דברי במספרים גברת

oryad

New member
במשך יומיים שכבתי עם חצי בחורה

בממוצע. -מתמטיקה.

night mistress

New member
זה מורכב..../images/Emo176.gif

כשנפרדתי מהאקס שלי 12 בחורות היה נראה לי ה-מ-ו-ן.. אבל היום,ביני לבין עצמי,גבר שלא שכב עם יותר מ-30 לפחות לא רכש את הניסיון וכנראה גם לא את הגבריות שאני מחפשת.. שניה,לפני שיקפצו כולם אני אסביר..אני אוהבת גברים מנוסים,חלקלקים שיודעים לגרום לבחורה להזיל ריר..ובדרך כלל הם דון ז'ואנים שעברו על כל העיר.. כמובן שיש יוצאי דופן,אני מכירה כמה וכמה שהיו עם 2 עד 6 בחורות והשאירו אותי פעורת פה..ככה שאני מניחה שזו בעצם לא הכמות אלא האיכות והזמן שמשקיעים וצוברים בו ניסיון.. (קחו למשל גבר שיצאתי איתו שנה שעברה שמאחוריו עבר מפואר..רק כשהגענו למיטה גיליתי לפתע שיש בי צד אשכנזי כשבהיתי בתיקרה וגיליתי שם יתוש)

../images/Emo12.gif מה, אף פעם לא שאלת את ההורים

שלך מאיפה הם?!
ואיזה כיף, מיסטרס, אני ואת לעולם לא נתנגש בדרישות שלנו, אם ככה
אני אוהבת אותם ביישנים!!!

roee

New member
דעתינו שאין חכם כבעל הניסיון

וזה ממש לא משנה עם מי הוא היה (תלוי גם בגיל). חוץ מזה - מכירה את חוק ה3?

roee

New member
כל מה שבנים מספרים

תחלקי ב3. כל מה שבנות מספרות - תכפילי ב3

אה חייב

New member
מוזר

תמיד אמרו לי שאני מגזימנית... לפי התיאוריה שלך אני: 1. אנטיתיזה לתיזה 2. בחור

oryad

New member
מה זה משנה עם כמה שכבתי ?

ולמה אני אספר בכלל בפגישות הראשונות. זה בכלל לא מושך בחורות לספר על הביצועים. רק גברים רברבנים הולכים ומספרים לחברים שלהם. אחרי שנוצר קשר ויש אהבה אפשר לספר , אם זה מעניין (למי שסופר) ולדעתי זה לא צריך לשנות כלום. חוץ מזה ניסיון לא הזיק לאף אחד.

shellush

New member
../images/Emo45.gif נכון מאוד ועוד משהו....

אני לא חושבת שבכלל צריך לשאול בן/בת זוג "עם כמה גברים/נשים שכבת", איזו מן שאלה זו? השאלה עצמה גורמת לי לרצות לתת סטירה לבן אדם שישאל. לא עניינו של אף אחד עם כמה שכבתי כמו שזה לא ענייני עם כמה הוא שכב.

Queen BItch

New member
אוקיי...

אני אענה לזה בהתייחסות כפולה! בוא נגיד שהמצב היה הפוך... בחור יוצא עם בחורה ומגלה שלאורך 10 או 11 שנות פעילות מינית היא שכבה עם יותר מ 50 גברים...! או יותר גרוע 100...! אתם רוצים להגיד לי שזה לא דוחה אותו באיזשהו מקום?! במה שקשור בקשר רציני בכל אופן. נו בחייכם... אז הוא יבין שמדובר בבחורה שאוהבת מין, יהנה ביחד איתה וכאן נגמר הסיפור! אותה הבחורה שפוגשת בחור ששכב עם הרבה נשים בחייו תבין ישר את הכוונה שלו והוא נזרק!!! אז אל תהיו לי פה צדקנים "מה איכפת לה עם כמה נשים שכבתי?"- תסתכלו על זה מנקודת המבט שלה! ושמישהו יעיז להגיד לי שזה לא אותו דבר!!!! ואם זה באמת לא מפריע לכם? יש לי רק דבר אחד להגיד לכם: קונדומים אנשים!!!!!! קונדומים!!!!!!!!! גם אצלי...כשזה מתחיל לעבור את העשרים-שלושים זה כבר מראה משהו על האופי של הבן אדם!

למעלה