דברים שעשיתם בגלל ההערצה למייקל

abigaillovesmj

New member
אהה...

טסתי פעמיים אז באמת ראיתי אותו יותר מפעם אחת. אבל לפגוש, פגשתי רק פעם אחת

g a g a

New member
LMAO ../images/Emo6.gif לא בשבת../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif../images/Emo197.gif

midnightcat

New member
אפשר את השיר?../images/Emo140.gif

גם אני כתבתי איזה שיר באורך הגלות על מייקל כשהייתי בת 12, והוא נקרה "שיר לכבוד... (ושלוש נקודות)"- ממש ככה! כתבתי אותו קטעים- קטעים שרציתי לחבר אותם אח"כ, הנה כמה קטעים שאני זוכרת (שוב, סליחה על הרמה
): "אתה כאן היית פעם אבל בשבילי- מה הטעם? אני לא הייתי שם לא ראיתי אותך ואפילו אם שם הייתי ואפילו אם אותך ראיתי מי בכלל היה שם שם אליי לב? עוד אחת שאולי תתעלף... |קשה קשה| ... הם אומרים שזה די רגיל ובכל זאת אני רוצה ואולי זה עניין של גיל להיות מעריצה |איך גנבתי מאדם המושחר| ואולי זה עניין של זמן של אפנה ולא של אהבה כל דבר עובר בעולם ואולי יעבור גם זמנך ... להיות כמו מלך ולהיות כמו ילד להיות עצוב ולהיות עליז ולהביט כל יום בשמי התכלת כמו בעיניה הכחולות של ליז" טוב, זה בערך. אני זוכרת עוד מילה פה מילה שם, אבל זה היה אמור להיות ממש פואמה עם התחלה אמצע וסוף, ותובנות למיניהן (עם חפירות על ייעוד חיי וייעוד חיי מייקל וכו').

eldcn

New member
אחח...מייקל...

אצלי הכל מתחיל מגיל אפס, כשההורים שלי עוד התווכחו על השם. אבא שלי מעריץ של מייקל עוד משנות ה-40, אז הוא היה מאוד נעול שיקראו לי מייקל (או מייקלון ליתר דיוק). אומנם בסוף אמא שלי ניצחה וקראה לי אחמד, אבל מאז אפשר להגיד שהתאהבתי. התאהבתי כמו שמעולם לא חשבתי שאוכל להתאהב. בגיל שנה וחצי עשיתי את הקעקוע הראשון שלי - הסמל המוכר של מייקל MJ (למרות שבערך חודשיים אחרי זה כבר התחרטתי על זה אבל נו לא נורא...). אחרי שלוש שנים כבר עשיתי את הפרצוף של מייקל (עם התלתל) על כל הגב. אפשר לומד שמההתחלה אנשים לא הבינו אותי, את האהבה הזאת - אותה אחת שלא ידעה גבולות אצלה, הערצה שאין כמותה...אבל נו טוב זה קורה אחד למליון, בגלל זה ידעתי שלא הרבה יצליחו להבין. בסוף כיתה ב' כבר עשיתי בייס ג'מפינג עם מצנח ענק של תמונה של מייקל. אומנם שברתי את האגן באותה קפיצה, אבל נו טוב זה היה שווה את זה. כמה חודשיים אחרי ההחלמה החלטתי לעשות צניחה חופשית מעל הרי ההימלאיה כאות הזדהות עם Neverland, זה היה אחד הדברים ללא ספק, מה גם שמזה יצאתי בשלום אז בכלל היה שמח. אחחח אבל אין מה להגיד, מה שהיה בגיל 14 יזכר אצלי לעד. ביומהולדת 38 של מייקל האהוב אני ואבא החלטנו שצריך לעשות משהו באמת מיוחד. הרי בכל זאת, לא כל יום זה יומהולדת 38 למלך. זה היה פשוט מדהים, הקרבנו 20 פרים, 10 עזים, 15 איילות, ו33 תיישים לרגל יום - ההולדת ה-38 ! זאת היתה סעודה שאני לא אשכח...אחח...זה היה תענוג, היו בערך 21326 איש בסעודה (או יותר נכון במדויק...). אבל כמו בכל סיפור יש גם את הנקודות הקשות, אחחח...התחילת משפטו של מייקל...איך איך ידענו שחייבים להרוס לנו, הרי הכל הלך כל כך חלק....היה כל כך כיף, כמה אהבה כמה אושר...אנשים הרי חייבים לנסות להרוס. ביום פתיחת משפטו של מייקל אבא גזר יום אבל בבית. פתחנו בצום שבתחילה חשבנו לא יארך יותר משבוע ימים. היה קשה...קשה מאוד...אבל החלטנו שאין מה לעשות וצריך לסגור לפחות חודש. הרי אנחנו רוצים להביע עמדה ! מה זה חודש ללא אוכל ושתיה לעומת כל הסבל שהמלך עבר באותו משפט ארור...משפט ארור שהעלילו אנשים ארורים. אומנם המשפט לא נגמר אחרי חודש, אבל נו מה לעשות היינו כבר רעבים. אומנם אכלנו אבל המצב בבית עדיין היה קשה...אנשים לא דיברו, לא יצאו לעשן, לא שתו, לא רקדו...והכי חמור...לא שמעו שירים של מייקל. תקופה קשה מאין כמוהה ללא ספק, אבל סוף טוב הכל טוב מייקל ניצח !!! וואי וואי איך אני זוכר את היום...היום בו מייקל זוכה מכל אשמת פדופיליות או סטיות מיניות למיניהן, היום בו הוחלט כי מייקל אדם ישר עם סטיות מיניות כמו כל אדם באשר הוא !!! לרגל האירוע החלטתי הפעם לקחת את העניינים באמת ליידים ולעשות משהו שלא ישכח. אז כן !! הזמנתי תור אצל ד"ר ביטון - מנתח פלסטי בכיר - והלכתי על זה. 8 ניתוחי אף במשך חמשת השנים האחרונות עשו אותי הבנאדם הכי מאושר בעולם !!! בהתחלה חשבתי לעשות רק 5 אבל הבנתי שהאף מתחיל להלבין רק מהניתוח השביעי אז אמרתי נלך על בטוח...................... מי יתן ונפרה רעיונות כרימון ונמשיך במלאכת הקודש. בברכת כל טוב ויחי המלך ! ! ! Jesus jackson christ !!!

Rini Jackson

New member
לא נמאס לך

להמשיך לחפש תירוצים שיראו "מגניבים" או "מצחיקים" בשביל להיכנס לפורום ולקרוא קצת על מייקל? תצא מהארון כבר!!! אה, והגיע הזמן שתחזיר לי את dangerous.... חרשת עליו! BLAT!

g a g a

New member
איזה רעיון יפה אביגיל ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

הדבר ההזוי ביותר שעשיתי בשל הערצתי למייקל... החיים שלי נעצרו משנת 1993 ועד שנת 2000 (בערך... לא זוכרת את השנה המדוייקת) מהבחינה הזו שנהגתי להקליט כל דבר שהיה קשור למייקל בטלויזיה וברדיו. והכוונה היא לכל ערוץ אפשרי. עד היום יש ברשותי קלטות וידאו מלאות בחומר על מייקל (ספיישלים, ראיונות, קטעי חדשות מערוצים הזויים ושונים, ראיונות עם אנשים שדיברו על מייקל, בקיצור מספיק שהמילה מייקל ג'קסון נאמרה - והדבר הוקלט). יש לי חדשות למשל על יום הולדתו של מייקל שהתקיים במהלך מסע ההופעות של היסטורי בדנמרק; החדשות הללו הוקלטו מערוץ טוניסאי. יש לי את הספיישל מערוץ MBC עם הילדים הערבים שמראיינים את מייקל
(is it true you don't like arabs? is it true i don'tlike what?????) וכמובן שגזרתי כל פיסת עיתון שעל גביה נכתבו המילים מייקל ג'קסון ושמרתי את ה--------כל. (לא מוכרת את זה גם אם אני לא יודעת מה יקרה. משאירה את זה איתי לנצח
) בקיצור, חיי סבבו סביב מייקל באופן אובססיבי אחושילינג עד כדי כך שלא הייתי יוצאת לטיולים כיתתיים (כי אקפוץץץ להפסיד בליץ או חנטה או כל תכנית אחרת ששודרה בערוץ הגרמני או הספרדי), לא פגשתי חברות (אלא אם זה לא התנגש עם תכנית שמייקל עשוי להיות מוזכר שם), היתה תקופה קלה וקצרה של ירידה בציונים, וכמובן שהאובססיה התבטאה גם בבכי איום ונורא מצידי בכל פעם שמישהו השחיר את מייקל לידי, גם אם זו היתה השחרה-לייט, פחות מקלוריה אחת לכוס. כיום חיי סובבים סביב מייקל כמובן, אבל באופן שונה לגמרי. אני כברלא מקליטה כל נאד שתוקעים על מייקל (אם מישהו מחפש מה אמר עופר נחשון על מייקל או מה אמר נועם גילאור על EARTHSONG - ישלי את זה מוקלט
) אבל עדיין צורם לי מאוד אם מישהו משחיר את מייקל, רק שתודה לאל הגעתי למסקנה שלכעוס זה להעניש את עצמי על טיפשותם של אחרים ולכן אני לא בוכה מהשחרות בימים אלה. טוב. חפרתי -אש. צטערת

midnightcat

New member
זה גם בערך מה שאני עשיתי

כל קטע חדשות MTV/צ'נל V או כל דבר אחר על מייקל או ג'נט, כל ספיישל פרסי MTV (שהראו שם את מייקל ו/או ג'נט מופיעים לכמה שניות), הייתי מקליטה. מה שיותר מר, הייתי שומרת את עניין ההערצה וההקלטות בסוד מההורים, כל פעם הייתי מחביאה את הקלטות במקום אחר.
הייתי ממציאה על מייקל וחבריו/משפחתו סיפורים, והייתי נותנת להם שמות סודיים (אני תמיד עושה את זה כשאני דלוקה על מישהו, מגיל 8 חח). למייקל קראתי פינטא פיירי, לג'נט- פלה פיירי, ללה טויה- פיללה פיירי, למדונה- נינטסה, לליסה- ארלנדריה נייה, לאלביס- קרפיור נייה, וכו'. אל תשאלו מאיפה הקרצתי שמות כאלה, הם לא קיימים בשום שפה
. אני עדיין חושבת על לפרסם אותם חח. והייתי משחקת עם אחותי כאילו אני מייקל והיא ג'נט, והיינו מתחפשות בהתאם (עד כמה שזה התאפשר
).

midnightcat

New member
ובאשר להשחרות

גם הייתי היסטרית בגללן, כתבתי שירי דכאון שמשחירים את משחירי מייקל וכו'. אבל הייתי כותבת אותן בקודים, שאף יוכל לא יוכל להבין WTF אני רוצה. רובם ברוסית, הנה קטע ממשהו בעברית (סליחה על הטמטום, כן): את מבזה את שם אהבתי את מציגה אותה באור בלתי מחמיא את מבזה את אהבת חיי את לא יודעת כמה את רעה אליי.. וכו' וכו'.. כתבתי את זה בעקבות כך שאחותי הייתה רוקדת מייקל בנכחות אמא שלנו ועושה לי "אאוטינג", מה גם שזה גרם לה לרדת עליו.

אני אני אני

וואי יופי של נושא! בגיל 14 בערך החלטתי לראשונה לסדר את הגבות בפינצטה רק בגלל שחשבתי שלמייקל יש את הגבות המושלמות ביותר בעולם ורציתי כמו שלו. מיד אחרי שעשיתי זאת, חצי מהבנות בשכבה היו מגיעות עם פינצטה כדי שאסדר להן אותם גם בצורה שפיצית סקסית כזאת חח. וקצת מאוחר יותר בגיל 17 הברזתי לדייט ראשון עם בחור כי היתה תוכנית על מייק בטלוויזיה

abigaillovesmj

New member
עוד סיפור

הסיפור של נטלי על דברים שהיא עשתה בצבא הזכיר לי דברים שעשיתי בצבא. שירתתי בדובר צה"ל בחמ"ל תקשורת והתפקיד שלי היה לעקוב אחרי התקשורת הישראלית והבינלאומית ולכתוב על אופן הדיווח של התקשורת על צה"ל, בכל מקרה דיי הפכתי את החמ"ל לחמ"ל שחוץ מזה שהוא עוקב אחרי חדשות על צה"ל עקב גם אחרי חדשות על מייקל. הייתה קלטת מיוחדת שעליה הקליטו לי את כל הדברים שהיו על מייקל בערוצים השונים ותמיד כשהיה משהו על מייקל היו רצים לקרוא לי. הקטע הכי הזוי הוא שביום שבו קרתה "תקרית ברלין"
הייתי כל כך נסערת מאיך שהתקשורת דיווחה על זה (כל המניפולציות וזה שהם בעצם לקחו משהו שהיה רק כמה שניות ושמו אותו בלופ כך שנוצר הרושם שזה היה משהו שחזר על עצמו ונמשך זמן רב) שפתחתי את הישיבה של הערב בחדשות מייקל (היה דיי מפדח כי זו ישיבה עם קצינים ברמות בכירות והם בהו בי במבט מוזר
). המפקד החדש שלי פגש בפעם הראשונה אותי באותה ישיבה ובשתיית שחרור שלי הוא סיפר על היום הזה- היה מצחיק
.

unb®eakable

New member
אני לא נזכר במשהו הזוי

אני בכל זאת בנאדם מאוד מאוד רציני ומכובד שלא עושה דברים הזויים
אבל יש לי משהו מביך למדי תקופת הטירונות שלי הייתה התקופה הכי זוועתית שיכולה להיות לבנאדם ולמה?? כי האוסף number #1 בדיוק יצא בסביבות השבוע הראשון שלי נדמה לי . בקיצור באחת הארוחות שלנו ביקשתי מהמפקד שלי להדויע משהו אם אפשר... הוא אמר לי שאין שום בעיה. עמדתי כזה מול כולם ואמרתי משהו בסגנון "אהלן רק רציתי לשתף אותכם שהיום מייקל ג'קסון מוציא אלבום חדש ושאני ממליץ לכם לקנות אותו" בלה בלה בלה משהו כזה לא זוכר את הכל במדוייק... אחרי שחזרתי למקום שלי רציתי לקבור את עצמי באיזה שהוא מקום. זה היה אחד הדברים היותר מביכים וכלם זכרו לי שאני אוהב את מייקל וכל זה... למשהו כן הזוי למדי שעכשיו נזכרתי. כולכם יודעים שמיד אחרי שמייקל הוציא את האוסף הזה הקרקס התחיל... איפה אני הייתי...אה כן צבא. למזלי זה קרה ביום חמישי והציאו אותנו לשבת וכל השבת ישבתי על החדשות ועדכונים זה היה משהו הזוי לגמרי... אחרי שחזרתי לבסיס הייתי עסוק במחשבות על זה והרגשתי שאני חייב לצאת הביתה כי זה ממש מציק לי. אז באמצע השבוע עיצבנתי קצת את את המפקדים שלי, הלכתי לשיחה אישית אצל הסמל ואמרתי לו שאחותי ממש חולה ואני חייב לצאת הביתה....זה היה חצי נכון אבל עדיין לא מדוייק. בקיצור הייתי דיי מעצבן והם שחררו אותי הביתה... חזרתי לבסיס למחרת בבוקר אבל עדיין זה היה שווה את זה.

לא שאני גנב או משהוא

אבל כשהיתי בכיתה ו' או ז' היה מצב כספי קשה במשפחה ולא היה להורים שלי כסף אפילו לקנות לי דיסיקים אז מה שהיה לי מבחינת מוזיקה זה רק קלתות מוקלתות של מייקל. אז היתי גונב מחנויות דיסקים את הסיפרונים מהאלבומים שלו כדי שיהיה לי את המילים לשירים. לא נעים במיוחד משהוא קצת יותר טוב זה שידעתי ועד אחשב יודעה לרקוד כמו MJ עז ביסודי בכל היזדמנות היתי מפגין את כישורי ויחסית לאחרונה כשעבדתי מועדפת בתור מלצר במלון התידדתי מאוד עם בנות צות הבידור והם שיכנעו אותי לעשות איתם את הקטע של מייקל למנגינת בילי ג'ין. ואחרון חביב עם אני מספיק שקור ויש קריאוקי כמובן שאני על הבמה עם איזה שיר של MJ מנסה לרקוד.

למעלה