דברי במספרים גברת

אה חייב

New member
דברי במספרים גברת ../images/Emo103.gif

אין הכוונה לציונים אלא: איזה מספר הוא הלימיט? נניח אני יוצאת עם בחור ובשיחה מלב אל לב הוא מתוודא שהוא שכב עם X בחורות. עכשיו, אם X>20 זה מתחיל להגעיל אם X>50 זה ממש גועל נפש אם X>100 או = למי זוכר/מי סופר/המון המון אז הבחור נזרק (הרי אני לא מתכוונת לשכב עם החברה של החבר של החברה של החבר של החבר).... מה איתכם?

mich78

New member
../images/Emo132.gif חכמים ממני אמרו

מה שלא יודעים לא כואב . . . חוץ מזה שאם הוא מתוודה מרצון ספק אם הוא עשה או שהוא פשוט פטפטן גדול יש מצב שאת תספרי מרצונך לאדם זר, מה עשית כחייך ?

anzo

New member
מה קורה לך../images/Emo35.gif

למה גדול מעשרים מתחיל להגעיל
ולמה גדול מ- 50 = גועל נפש
זה כ"כ סובייקטיבי... הרי גם לגיל ולנסיון חיים יש משקל לא
אם הוא/היא בת 15 ועברה עשרים יש להפנות לטיפול אבל..... בגיל קצת יותר מתקדם ומיושב מה הבעיה
רק אני חושבת שסקס זה צורך בסיסי
ואם אין בן זוג כי לא משנה מה אז צריך להתנזר
הפתעת אותי.....

אה חייב

New member
ואני בטוחה שאני עוד אמשיך להפתיע

ועד אז: מה קורה לך אנזו- זה לא מגעיל אותך לשכב עם בחור ששכב עם ים בחורות? לאן הוא דחף את הזXX שלו או את הלשון שלו אלוהים יודע ואח"כ זה צריך להיות בתוכי? תיקראו לי סטרלית תיקראו לי טרללה תיקראו לי שרוטה תיקראו לי שמרנית תיקראו איך שבא לכם אותי זה מגעיל

anzo

New member
חמודה...

אם את מוודאת שהוא מתקלח מפעם לפעם אז מה הבעיה
זה לא נדבק
סטרילית...
טרלללללללללללללה
שרוטה...
שמרנית
תיגעלי חופשי..

לי אין מספר כזה...מה זה משנה מה

היה בעבר שלו? לפי מה שאת אומרת,כל אחד מאיתנו צריך לספור כמה פרטנרים יש לו ולהתנהל בזהירות כדי שהמספר לא יעלה מדי... וזה מיידית פוסל יציאה לסטוצים כשיגרה-משהו שאני לא פוסלת.יש אנשים שזה מה שהם אוהבים. האם זה פוסל להם קשרים רציניים עתידיים?!

בבר

New member
מעל מאה לא נכנס../images/Emo8.gif

כל עוד הבחור סטירלי ולא "משתרלל" עם בנות אחרות בזמן שהוא איתי אז זה לא משנה לי עם הוא היה עם 5 בנות או עם 89 בנות. ובעברי לא היתה לי בעיה עם סטוצים, אז בגלל עברי עכשיו צריך לשלול אותי? להעריך אותי אחרת?

shellush

New member
ספירת מלאי בסקס???

לא מקובל עליי!! גבר שדווקא טורח וסופר עם כמה הוא שכב, זה חייב להיות אחד שעושה את זה בשביל לספר לחבר'ה "היום שכבתי עם האישה ה-32 שלי, עד סוף השבוע אני מקווה להגיע למספר 35". אויייי, גבר שבכלל טורח לספור, לא בבית ספרי.

ליאן.

New member
20 זה מתחיל להגעיל ?

אם תקחי, לדוגמא, בחור בן 28 שהיה לו קשר רציני אחד במשך כשנתיים, אשר איבד את בתוליו בגיל 18, זה אומר שבמשך 8 שנים הוא היה פחות או יותר פנוי. אז לשכב עם 2.5 בחורות בשנה, כשאתה פנוי, זה נשמע ממש מעט.. למרות זאת, גם אותי זה קצת מגעיל, לכן, עדיף שלא לשאול ולא לדעת.

roee

New member
אני פעם שכבתי עם 2 וחצי

בחורות בשנה. נכון - זה היה בראש השנה

lior29rg

New member
אז מציצה נחשבת חצי זיון???

כי אם כן, אז כל המתימטיקה שלי משתנה.

shellush

New member
לא יודעת מה לימדו אותך על מציצה....

אבל זה סוג של חדירה. אבל אצלי אין דבר כזה רק לתת מציצה, זו עיסקת חבילה, יש סקס מלא ואז תקבל מציצה ולא סתם מציצה לשם ניצול. אלא אם כן זה בן זוג ובאמצע נסיעה, זה מה זה מדליק אז... כמובן שסוטים מהדרך למקום שקט ו... מבצעים את זממנו..

roee

New member
מציצה זה באמת לא נחשב../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

אה חייב

New member
אוללה...גם אריסטו וגם ג'נטל

אבל רגע... לבנים אין הדרכות??? אתה יודע כמה פעמים הסתכלתי על ציפורני ידיי לראות אם שייפתי אותן מספיק בזמן מציצה? רוב הבנים לא יודעים לרדת טוב והדיע הזמן לכתוב מדריך לבחור היורד. אני אסדר מכרז לבנות הפורום..

למעלה