהנתונים האישיים שלו...) 118 - בימי שבת הוא קם בבוקר ואומר "פיצה" <<....>>...אין מוזה יותר :X

remundo

New member
המשך ל117

119: כשורמון היה בן 7 ורצה לשיר, זה היה בהשראת מימי, כמובן. כמו שגם טאי, ג'ו, גוממון, אגומון ופלמון מצאו את עצמם שרים באותה התקופה. 120: הסיבה האמיתית לזה שהצפרדע האדום הגדול ההוא היה עצבני ככ כשהוא התעורר היתה שמה שהעיר אותו היה קולו החורקני של ורמון (ולא קולה הערב של מימי כפי שמקובל לחשוב). 121: אטמון הביע עניין לפתוח להקת רוק יחד עם ורמון (כי, כידוע, בעולם הדיגיטלי מוסיקת רוק היא מוסיקה שעושה כאב ראש-ובעולם בני האדם מוסיקת רוק עושה כאב ראש רק להורים) אבל ורמון העדיף להדחיק את עברו המוסיקלי ושלח יד בנפש. זותומרת, רגל בנפשו, אין לו ידיים. לאחר שדיג'יביצתו הגיעה לכפר ההתחלות הוא כבר לא זכר דבר מכל זה, אבל אטמון עוד זכר ונשבע לנקום את נקמתו.

יי! אני ממשיכה!

122. בסופו של דבר, אטמון, מיליידי דוידמון ואנג'לוומון נקמו בוורמון. הוא נשלח לכפר ההתחלות שוב אחרי שקן הודה בקול רם שהוא אוהב אותו. למרבה הצער, קן מכחיש את העיניין. 123. וורמון ניסה לשיר שוב, אחרי שחזר לחיים. הוקמון , פאטאמון, גאטאמון, וימון, וארמדילמון דאגו לצנזר את כל הקטעים בהם וורמון שר בסדרה. 124. ארמדילמון אכל את כל הקטעים המצונזרים(כולל את הנשיקה של דיוויס וקן, דיוויס וקארי, טיקיי וקארי, יולי וקארי, קודי וקארי, גאטאמון וקארי , וימון וקארי, ועוד הרבה הרבה נשיקות עם קארי). 125. למרות זאת נאמר שכמה וכמה קטעים שרדו את חווית ה-להיות בבטנו של ארמדילומון ולצאת משם בחתיכה אחת". נגמרה לי המוזה.

תודה...

אבל אני יותר חובבנית ממעריצה. ראיתי רק את העונה השנייה. ואחרי הראשונה לא ממש עקבתי. אחרי השלישית והרביעית לא עקבתי כי לא אהבתי מי יודע מה את הדמויות או את זה שאין דיג'ימונים/ אפשר לעצב אותם איך שרוצים. נראה לי שבפרק אחד דיוויס(או אולי זה היה מאט בעונה הראשונה? לא זוכרת, באקה שכמותי) התחיל להתלונן על הדיג'ימון שלו. נה. לא משנה...

Digi Lista

New member
ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gif../images/Emo39.gif

זה לא משנה אם את "חובבנית"/"מעריצה" או אפילו אחת שלא ראתה מעולם את הסדרה ורוצה להיות שייכת לפורום,מקומך כאן
אני שמחה לראות שאת כבר משתלבת ומשתתפת,האמת שעוד לא קראתי את כול הסעיפים שנכתבו כאן מאז הפעם האחרונה שקראתי(אני אשלים פערים ואכניס בהמשך למאמרים
) מה שאומר שבקרוב גם אני אוסיף סעיפים(אולי כאלה שיתקשרו לאחרים שכבר נכתבו),מקווה בכול אופן שתרגישי נוח להישאר,להשתתף בדיונים,שרשורי התמונות,המשחקים,חגיגות החמש שנים בדיוק עוד חודש מהיום וכו'... וכמובן גם ליזום בעצמך

remundo

New member
ברוכה הבאה ^_^

זה לא באמת משנה מה את ביחס לדיג'ימון, אפילו אני התקבלתי לפה בזרועות פתוחות ^^" יש הרבה אנשים שאומרים שהשניה היתה הכי טובה. אני תמיד אומרת שהאחרונה שראיתי היתה הכי טובה. [כרגע, האחרונה שראיתי היא הרביעית (אבל כבר הספקתי גם להתחיל את החמישית. זה נראה כמו שונן טיפוסי בינתיים. ראיתי רק שלושה פרקים.)] אבל השניה באמת היתה טובה, פשוט עברו די הרבה שנים מאז שראיתי אותה, אבל נפלתי לפני חודש על AMV דאיקן וזה החזיר לי את הכל.. היא מדהימה.

Yuske

New member
בכורה הבאה^__^

ובאמת לא משנה מה את ביחס לדיג'ימון העיקר שאת פה וזה מה שחשוב^___^

כן, אני מגיבה לעצמי. איזו מאגניבה אני...-.-

126. וורמון מאוד שמח כשאינויאשה הגיע לארץ. 127. טוב, האמת היא שהוא לא. אבל כשהזדמן לו לראות את הסדרה, הוא נפל (כמו הרבה פאנגירלז) ברשת של סשומארו. אבל כשהוא ניסה להתחיל איתו, סשומארו סאמה אמר לו שהתפקיד של היצור הירוק המכוער נתפס ע"י ג'קאן. 128. וורמון מאוד כעס על ג'קאן וקילל אותו בשירותים(של הבנות. הוא לא מצא את של הבנים). עד שהוא פגש אותו. זו הייתה אהבה ממבט ראשון. 129. למרבה הצער, ג'קאן הנאמן החליט שלא יבגוד בסשומארו ובפלאפי הסקסי שלו, והחליט שלא להענות להצעות המגונות של וורמון. 130. וורמון קילל את סשומארו וניסה לאנוס אותו. סשומארו סאמה ניסה להתנגד ולתקוע את הציפורניים שלו בוורמון. אבל וורמון כרת לו את היד(ולא אינויאשה, כפי שמקובל לחשוב).

Apikachu L

New member
הא, חרא!

טוב, אני אעתיק את מה שכתבתי במספור שונה. 131.לפני שלוש שנים הוקמה כת של פאנגירלס מעריצות וורמון. באתר הרשמי שלהן באינטרנט היו תמונות רבות של וורמון במצבים שהאצבעות מתעוותות מהרעיון להעלות אותם לכתב. כן, זה היה אתר מאוד לא צנוע. וורמון עצמו נהנה לדגמן לצילומים שנעשו ביחד עם הפאנגירלס. בשל פעילותו הענפה, וורמון נדבק בכלמידיה (אהם, חידק מחלות מין) ונאלץ להפסיק את הצילומים לאתר, למרות החוזה והרווחים הגדולים שנאספו מהאתר - שגרף קרוב ל2 מליון (!) כניסות ליום. האתר נסגר וכת הפאנגירלס התפרקה, ביחוד אחרי שחלק מהן הולידו תינוקות ירקרקים בלא אב. מעולם לא הוגשו תלונות את וורמון. 132. כאשר וורמון דיג'יגדל לסינגמון הוא נעשה נקבה. מי היה זה שחשב שסטינגמון זכר? 133. וורמון אלרגי למכשירים סלולאריים. הם גורמים למחושים שלו להסתובב במהירות. 134. כאשר וורמון מסובב את מחושיו הוא יכול (תיאורטית) לעוף. זה נראה מאוד מפחיד. 135. וורמון נהג לצבוע לאנשים את הפנים בטיפקס בזמן שישנו. 136. בתקופתו הצבאית של חייו (שסופרה קודם) וורמון התקבל לתקופה קצרה לחיל הים ואף קיבל מדים לבנים ויפים. למרבה הצער הוא כבס אותם עם החוטיני האדום והיפה של קן (פריט אספנות בימנו!) כך שהם הפכו לורודים לחלוטין. וורמון סולק מחיל הים לאלתר בעקבות התקרית המצערת.

או!

נראה לי שיש לי עוד משהו! 137. בין סטיותיו המיניות של וורמון אפשר למצוא בין היתר את:סשומארו, ג'קאן, קן, קארי(איתה שכב כבר איזה פעם פעמיים), אנשים עם שוט, אנשים עם קצוות שיער שקסיות, אנשים חסרי גבות, פאנגילס שמעריצות את וורמון., פאנגירלז שלא מעריצות את וורמון, חתולים מתים ועוד הרבה דברים אחרים. נה אין לי עוד... התייבש לי המאגר...

remundo

New member
שכחת את מאיוטיסמון, הגוגלבויז וסורה

אבל זה לא נורא כי כבר הזכירו אותם בשרשור הזה ^^"

Apikachu L

New member
ברוכה הבאה, המשך.

126. לפני שלוש שנים הוקמה כת של פאנגירלס מעריצות וורמון. באתר הרשמי שלהן באינטרנט היו תמונות רבות של וורמון במצבים שהאצבעות מתעוותות מהרעיון להעלות אותם לכתב. כן, זה היה אתר מאוד לא צנוע. וורמון עצמו נהנה לדגמן לצילומים שנעשו ביחד עם הפאנגירלס. בשל פעילותו הענפה, וורמון נדבק בכלמידיה (אהם, חידק מחלות מין) ונאלץ להפסיק את הצילומים לאתר, למרות החוזה והרווחים הגדולים שנאספו מהאתר - שגרף קרוב ל2 מליון (!) כניסות ליום. האתר נסגר וכת הפאנגירלס התפרקה, ביחוד אחרי שחלק מהן הולידו תינוקות ירקרקים בלא אב. מעולם לא הוגשו תלונות את וורמון. 127. כאשר וורמון דיג'יגדל לסינגמון הוא נעשה נקבה. מי היה זה שחשב שסטינגמון זכר? 128. וורמון אלרגי למכשירים סלולאריים. הם גורמים למחושים שלו להסתובב במהירות. 129. כאשר וורמון מסובב את מחושיו הוא יכול (תיאורטית) לעוף. זה נראה מאוד מפחיד. 130. וורמון נהג לצבוע לאנשים את הפנים בטיפקס בזמן שישנו. 131. בתקופתו הצבאית של חייו (שסופרה קודם) וורמון התקבל לתקופה קצרה לחיל הים ואף קיבל מדים לבנים ויפים. למרבה הצער הוא כבס אותם עם החוטיני האדום והיפה של קן (פריט אספנות בימנו!) כך שהם הפכו לורודים לחלוטין. וורמון סולק מחיל הים לאלתר בעקבות התקרית המצערת.

למעלה