דברים שלא מסתדרים מתוך הסוד

פנינה51

New member
שפי הבה ונתעלם

הבה ונתעלם מהלונטיקס חסר הבטחון שכותב פה פשוט אל תשלח לו תגובות והוא יעלם מהפורום ממילא אל תיתן לו פה במה ואל תתעצבן ממנו

Continuum

New member
סלח לי

אבל כבן אדם שמתעסק בזה כל היום, אני חייב להגיד שההודעות שלכם כאן באמת לפעמים מאוד בעייתיות מבחינת טרמינולוגיה. אתם צריכים להתחשב בזה שיש אנשים שעובדים כל החיים שלהם על ניסוחים מדוייקים ומדעיים, רק כדי להיכנס לפורום שמתיימר להיות נאור ולראות פה התייחסות אבסטרקטית לחלוטין למושג "גודל". קיצורו של עניין, אני חושב שחלק מההודעות האלה עשויות לפגוע באנשים שמבינים יותר מדי ויותר גרוע - לבלבל אנשים שלא מבינים מספיק. חייך אל המדע, גם אם אתה יודע שזה לא מה שבאמת חשוב בחיים!

תשמע אני גם חושב שזה מצחיק כל השימוש בתורת

הקוונטים לתאר את הסוד. לא בגלל שזה לא נכון, אלא בגלל שתורת הקוונטים בעצמה היא צעירה מאוד בתור תיאוריה מדעית. ובכל זאת לפי מה שידוע כרגע למיטב הבנתי, יש אנשים שחוקרים את זה ועושים שימוש נכון במושגים ביחס להבנה הנוכחית. אני לא חושב שיש פה כוונה לפגוע או להעליב או להטעות, אנשים משתמשים במושגים כמיטב הבנתם.

Continuum

New member
התירוצים האלה לא משנים את הנקודה

והיא שאתם פוגעים בציבור המדעי שרוצה להבין את הסוד. אני במקומך הייתי מפסיק להתנצח ומתחיל להקשיב לזולת.

התנצלות רשמית

אני מתנצל בזאת בפני הציבור המדעי שרוצה להבין את הסוד אני מתנצל שהתנצחתי ושלא הקשבתי לזולת. אני מתנצל על כך שקראתי לשימושים רוחניים אנרגייה ולא ממבו ג'אמבו כנהוג. אני מצטער על זה שהתיחסתי למושגים אנרגיה חיובית ואנרגיה שלילית בלי להבין את מלוא עומקם אני מצטער על כך שדנתי בנושאים אלא בלי ידע מלא ומוחלט, ומבלי להתיעץ קודם במכון ויצמן. אני מצטער על כך שלא בחנתי את הסרט המטריקס כמו שצריך, ולא הבנתי את האמת המדעית שבו. אני מצטער על כך שקראתי את סדרת הרובוטים והמוסד של אסימוב, אבל לא את ספריו הפיזיקאלים. ואני בעיקר מצטער על כך, שלא למדתי בעל פה את ההוכחה של המשפט המדעי הזה: "הנקודה שמובעת בספר, אני מאמין, והיא נקודה מאוד חשובה ועמוקה אם כי כנראה שבספר היא מובעת בפשטנות יתר ומתוך חוסר הבנה, היא שמחשבות יוצרות מציאות. זאת משום שמחשבות הן כשלעצמן המציאות. מצד שני, גם מציאות יוצרת מחשבות. זה קצת עדין כל הנושא." שמובע כמובן ברהיטות ובדיוק מלא. ------------------------------------------- טוב עכשיו ברצינות - אני מצטער אם פגעתי או אם דברי התרשו כהתנצחות, וכמו כן אני מצטער על שאני אמשיך להשתמש במושג אנרגיה גם במובן הרוחני והפסיכולוגי כפי שמשתמשים בו כבר שנים. בברכה שפי אני מצטער על כך שקראתי את כתביו של של ריצרד פינמן, בלי לרדת לכל פרט מדעי שנכתב בהם.

Continuum

New member
name dropping...

כמו שאמרתי. אתה ממשיך לנופף ולהשוויץ בדברים שקראת על מנת שכולם יחשבו שאתה משכיל, במקום פשוט להודות שעשית שימוש מטעה ומבלבל בטרמינולוגיה לא רלוונטית. זה די פתטי.

Galel

New member
חבר יקר

יש שם לאנשים כמוך: נודניק. אין מעבר לכך. אל תתנצח, אל תציק, לא מתאימה לך השפה בפורום? אל תקרא. תעזוב אותנו העמך המפגרים (חוץ מהבנות, כי הן סתם מאגניבות), להתעסק בדברים דפוקים מדעית כמו אושר, אהבה, חיים טובים, ובריאות. שבת שלום (למרות שיום שלישי היום), ותיהנה בהמשך הדרך. איחלתי לחייל בהצלחה. גלאל.

Continuum

New member
הייתי שמח

אם אנשים היו טורחים לקרוא את כל השרשור לפני שהם מגיבים.

מ ר י ל

New member
לא מסכימה איתך לגבי הדוגמה

מאז שהחלה המלחמה בסמים, העונשים על סחר בסמים מרתיעים עבריינים. לגבי "הסוד", הבנתי שיש עקרונות שכן חלים לגבי כולם "דומה מושך דומה" וכו'. נראה לי שביקום דווקא דומה מושך שונה ברוב המקרים.

טאי סאן

New member
יש משהו מרחיק במחשבות שליליים.

במיוחד מחשבות שליליים שמבוססים על פחד. אני מאמינה שפחד הוא כח בעל עוצמה גבוהה , אבל שלילית. אם מגיעים למצב של פחד או חרדה מדבר מסוים ניתן להרחיק אותו ע"י מחשבה שלילית מלאת פחד ואימה, אבל הפחד / החרדה / האימה גובים מאיתנו מחיר כלשהו (בריאותי, אנרגטי) בטווח הרחוק, ולכן עדיף מראש להשתמש במחשבות חיוביות.

מ ר י ל

New member
אי אפשר לחשוב חיובי כל הזמן

לא מסכימה עם המשפט"משאלתך היא לי פקודה". לא נראה לי שכל דבר שקורה בחיינו אנחנו מזמינים בגלל מחשבות רעות או טובות. אפשר לדמיין מציאות טובה ולהתקל ברוע. אני יכולה לדמיין מליון פעם שאני עשירה ולהודות לכל הדברים הטובים ביקום ועדין להישאר במצבי.

פנינה51

New member
יקירתי בכל ההתכתבויות פה את אנטי

מריל את בטוחה שאת בפורום המתאים? אני בטוחה שלא ניסית כלום מהסוד ואת כבר באה בטענות מחשבה חיובית אחת גדולה פי 100 ממחשבה שלילית תקראי את הספר ,תקאי את הסרט ותחכימי כל טוב

מ ר י ל

New member
קראתי אותו מס' פעמים

ומחשבה חיובית לא חייבת להיות דומיננטית ממחשבות שליליות זה תלוי באישיות. אם האדם טיפוס שלילי שום מחשבה חיובית לא תעזור לו.

Continuum

New member
את תוקפת מטרות קלות מדי.

אין חוק או "טיפ" נכון (בטח שלא ההוא שאומר לאמץ כלב). הנקודה שמובעת בספר, אני מאמין, והיא נקודה מאוד חשובה ועמוקה אם כי כנראה שבספר היא מובעת בפשטנות יתר ומתוך חוסר הבנה, היא שמחשבות יוצרות מציאות. זאת משום שמחשבות הן כשלעצמן המציאות. מצד שני, גם מציאות יוצרת מחשבות. זה קצת עדין כל הנושא.

פנינה51

New member
יקירתי בכל ההתכתבויות פה את אנטי

מריל את בטוחה שאת בפורום המתאים? אני בטוחה שלא ניסית כלום מהסוד ואת כבר באה בטענות מחשבה חיובית אחת גדולה פי 100 ממחשבה שלילית תקראי את הספר ,תקאי את הסרט ותחכימי כל טוב

למעלה