דבר האלוהים -אלישע הנביא

נועם@בת

New member
ולמה שאמחוק ../images/Emo35.gif

פהורום לא מוגבל לאנשים חכמים מבריקים שנונים ומתוקים בלבד. ככה הבנאדם מתבטא, רצה להחמיא ויצא מציק, לא נורא. תנסו לקרוא את הרצון לברך, ולא את כל החארטה שמסביב. נועם

david 5

New member
ברכת הנביא -לחכמה מבריקה שנונה ,"ו

הנביא מכבד אנשים שמפרגנים לעצמם "לו יהי כך"

מרב.

New member
אני דווקא מאוד משועשעת

אין נביא בעירו, אבל אולי כן, מי יודע..??

רוני@30

New member
אוי! אז מי קיבל ממני וידוי קוסמטי? ../images/Emo4.gif

אני שולחת לך שוב...

david 5

New member
בתי זה הגיע אלי-אלישע ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

העניין נימסר לטיפול לידי המלאך גבריאל תחת הקוד "סודי דחוף ביותר " דרך אגב באמת הכלב שלך חמוד

david 5

New member
מרב ../images/Emo24.gif מהנביא - ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

נאום הנביא אלישע בפרדס התפוזים מדוע קראתי ואין איש צעקתי ואין עונה ונבואת ה´ הפכה ללעג וקלס בפני יושבי הפרדסים ןיתעצב הנביא אל ליבו ויסב את פניו ויפרד מעל אחיו וישם לדרך פעמיו למען חזור אל מישכן הנביא אשר במערה ויקם נער אחד מבני הנביאים ויאמר -לא אדוני אל נא יחר אפיך כי ישנה אישה אחת אשר רוח אלוהים בא- ושמוע שמעה את דברי אדוני ויקרנו פני אלישע וישא את משלו ויאמר" כי מין הניצוץ הזה תעלה השלהבת ומין הגחלת הזאת תיפרח הלהבה-ומין הטיפה הלז תיגדל ברכתי כמעיין המיתגבר-ויאמר אל הנער לך אמור אל החסידה את רברתי למען תבקר אצל מרב -וילך נער ויעש כדבר אלישע לנועם טוב אז את יודעת "נבואה ניתנה לשוטים בימנו בלה בלה בלה" אים שוטים אז כתוב עוד משהו " לעולם אל תהי ברכת הדיוט קלה בעיניך "

מרב.

New member
במקום לשלם לרב-

קיבלתי ברכה מנביא, נראה לי עיסקה יותר מוצלחת, לא..?

david 5

New member
ובחנם בלי 1900 ש"ח-אלישע ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

מה רע ? דרך אגב בכדי שהנבואות יחולו צריך לקרוא אותם כמו פואד בנימין בן אליעזר במנגינה שלו

nohar

New member
הו נביא ישעיה

קרעת אותי מצחוק. פשוט לא הפסקתי לצחוק לאורך כל ההתכתבות שלך. מי יתן ויהייה זה כמו צחוקה של שרה שצחקה על יצחק. אמן!!!

למעלה