דברים שרציתי לומר

אביטל +

New member
טוב תראי

כמובן שאת לא יכולה לקבל אחד כמו שלי עשו אותו ואחרי זה החליטו על קו ייצור אחר אבל יש טובים אחרים רק לפני שאת קונה אל תשכחי לנסות...
שלגייה, אני די בטוחה שלי ולך יש את אותו לכלוך בראש...
מה יהיה ? עוד מעט תגיע המורה ומה נעשה אז ?

bell_bell

New member
צריך להזהר גם מגמדים

שבהתחלה עובדים נהדר, אבל בדיוק עם תום תקופת האחריות עליהם הם מתקלקלים... ואז לכי תחפשי מי ייתקן ... :) וברצינות - שלגייה, אני שוב מתפעמת כולי מגודל ההישג שלך, בייחוד כשלכולנו ברור כמה זה קשה, ואיזו דרך ארוכה ומרשימה עברת, ומאחלת לך שיתר הקילוגרמים יישרו בכלל בלי שתרגישי...

שלגיה**

New member
על שלי ביקשו דמי פקדון 25 אג´

המאסטר לדעתי מושבתת בגלל המחשב או כי סתם בא לה גם לעבוד בין ניהול הפורום וכו´... לדעתי אף אחד לא יצליח לחנך אותנו... אבל תכף היא תבוא ותעשה סדר ותשלח אותי לפינה ללמוד לבחינה שיש לי בעוד שבוע..(כן תרחמי עליי...)...
טוב ...נראה לי שאני פשוט אסגור את המחשב עוד מעט..הדרך הכי טובה להשתמע

שלגיה יקרה ללבי../images/Emo23.gif

זה לא רק הענין שאני/אנחנו הולכים יחד מזה זמן רגשית ופיזית וגם עברנו/עוברים עדיין איתך את התקופה שהיתה הקשה בחייך. בשבילי לראות ולשמוע את הדברים שסיפרת, זה יותר ממרגש! וגם יותר ממפעים. כשאת עומדת לנגד עינינו אנחנו מקבלים כל העת ממך דוגמא שלא תיאמן לכמה התעלות ועוצמות נפש ישנן, כמה גדלות יש ברוח, מה עוד אפשר להוסיף?? לומר את האמת, אינני יודעת כיצד אני הייתי שורדת זמן כזה. אבל אני גם חושבת שבהסתכלי עלייך אני מתעודדת ללא סוף. ולא מוצאת יותר מילים. מה שסיפרת כעת בהודעה - אומר הכ-ל!!! מאיר שוב קצה הקרחון ממה שיש בך שאנחנו זוכים לראות שוב ושוב מחדש. את ה-גדולה באנשים שהכרתי שלגיה יקרה!!!!! מעריכה אוהבת ומלאה כל כך בהתרוממות רוח כשאני קוראת אותך, דליה.

שלגיה**

New member
דליה יקרה../images/Emo20.gif

אחרי שתקראי את ההתכתבות שלי עם אביטל כבר לא תגידי שאני יקרה כל כך..(סתם,סתם)... אני שורדת כי אין לי ברירה אחרת. אבא שלי היה רוצה שאני אמשיך ללמוד ולקבל ציונים טובים ושאמשיך להרזות ושאתחתן כבר ושעוד דברים...ולכן אני מנסה לשמור על עצמי ככל האפשר למעני ולמען אימי ולמען העבר והנתינה הגדולה של אבא שלי אליי. שמחה שאני גם יכולה בתקופה כזאת לתת מעצמי ולא רק לקבל. ועכשיו אני הולכת ואחזור רק אחה"צ המאוחרות... תודה על הכל

ס ו ז א ן

New member
אני מוסיפה למים דיאט תפוזים או דיאט

פטל של "עסיס" וזה טעים ומרווה ושותים המון

li12

New member
שלגיה, יש לי הצעה לגבי המים../images/Emo72.gif

תניחי לידך כוס מים, אבל לא כוס רגילה אלא כוס ענקית של לפחותחצי ליטר (אפשר גם עם קש בתוך הכוס), המטרה היא 1)שכשאת שותה זה לא יהיה רק שלוק אחד (את תראי שזה עובד) 2) שלא יגמרו לך מהר המים, כי ברגע שהם נגמרים לא הולכים כ"כ מהר למלות 3) כשיש לידך כוס, קשה להתעלם ממנה... או שתנסי להציב לידך בקבוק עם פקק ספורט (זה שנשלף)- כי גם זה נוח. בהצלחה דרך אגב- כל הכבוד על ההתמדה בספורט

תמי ב

New member
שלגיה, בקשר למים:

כיום, כשיש לי "מסנן ביתי" כזה של מים, אני פשוט לא מסוגלת לשתות מים. לא שהם לא טעימים, הטעם דווקא בסדר, אבל אני שמה לב שאני לא שותה כמעט כלום. לכן התחלתי להוסיף לעצמי תרכיז דיאטטי (מצאתי סוג אחד שהוא גם דל נתרן) וכך אני מחסלת למעלה משני ליטר ליום. (כי תה צמחים אני לא אוהבת) אבל מה שרציתי להגיד הוא, שכאשר היה לי יותר כסף, ויכולתי להרשות לעצמי מים מינראלים הייתי שותה המון. הם היו טעימים יותר, או ממכרים יותר, או אני לא יודעת מה. בכל אופן, בתקופה ההיא הצלחתי לשתות (בקיץ) עד 3 ליטר ליום. וזו, אגב, אחת הסיבות שהפסקנו לקנות אותם. פשוט לא עמדנו בהוצאה: כולנו שתינו המון. אם חשוב לך להקפיד על מים בלי תוספות, שווה לך להשוות בין מים מינראלים של חברות שונות. אולי תמצאי את אלה שייגרמו לך לשתות. בהצלחה!

שלגיה**

New member
תודה תמי

אני שותה מהמסנן בעבודה ועכשיו יש לי כוס חצי ליטר מים לידי.. תודה

למעלה