באנה.. משעמם בבית, אה?
M Mיקי_ New member 19/4/06 #23 טונה סקסי בלי רסטות ואתה סקסי עם דרדלוקס ואוז סקסי בבלונד שלו.. שכל אחד מכם ישאר סקסי כמו שהוא... ואוי לך אם אני באמת ראה שהורדת אותם...
טונה סקסי בלי רסטות ואתה סקסי עם דרדלוקס ואוז סקסי בבלונד שלו.. שכל אחד מכם ישאר סקסי כמו שהוא... ואוי לך אם אני באמת ראה שהורדת אותם...
מ מייקי ההיא New member 19/4/06 #21 אדם, לללאאאאהאהאהאאההאאאא שאדם לא יוריד תראסטות, שטונה כן יוריד חולצה והגרופיות [ע"ע א-נ-ו-כ-י!!] יהיו מרוצות ד"א- מלך מי שמעלה תמונות של טונה בימי הראסטות ואדם.. רציני שפשוט יפה לך ככה. מתוקה שולטת. "כוכב נופל" על ה*ין.
אדם, לללאאאאהאהאהאאההאאאא שאדם לא יוריד תראסטות, שטונה כן יוריד חולצה והגרופיות [ע"ע א-נ-ו-כ-י!!] יהיו מרוצות ד"א- מלך מי שמעלה תמונות של טונה בימי הראסטות ואדם.. רציני שפשוט יפה לך ככה. מתוקה שולטת. "כוכב נופל" על ה*ין.
S Scratch One New member 19/4/06 #28 ../images/Emo41.gifעזבי תמונה,מה אומרת על וידאו?../images/Emo41.gif אוז וטונה, בפינת הראפ הראשונה בטלויזיה - אצל ג'קי לוי. אוז וטונה - לייב אצל ג'קי לוי להורדה
../images/Emo41.gifעזבי תמונה,מה אומרת על וידאו?../images/Emo41.gif אוז וטונה, בפינת הראפ הראשונה בטלויזיה - אצל ג'קי לוי. אוז וטונה - לייב אצל ג'קי לוי להורדה
T The Rattlesnake New member 19/4/06 #34 אמרתי לך מורן ../images/Emo3.gif יאללה איך לא מתאים לו ראסטות זה מטורף!!! ממתי זה איזו שנה? וScratch תודה על הוידיאו קליפ! יש עוד אחשלו?
אמרתי לך מורן ../images/Emo3.gif יאללה איך לא מתאים לו ראסטות זה מטורף!!! ממתי זה איזו שנה? וScratch תודה על הוידיאו קליפ! יש עוד אחשלו?
ש שאנטי במבי New member 21/4/06 #44 ../images/Emo45.gif איזה מוזר זה היה פתאום לראות את טונה עם גלח בהיפ הופ בפארק.. לחשוב שאז התעצבנתי על זה שהוא עשה את זה, אח איזו טעות
../images/Emo45.gif איזה מוזר זה היה פתאום לראות את טונה עם גלח בהיפ הופ בפארק.. לחשוב שאז התעצבנתי על זה שהוא עשה את זה, אח איזו טעות
ש שאנטי במבי New member 19/4/06 #35 רק אני לא מבינה איך מורידים? ../images/Emo122.gif אחחחחח היו זמנים.. 'מישהו פה רואה מישהו דיבר?' |ידיים באוויר| 'למה.........?'
רק אני לא מבינה איך מורידים? ../images/Emo122.gif אחחחחח היו זמנים.. 'מישהו פה רואה מישהו דיבר?' |ידיים באוויר| 'למה.........?'
H Hypnotic Poi§on New member 20/4/06 #36 תכנסי ללינק... מצד ימין למעלה כתוב לחכות 40 שניות תחכי ואז יפתח חלון בתוך הדף של פרסומות או משהו הוא יסתיר לך את צד ימין סגרי אותו ותראי שכתוב שם לחץ להורדה. או שתבואי אליי לאייסיקיו ואני אשלח לך
תכנסי ללינק... מצד ימין למעלה כתוב לחכות 40 שניות תחכי ואז יפתח חלון בתוך הדף של פרסומות או משהו הוא יסתיר לך את צד ימין סגרי אותו ותראי שכתוב שם לחץ להורדה. או שתבואי אליי לאייסיקיו ואני אשלח לך
L Lil M New member 19/4/06 #27 מה?! לאאאא לא הראסטות!!!@#@!$ ואיך לעזאזל לא קיבלו את מתוקה? יש לה קול מדהים הרבה יותר מכל המעפנים שהיו אי פעם בתוכנית!
מה?! לאאאא לא הראסטות!!!@#@!$ ואיך לעזאזל לא קיבלו את מתוקה? יש לה קול מדהים הרבה יותר מכל המעפנים שהיו אי פעם בתוכנית!