וואוו בא לי על הכל כיף לך
J J a s t B e l l a New member 23/7/07 #20 וואוו בא לי על הכל../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif כיף לך
P PATD New member 22/7/07 #16 אוואואואו היה אתמול ממש כיף בעיר ונקווה שגם היום חח האינטרנט שלי לא עבד יומיים
O OOORRRRR New member 23/7/07 #18 אני מחר אני בתל אביב וקניתי ואנס חדשותת גיליתי שהסגן מנהלת צילצל אלי הביתה ואמר להורים שלי שאם אני לא ישקיע ויבוא עם תלבושת הוא יעיף אותי מבצפר ( שיעיף כבר כוסדודההצולעתשלו )
אני מחר אני בתל אביב וקניתי ואנס חדשותת גיליתי שהסגן מנהלת צילצל אלי הביתה ואמר להורים שלי שאם אני לא ישקיע ויבוא עם תלבושת הוא יעיף אותי מבצפר ( שיעיף כבר כוסדודההצולעתשלו )
F FallOutGirl New member 23/7/07 #23 ../images/Emo80.gif קניתי את הדיסק של 30שניות בשבוע שעבר. החברה הכי טובה שלי אמרה לי כמה דברים ממש מגעילים לפני חצי שעה. חברה הכי טובה לשעבר.
../images/Emo80.gif קניתי את הדיסק של 30שניות בשבוע שעבר. החברה הכי טובה שלי אמרה לי כמה דברים ממש מגעילים לפני חצי שעה. חברה הכי טובה לשעבר.
J JaredsBlackberry New member 23/7/07 #24 ../images/Emo201.gif הו בובי.. אל תקחי את זה ככה. אם היא חברה אמתית שלך היא תתחרט על הדברים האלה. תאמיני לי שהכל יסתדר. ואם לא, כנראה שהיא לא הייתה שווה את זה מההתחלה.
../images/Emo201.gif הו בובי.. אל תקחי את זה ככה. אם היא חברה אמתית שלך היא תתחרט על הדברים האלה. תאמיני לי שהכל יסתדר. ואם לא, כנראה שהיא לא הייתה שווה את זה מההתחלה.
F FallOutGirl New member 23/7/07 #25 ../images/Emo80.gif אני מעדיפה את האפשרות השנייה.. חח זה האופי שלה כזה. לריב עם כל העולם ולהיות ביצ'ית כזאת. אבל אני היחידה בעולם כולו שהיא רבה איתי אולי פעם אחת והשלמנו אחרי חצי שעה. אז זה דיי הפתיע אותי.. חחח.. תודה :]
../images/Emo80.gif אני מעדיפה את האפשרות השנייה.. חח זה האופי שלה כזה. לריב עם כל העולם ולהיות ביצ'ית כזאת. אבל אני היחידה בעולם כולו שהיא רבה איתי אולי פעם אחת והשלמנו אחרי חצי שעה. אז זה דיי הפתיע אותי.. חחח.. תודה :]
J J a s t B e l l a New member 23/7/07 #33 ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif היא בטח תתחרט על זה,אני מכירה אותך פחות זמן[חח בקושי אפילו]ואני בטוחה שאת חברה טובה 33> תתחדשי על הדיסק
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif היא בטח תתחרט על זה,אני מכירה אותך פחות זמן[חח בקושי אפילו]ואני בטוחה שאת חברה טובה 33> תתחדשי על הדיסק
F FallOutGirl New member 24/7/07 #35 ../images/Emo80.gif תודה :]] בעצם ככל שחשבתי על זה יותר.. הילדה הזאתי כבר לא מעניינת אותי יותר ><" זה לא אותה אחת שהכרתי.. היא ממש השתנתה והתדרדרה השנה חח
../images/Emo80.gif תודה :]] בעצם ככל שחשבתי על זה יותר.. הילדה הזאתי כבר לא מעניינת אותי יותר ><" זה לא אותה אחת שהכרתי.. היא ממש השתנתה והתדרדרה השנה חח
ד דובי בקטנה New member 23/7/07 #26 ננסה...ואני צריכה עזרה בהחלטה: ...אממ, מחר סוף סוף אני עושה מדורג=] ...אני לא יודעת אם כדי לי לעשות פוני לצד בסגנון אימואי=[
ננסה...ואני צריכה עזרה בהחלטה: ...אממ, מחר סוף סוף אני עושה מדורג=] ...אני לא יודעת אם כדי לי לעשות פוני לצד בסגנון אימואי=[
S SCRATCHER New member 23/7/07 #34 את רוצה לעשות פוני כי את אוהבת וזה מתאים לך או כי זה מגניב ו"אימואי"?
L litaf1 New member 23/7/07 #31 הממ. אני קונה את הספר של הארי פוטר (גרסה אמריקאית.. ) ביום רביעי (אחרי הצום..) צום מחר. ועבודה מחורבנת! אם אני אראה עוד מכתב אחר.. ארגגג
הממ. אני קונה את הספר של הארי פוטר (גרסה אמריקאית.. ) ביום רביעי (אחרי הצום..) צום מחר. ועבודה מחורבנת! אם אני אראה עוד מכתב אחר.. ארגגג
M MyTearsDontFall New member 24/7/07 #37 >< דברים מתחילים סופסוף להתבהר מהבחינה הרומנטית משעמם לי נורא ואני צריכה לקנות מלא דברים שאין לי את הכסף בשבילםם =\
>< דברים מתחילים סופסוף להתבהר מהבחינה הרומנטית משעמם לי נורא ואני צריכה לקנות מלא דברים שאין לי את הכסף בשבילםם =\