אחח...מייקל...
אצלי הכל מתחיל מגיל אפס, כשההורים שלי עוד התווכחו על השם. אבא שלי מעריץ של מייקל עוד משנות ה-40, אז הוא היה מאוד נעול שיקראו לי מייקל (או מייקלון ליתר דיוק). אומנם בסוף אמא שלי ניצחה וקראה לי אחמד, אבל מאז אפשר להגיד שהתאהבתי. התאהבתי כמו שמעולם לא חשבתי שאוכל להתאהב. בגיל שנה וחצי עשיתי את הקעקוע הראשון שלי - הסמל המוכר של מייקל MJ (למרות שבערך חודשיים אחרי זה כבר התחרטתי על זה אבל נו לא נורא...). אחרי שלוש שנים כבר עשיתי את הפרצוף של מייקל (עם התלתל) על כל הגב. אפשר לומד שמההתחלה אנשים לא הבינו אותי, את האהבה הזאת - אותה אחת שלא ידעה גבולות אצלה, הערצה שאין כמותה...אבל נו טוב זה קורה אחד למליון, בגלל זה ידעתי שלא הרבה יצליחו להבין. בסוף כיתה ב' כבר עשיתי בייס ג'מפינג עם מצנח ענק של תמונה של מייקל. אומנם שברתי את האגן באותה קפיצה, אבל נו טוב זה היה שווה את זה. כמה חודשיים אחרי ההחלמה החלטתי לעשות צניחה חופשית מעל הרי ההימלאיה כאות הזדהות עם Neverland, זה היה אחד הדברים ללא ספק, מה גם שמזה יצאתי בשלום אז בכלל היה שמח. אחחח אבל אין מה להגיד, מה שהיה בגיל 14 יזכר אצלי לעד. ביומהולדת 38 של מייקל האהוב אני ואבא החלטנו שצריך לעשות משהו באמת מיוחד. הרי בכל זאת, לא כל יום זה יומהולדת 38 למלך. זה היה פשוט מדהים, הקרבנו 20 פרים, 10 עזים, 15 איילות, ו33 תיישים לרגל יום - ההולדת ה-38 ! זאת היתה סעודה שאני לא אשכח...אחח...זה היה תענוג, היו בערך 21326 איש בסעודה (או יותר נכון במדויק...). אבל כמו בכל סיפור יש גם את הנקודות הקשות, אחחח...התחילת משפטו של מייקל...איך איך ידענו שחייבים להרוס לנו, הרי הכל הלך כל כך חלק....היה כל כך כיף, כמה אהבה כמה אושר...אנשים הרי חייבים לנסות להרוס. ביום פתיחת משפטו של מייקל אבא גזר יום אבל בבית. פתחנו בצום שבתחילה חשבנו לא יארך יותר משבוע ימים. היה קשה...קשה מאוד...אבל החלטנו שאין מה לעשות וצריך לסגור לפחות חודש. הרי אנחנו רוצים להביע עמדה ! מה זה חודש ללא אוכל ושתיה לעומת כל הסבל שהמלך עבר באותו משפט ארור...משפט ארור שהעלילו אנשים ארורים. אומנם המשפט לא נגמר אחרי חודש, אבל נו מה לעשות היינו כבר רעבים. אומנם אכלנו אבל המצב בבית עדיין היה קשה...אנשים לא דיברו, לא יצאו לעשן, לא שתו, לא רקדו...והכי חמור...לא שמעו שירים של מייקל. תקופה קשה מאין כמוהה ללא ספק, אבל סוף טוב הכל טוב מייקל ניצח !!! וואי וואי איך אני זוכר את היום...היום בו מייקל זוכה מכל אשמת פדופיליות או סטיות מיניות למיניהן, היום בו הוחלט כי מייקל אדם ישר עם סטיות מיניות כמו כל אדם באשר הוא !!! לרגל האירוע החלטתי הפעם לקחת את העניינים באמת ליידים ולעשות משהו שלא ישכח. אז כן !! הזמנתי תור אצל ד"ר ביטון - מנתח פלסטי בכיר - והלכתי על זה. 8 ניתוחי אף במשך חמשת השנים האחרונות עשו אותי הבנאדם הכי מאושר בעולם !!! בהתחלה חשבתי לעשות רק 5 אבל הבנתי שהאף מתחיל להלבין רק מהניתוח השביעי אז אמרתי נלך על בטוח...................... מי יתן ונפרה רעיונות כרימון ונמשיך במלאכת הקודש. בברכת כל טוב ויחי המלך ! ! ! Jesus jackson christ !!!