דברים שעשיתם בגלל ההערצה למייקל

abigaillovesmj

New member
דברים שעשיתם בגלל ההערצה למייקל

ידוע שמעריצים של מייקל הם מעריצים מאוד נאמנים ונחושים שמוכנים לעשות הרבה כדי להגן עליו או כדי להשיג דברים שקשורים אליו. ספרו איזה דברים הזויים, מצחיקים או אפילו מטורפים
עשיתם בגלל ההערצה שלכם למייקל. הנה סיפור כזה על משהו שאני עשיתי. זה היה בבגרות בחיבור. באופן עקרוני בגרות בחיבור אמורה להיות בפורמט מאוד מסוים שאותו לומדים במהלך כל השנה. לא אמורים להראות יצרתיות או משהו כזה, פשוט להוכיח שאתה יודע לעבוד לפי הכללים שלימדו אותך. בדרך כלל נותנים כמה נושאים והתלמיד אמור לבחור נושא אחד ולכתוב עליו חיבור באורך של כמה עמודים. אני כבר לא זוכרת איזה נושאים היו כשאני נבחנתי, אבל אני זוכרת שהתלבטתי בין שניים. הראשון היה מאוד פשוט והיה ממש קל לכתוב עליו לפיו הנוסחה שלימדו אותנו. הנושא השני ממש עניין אותי כי הרגשתי שהוא "קורא" לי להשתמש בו בשביל להגן על מייקל. אבל ידעתי שאם אני באמת אעשה את מה שאני רוצה לעשות, זה יחרוג מהכללים- דיי בכל צורה אפשרית. אז ההתלבטות שלי הייתה בין ללכת על משהו בטוח- לעבוד לפי הנוסחה שאני מכירה טוב ולהצליח במבחן ובין לעשות את מה שהלב שלי אמר לי לעשות וביודעין לעשות את המבחן בצורה שלא תעמוד בכללים- מה שאומר שבטוח אני לא אקבל ציון טוב. טוב... אז אני החלטתי לעשות את מה שאני רוצה לעשות. כתבתי חיבור ארוך פי כמה ממה שהם ביקשו והשתמשתי בנושא שהם נתנו בשביל להגן על מייקל (אני אפילו לא זוכרת מה היה הנושא, אני רק זוכרת שמייקל היה דוגמא ממש טובה להוכחה שלו). קיבלתי 70
חחחח האמת, זה הציון שאני הכי גאה בו... אני יודעת שזה לא היה חכם
חחחח אבל בשבילי היה יותר חשוב להרגיש צודקת באותו מקרה מאשר חכמה חחחח יאללה ספרו את הסיפורים שלכם

midnightcat

New member
בגיל 12, גילחתי את אחת הרכות

רציתי שיהיה לי קו צמיחת שיער יותר דומה לשל מייקל, עם הזוויות האלה בצדדים (באנגלית קוראים לזה BABY HAIR). סגדתי לקו השיער של מייקל, ושנאתי (ואני עדיין שונאת חח) את שלי. ואני בד"כ לא עושה קרחות ותספורות משוגעות. בערך באותו גיל, כתבתי "למייקל" (למגירה) מכתב שאני תמיד אוהב אותו, וחתמתי בדם חח. ואספתי מהרחוב ומהזבל קרעי עתונים כדי לחפש כתבות עליו (לא היה אינטרנט, והשכונה שלי הייתה אז מוזנחת ופריפריאלית, עם המון שטחים ריקים מלאי ג'יפה). חוץ מזה, הסכמתי להפסיק את לימודי הכימיה וללכת ללמוד משפטים גם בגלל המשפט של מייקל. חשבתי ש"כל עורכי הדין זונות" וכו', אבל אז נחשפתי למזרו, והבנתי שעו"ד עם ערכים יכול לשנות את המציאות לטובה.

g a g a

New member
OMG ../images/Emo12.gif

בוינה :-O יש פה אנשים מסורים אש
אני בהיולם! סחתיין.

Different Freak

New member
לא כל כך סיפור מטורף, אבל:

כיתות א'-ג' כל הזמן רקדתי בבית ספר, וכשלא שמעתי כל כך על מייקל יותר הפסקתי. בכיתה ו', הייתה מסיבה במועדון "פסק זמן" (מי שמכיר...) ואנשים קיבלו משימות. אחת המשימות הייתה "תרקוד כמו מייקל ג'קסון". במסיבה הזאת נזכרו שאני יודע לרקוד, ואז הופעתי עם ריקוד, שמאז כל מסיבה שהייתה שם רקדתי עד שהתחלתי כבר לקבל כניסות חינם (אבל זה היה כיתה ו', לא הייתי מגיע אף פעם לכניסות חינם שהייתי מקבל...) ואפילו הדי ג'יי כבר הכיר אותי וכשהגעתי הוא שאל אותי "אתה לא זה שרוקד כמו מייקל?" מאז אותה מסיבה, "החזרתי לחיים" את מייקל אצלי. וזהו :) באחד מהפורים שהיו גם (נראה לי כיתה ד') התחפשתי למייקל (בחוסר הצלחה חח) ועוד דבר: עד לפני כמה זמן הייתי מפקד בגדנ"ע. אז ביום הולדת של מייקל ג'קסון בשנת 2006 גרמתי לאחת החניכות לשיר את בילי ג'ין לפני כל המחלקה. בשנת 2007 נתתי לצוות שלי משימה שקשורה בלשאול אנשים בבסיס שאלות שאחת מהן הייתה "מהו מייקל ג'קסון בשבילי" ד"א, לא קשור: מי שרואה נולד לרקוד, יש מצב שתראו אותי שם באודישנים, לצערי לא עברתי את האודישן השני... :/

VAMPhantom

New member
יש לנו סלב במועדון!;)

אל תצניע;) מהרגע שנראה בTV זה חיים חדשים... חכה שכולם יראו... ;) (במיוחד בעל אישיות בולטת כשלך, יהיה קשה לפספס בשיא הרצינות!) נ"ב: אחלה קטע ניגנת ביוטוב, כרגיל!;) תמשיך ואל תפסיק לעולם! וכן מעיז לומר בטון מאיים!

g a g a

New member
למה לא הייתי חניכה שלך? ../images/Emo10.gif

+ איזה מגניב לך
אני מחכה בקוצר רוח לראות את האודישן שלך
בטח דוד דביר ייבש אותך, נכון?
אבל האחרים היו סבבה?

midnightcat

New member
הם מושחרים!

גם כוכב נולד. תמיד זוכים שם יצורים חסרי ייחוד ובובות על חוט.

g a g a

New member
אני חושבת שאור כחלון הוא רקדן מוכשר בטיורף.

ואני שמחה מאוד שהוא זכה בעונה הראשונה. לא היה שם רקדן/ית אחר/ת שהגיע לו/לה לזכות. אור רקדן בכל רמ"ח איבריו.

moonwalker1

New member
חחח אבל מה שהכי מצחיק בתכנית..

שהפתיח והפרומואים לתכנית הם בסגנון של היפ הופ ופאנקסטיילס..(ברור שזה יהיה ככה..אלה סגנונות מוכרים (עם חולם ב"ו"..חח)..) ומי זוכה בסוף? ההוא או ההיא שרקדו מודרני..חח

midnightcat

New member
לא אמרתי שהוא לא

אבל אישיות זה חסרון שם. ושמישהו יסביר לי את ההבדל בין שי גבסו והראל סקעת, הם נראים ונשמעים אותו דבר!

g a g a

New member
אני מסכימה בעניין האישיות. אבל מבחינת כישרון

ריקוד (אחרי הכל בוחרים רקדן ולא כוכב או ראש ממשלה או מיס יוניברס) - הגיע לו לגמרי. ובעניין גבסו VS סקעת
הם נראים מאוד שונה. והקולות שלהם בכלל בכלל בכלל לא דומים. את מדברת ברצינות?

midnightcat

New member
כן, אני רצינית חח

"ואת", "תגידי לי את"- זה נשמע כ"כ אותו דבר! אני תמיד מתבלבלת! וגם כל השאר שם לא שונים בהרבה, אחד הופיע אצלנו באיזה אירוע, נמרוד לב נראה לי, ואני לא זוכרת בכלל מה מייחד אותו מהם. אני לא מבינה איך אף אחד מהמועדון שלנו לא הצליח שם, יש אצלנו אנשים כ"כ מוכשרים, אבל אחד מהשניים- או שהם חושבים שזה לא שווה את זה (ובצדק חח), או שהם הולכים לשם ונזרקים די מהר. את וובה נגיד הם קטלו שם (שהוא לא מהמועדון, אבל גם אוהב את מייקל) כי הייתה לו יותר מדי נכחות, אני חושבת. ומה שאני הכי נהנית לראות זה את האודישנים, כי שם יש אנשים מעניינים. אח"כ, מצפים ממי שעבר לרקוד את כל הסגנונות, גם מה שאינו מהווה את תחום התמחותו, ובלי לימוד קודם של הסגנון- וזה סתם, לדעתי. כל אחד ימשיך להתמחות במה שהוא טוב בו, עדיף להיות טוב במשהו אחד ומאשר בסדר בהכל. מייקל היה יכול לרקוד כל סגנון, אבל הוא מעדיף להתמקד בסגנון שלו, שהוא יצר, כי הוא הכי טוב בזה. אני קראתי הודעות הזויות שטוענות שג'נט ו/או מדונה רוקדות יותר טוב ממייקל, כי "תמיד עושה את אותן התנועות", והן מגוונות. שילכו לטחון מים! מייקל היה יכל לגוון יותר טוב מהן, פשוט זה לא שווה את זה. ג'נט לגמרי תלויה בכוראגרפים שלה, ומדונה בכלל לא רקדנית לדעתי. היא "יודעת לזוז", וזהו. כמו מיק ג'אגר. לא שאני מבינה גדולה בריקוד/ שירה, אבל התכניות האלה הן מילא לא למבינים, ולדעתי הן לא הדרך ליצור כוכבים. כשהן לא היו, הכוכבים נוצרו מעכשיו, ועכשיו יבש כמו בסהרה. ספויילר
:מייקל דיבר על זה בראיון לאבוני- שעכשיו יבש כמו שהיה יבש לפני שתרילר יצא, ושלמרות שיש מלא טכנולוגיה וכו'- כשלמישהו יהיה מה לחדש, זה לא יהיה משנה מה קורה מסביב, הוא לא יצטרך את כל זה. גם לא תחרויות. צריך ליצור משהו חדש לגמרי, השאלה היא איך..

g a g a

New member
אני מסכימה איתך לגבי הנושא של ג'נט VSמייקל +

וגם מדונה VS מייקל. ואני מסכימה גם בעניין ה"גיוון הוא לא בהכרח דבר שמצביע על טיבו של רקדן". גם אותי זה מכעיס שבנולד לרקוד הם מכריחים את אלה שמגיעים לתכנית לרקוד בכל הסגנונות. זה מטומטם ומפגר. הרקדנים הגדולים בעולם התפרסמו והפכו לאגדה לא משום שהם רקדו בכל הסגנונות אלא משום שהם היו מעוליםםםם בסגנון הספציפי שלהם. בדיוק כמו שהשופטים ה"מהוללים" בתכנית לא יודעים לרקוד את כל הסגנונות. אבל מה לעשות שאור כחלון האמת הצליח בכל משימה שנתנו לו....
אבל אני עדיין לא מסכימה בעניין גבסו דומה לסקעת

HOT4Umichael

New member
אין לי סיפורים יותר מדי נועזים

אממ..באופן כללי לדעתי הדבר הכי הכי מיוחד שאפשר לעשות בקשר להערצה זה לנסוע לראות את מייקל... ואת זה אם כבר,אביגייל, יכלת לרשום על עצמך !!! תתביישי לך,איך את לא מתגאה בזה !!!
טוב נעבור אלי...אממ..דברים שעשיתי בגלל הערצתי?? טוב שירים זה לא נחשב.. למרות שאפילו כתבתי שיר מועילף למשיח +שיר שנקרא "עד אלייך" והוא מדבר על ואל מייקל.. אבל סינרגיה המושחרים כתבו שיר שנקרא "עד אלייך" והוא אפילו מסתיים באופן דומה לשלי.. טוב איכססס...חסל דיבורים עליהם חח אריק אתה עד לכך שגישדרתי ברמות על הקטע הזה
+בנוסף,כשהייתי בצבא (שירתתי בבק"ום.. שרשרת חיול...למי שלא יודע.) והייתי נגישה לעמדת הדיסקיות שם.. והכנתי מלא דיסקיות מגניבות בנושא.... וגם בנושאים אחרים חחחח כמו שאק למשל... |מגלגל עיניים| אאמממ...חוץ מזה לא היו דברים כל כך ביזאריים.... עד היום אני מרדימה את בני דודים שלי (הקטנים בעיקר..=תינוקות) עם you are my life וזה נורא מיוחד בעיניי חחחח זהו..לא עולה לי עוד משו מיוחד בראש :)

abigaillovesmj

New member
חס וחלילה

לפגוש את מייקל זה אחד מהדברים הכי טובים שקרו לי בחיים. אין ספק שזה הגשמת החלום הכי גדול שלי, שבכלל לא חשבתי שהוא אפשרי. לא כתבתי את זה מכיוון שהכוונה בשרשור הייתה שנחלוק דברים הזויים או מטורפים שעשינו בגלל ההערצה למייקל. ברור שלנסוע לראות את מייקל ולפגוש אותו זה הדבר הכי מיוחד שאפשר לעשות בגלל ההערצה, אבל זה לא דבר הזוי או מטורף ולכן לא כתבתי את זה

VAMPhantom

New member
וואלה?!../images/Emo3.gifאופסססליחה

מרוב סיפורים ששמעתי, הייתי בטוח, שראית אותו מס' פעמים יחד עם החבורה סורי
על הטעות.

למעלה