דברים שרציתי לומר

שלגיה**

New member
דברים שרציתי לומר

קודם כל החלטתי להאריך את המרחק הליכה שלי ברבע שעה נוספת ולהגביר את קצב ההליכה. כבר יומיים שאני הולכת קצת יותר משעה ומהר יותר ומרגישה אחרי כן ולמחרת כאילו עשיתי ניתוח לעיצוב הגוף...מרגישה נהדר. 24 קילוגרמים מפרידים ביני לבין ההצלחה המיוחלת שבה אצטרך להתחיל את השלב הבא בחיי והוא שלב השמירה-הכי חשוב.ו-30 ק"ג מאחורי...ושישארו מאחור ושלא יחזרו לעולם-אמן. קיבלתי תפריט מואץ מהדיאטנית שאני לא עומדת בו ממש מבחינת המרכיבים אבל כן מבחינת הכמויות..מקפידה על ירקות ... קצת קשה לי עם עניין המים (ניסיתי הכל כולל הצבת בקבוק לידי כאן על השולחן אבל הוא נשאר מיותם ומלא...) רבותיי-אני לא אוהבת לשתות מים !!! אני יודעת מהי החשיבות ועד כמה היא גדולה אבל נורא קשה לי. אני מכירה את עצמי לשתות מיד עם הגיעי לעבודה 1/2 ליטר ועד סוף היום אני בקושי זוכרת לשתות וחבל. (והשוטרת שלי לענייני מים לדעתי עברה למקרים יותר קלים מרוב יאוש שאני לא שותה..) זהו לבינתיים... יום טוב ושקט לכולנו משלגיה שתהפוך מ-
ל-
יום אחד ...

שילגיונת בעיני את כבר../images/Emo68.gif|

כל הכבוד על ההחלטה בעניין ההליכה, דווקא
אוהבות מים... שה- 30 לא יחזרו וה- 24 ינשרו בקלות ובסבלנות! חזקי ואמצי, אני איתך! יום שקט, ררבקה הדר

אביטל +

New member
שלגייה

בקשר להליכה - אל תנסי להגביר את הקצב ואת המרחק/זמן בבת אחת מנסיון, שניהם יחד פשוט לא עובדים אם אנחנו מדברים על שעה אז כדאי לעבוד קודם על הגברת הקצב ולראות איך זה הולך. זה לא כל כך פשוט כמו שזה נשמע. לפני כחודש אני הגברתי קצב, ולקראת סוף ההליכה אני לרוב די גמורה. אך מרוצה
מים - יש לך ICQ ? אני יכולה גם לשלוח לך מייל בכל פעם שאני שותה... זה יהיה כמו וירוס לשרתי הדואר בגלל העומס... יכול להיות שיהיה לך יותר קל לשתות משהו אחר. אולי צבעוני ? אפשר לשים מעט סירופ במים. ממש כלום מבחינה קלורית. יש אנשים שזה עוזר להם. אפשר לשים עוד קצת ואז ההשפעה היא של צמא. ואז כמובן ששותים. אביטל

שלגיה**

New member
אביטל

אין לי ICQ אבל אני מיד הולכת לשתות עכשיו עוד 1/2 ליטר (יש לי פשוט כוס של חצי) מים. מחר אני מביאה תרכיז . תודה

boolee

New member
הקנס יגיע בדואר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא שמעתי אף פעם על מקרים "קלים". יש אנשים שאוהבים מים (כולי קינאה בהם), יש את אלה ששונאים אבל מכריחים את עצמם וסובלים (לדוגמא אני) ויש את אלה ששונאים וממנים לעצמם מפקח ... ראשית, אם כ"כ רע לך עם המים ואני ממש יכולה להבין למה, אולי כדאי שתנסי להוסיף למים איזה תרכיז דיאטטי ללא סוכר (ממליצה בחום על תפוזים דיאט של עסיס - כמעט ללא טעם לוואי) או אולי לימון סחוט או נענע ואם גם זה לא משכנע אותך אז... תסתכלי על זה ככה - את עושה את רב הדרוש על מנת לשנות הרגלי חיים ואת עושה המון
(ספורט, תזונה, דרך מחשבה ועוד ועוד) אם מים זה הדבר היחיד ש"מתפקשש" אולי שווה להסתכל על המים מנקודת מבט שונה - בריאותית. הכליות שלנו זקוקות למים האלו. אני יודעת מהרופא שלי שבזמן דיאטה בדר"כ מופעל על הכליות מעט יותר עומס והמים האלו פשוט הכרחיים. למה לנו להיזכר בעוד שנים שיכולנו למנוע
הרי חלק מהסיבות לירידה במשקל הן בריאותיות - אז למה ירידה במשקל כן ומים לא
מה יותר קשה
לשתות מים או לרדת במשקל ... ובענין ההליכה, הורדתי כבר את הכובע, הורדתי כבר את הראש, לא נראה לי שאתחיל להתפשט כאן כי כולם יברחו. כל הכבוד לך
אין כמוך ... בטוחה שתצליחי בכל מה שתחליטי שאת רוצה, אוהבת,

שרון ש

New member
גם אני..

ממליצה על תרכיז התפטוזים הדיאטי- הוא נהדר. אני מכינה לי בקבוק כזה כל בוקר , שמה במקרר ושותה אותו קר וטעים בערב.. לגבי היום במשרד.. הבאתי לי לפה תרכיז גם, אבל גם עשיתי לי חוק. אני מכורה לקפה ודיאט קולה. אז קבעתי עם עצמי שמותר לי קפה או כוס דיאט קולה רק אחרי 3 כוסות מים. גם כשאני רעבה לנשנוש אני שותה כוס מים- זה בדרך כלל ממלא. וכשאני מגיעה ללשתות את הקפה לפעמים אני כבר מחכה עד הקפה הבא כי אני כבר מלאה מהמים.. ואז מורידה גם קצת כמויות קופאין, שזה לא בריא. רק לאחרונה התחלתי לשתות ( עד היום לא הבנתי לגמרי את היתרון של מים בדיאטה..אני יודעת שזה מנקה את הגוף, מסדר את הפעילות של מערכת העיכול וכמובן מונע התייבשות.. אבל נוזלים גם מוסיפים למשקל, לא?) מצד שני.. בקיץ בריא לשתות בלי קשר לדיאטה.

שלגיה**

New member
הי בולי

כבר כמה טפסי קנסות היו צריכים להשלח אליי. הגישה הבריאותית של עניין הכליות מאד נבונה וחכמה ואני חייבת לסגל לעצמי הרגל קבוע של שתייה. אני חושבת שהאיסור לשתות יחד בזמן הארוחה גם מוסיף לאי שתייה שלי ולשכחה 40 דק´ אחרי הארוחה לשתות..(בגלל הניתוח אני חייבת להקפיד בין הפרשי זמן בין אכילה ושתייה) מחר אני מביאה תרכיז אולי זה יגביר את תחושת הצמא. אל תורידי כובעים ולא נעליים את צועדת נהדר ואת עוד תשובי ל-8 קמ"ש המדוברים ההם... איך הולך לך? סלט וגבינה בולגרית כרגיל או אבטיח? ספרי... יום טוב.. הולכת לשתות מים...

boolee

New member
אז ככה ...

זה כבר היום הרביעי שלי עם אבטיח וגבינת פטה 5% והולך דוקא יופי, לא מרגישה רעבה, ולא מרגישה כבדה אחרי הארוחה. ברור לי אבל שזה רק לשבוע בשביל לתת פוש לעניינים ועוד נראה כמה זה היה שווה. בינתיים, עוד לפני האבטיח הספקתי לרדת עוד ק"ג כך שחגיגות ה-90 קרובות מתמיד (רק עוד ק"ג אחד מפריד ביני לבין ה-90). אתמול בערב יצאתי מוקדם יחסית מהעבודה בשביל לצאת להליכה אבל בעלי לא כ"כ הרגיש טוב (בחילה וכאבי ראש) אז וויתרנו... קל לי כ"כ לוותר על הספורט... וחבל ... זהו בינתיים, מחכה לשקילה של יום שבת בבוקר ונראה עד כמה פרוייקט האבטיח הזה היה שווה ...

שלגיה**

New member
וואו בולי

איזה כיף לך !!! אני כבר לא יכולה להתחרות איתך...3 ק"ג מלאים וגדולים מפרידים בינינו...(בינינו שום דבר כבר לא יכול להפריד בינינו מאז בה"ד 12 שנת 94´...) איזה יופי... לי לא מסתדר לאכול גבינות מלוחות (פטה,בולגרית,צפתית) בגלל שיש לי יתר לחץ דם ואסור לי מלוח...אני גם משתדלת לא להמליח את הארוחות שאני מכינה. לכן גם לא מסתדר לי האבטיח עם קוטג´ (איכס)
חוץ מזה אני חוששת לעשות דיאטת כסאח ,אפילו למען ההתייצבות..אולי אני אנסה פעם..רק בשביל לנסות את אופיי.. תודיעי לי ולנו מתי יהיו חגיגות השמונים ו...וואו איזה מספר ... כל כך רוצה לשקול 89 כבר...עוד 5 ק"ג ואני שם ! תצליחי !! אני בטוחה !!!

boolee

New member
שום דבר ושום כלום לא יפריד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יכולה להבין למה לא מסתדר לך אבטיח עם קוטג´ ... למזלי אין לי (בינתיים) בעיות של לחץ דם אז אני חוגגת על מלוח (במידה כמובן)- ודרך אגב - המלוח מאד מצמיא, אז יש לזה יתרון כפול (גם טעים וגם שותים הרבה ...). מה הם 3 ק"ג לעומת 30 יקירתי
קטן עליך, כל ה-24 ייעלמו כ"כ מהר שלא תדעי מאיפה זה בא ואיך קרה שכ"כ מהר תם תהליך הירידה במשקל וכבר הגעת לשלב הבא, של השמירה. בענין חגיגות ה-80, תני לי קודם לחגוג את ה-90 וגם אחרי זה יש עוד חגיגה באמצע (אני לא אתן לך ככה להתחמק מחגיגות ה-85 שהן חגיגות בפני עצמן וכבודן במקומן מונח). הכי הכי אבל הכי (וזה רק בינינו), אני מחכה לחגיגות ה-70 ...

firte

New member
היי בולי../images/Emo106.gif

איזה מסיבה אנחנו נעשה לך פה!!!!!!!!!!! איזה יופי שהולך לך טוב. תגידי איזה גבינת פטה יש????..... אני מחפשת בנרות,היא טובה,או כמו כל דבר שעושים דל-בלי טעם. מחזיקה לך אצבעות אפי

boolee

New member
אפי

תודה על העידוד, ואם שכחתי לציין אז אכן כולם מוזמנים להשתתף בחגיגות הקרבות ובאות ... יש גבינת פטה שלא מזמן גיליתי של "גד" שהיא 5% ופשוט טעימה טעימה טעימה. חוץ מזה כמובן יש גבינות פטה שמנות יותר (16%, 20% , 24%) אבל אני כבר כ"כ מרוצה מה-5% שכל השאר כבר פשוט לא באות בחשבון - הכל ענין של הרגל. שאלת אם היא טובה - אני חושבת שעניתי (אולי "גד" יקחו אותי בתור אשת שיווק
)

boolee

New member
רגע - אני צריכה להסביר משהו ../images/Emo70.gif

כל הענין הזה של שבוע אבטיח וגבינה התחיל מהמפגש האחרון. ענקון הסביר שבדיאטת חרמון יש שבוע כזה של 750 גר´ גבינה 5% ליום ואבטיח ללא הגבלה. בכל אופן הוא גם אמר שבשבוע הזה אפשר לרדת 2.5 ק"ג והציע לי ולשלגיה לנסות. אני הרמתי את הכפפה והחלטתי לנסות, הסוכר באבטיח אמור באופן רגיל לגרום להשמנה - את צודקת, אבל כנראה שאם אוכלים רק אבטיח האפקט הוא שונה - לא יודעת למה (אולי אלי או ענקון ידעו להסביר). אז החלטתי לנסות, ובינתיים הולך יופי, אני מרגישה שבעה ומרוצה (כי אני מתה על פירות בכלל ועל אבטיח בפרט). מה שענקון הסביר לי שחשוב בכל הענין הזה זה שאחרי השבוע של האבטיח לא לאכול פחממות (נדמה לי שבוע - לא בטוחה) ואני עם פחממות גם ככה די ברוגז אז לא נראה לי שתהיה לי בעיה שכזו. ובינתיים אני רק מחכה ליום שבת - לשקילה השבועית שלי.

firte

New member
אבל בולי....

מה עם פחמימות ועוד ויטמינים שאין באבטיח וגבינה???.... זה מאוזן???......

boolee

New member
אז שבוע אחד בלי... לא קורה כלום

חוץ מזה שאני לוקחת תוספי מזון והכי חשוב - בשבוע שעבר חזרו לי התוצאות של בדיקות הדם שלי והכל נראה מצויין - שבוע אחד בשביל לשבור שיגרה לא נראה לי כ"כ נוראי ...

firte

New member
בולי....

אז השבוע הזה מאוד דומה לשבוע של דיאטת כרוב. לא?. אני מתכוונת ,זה שבוע כאסח???????? לא רוצה לבאס או משהו רק רוצה לדעת .

למעלה