עונה גם... החולצה שהזמנתי הגיעה היום! יש יותר מדי לפרט אבל בקצרה..החיים בזבל
M MadinaLake New member 11/12/07 #20 עונה גם... החולצה שהזמנתי הגיעה היום! יש יותר מדי לפרט אבל בקצרה..החיים בזבל
I its only ma New member 11/12/07 #21 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif הפעם נהיה נורמליים |כו|-לא - כן -קיבלתי את הסיכות לתיק D: -די התאכזבתי מהמפגש הלכתי גם מוקדם בשביל נוער מכבי! בקושי הספקתי לעשות משו... - השגתי די הרבה חתמות אני, לבדי! קרדיט לחן עוזרי..חברה שלי -אחרי הכל הלכתי היום לקניון והיה לי כיף D: זהו... יום נעים
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif הפעם נהיה נורמליים |כו|-לא - כן -קיבלתי את הסיכות לתיק D: -די התאכזבתי מהמפגש הלכתי גם מוקדם בשביל נוער מכבי! בקושי הספקתי לעשות משו... - השגתי די הרבה חתמות אני, לבדי! קרדיט לחן עוזרי..חברה שלי -אחרי הכל הלכתי היום לקניון והיה לי כיף D: זהו... יום נעים
B BuddhaForScarlett New member 13/12/07 #23 זה לא אשמתי שאת מצחיקה. ../images/Emo6.gif להיות אצלך זה סכנת חיים מחר סופ"ש בצפון, יומיים בלי מחשב והזדמנות לצייר חזר בית ספר. חרא
זה לא אשמתי שאת מצחיקה. ../images/Emo6.gif להיות אצלך זה סכנת חיים מחר סופ"ש בצפון, יומיים בלי מחשב והזדמנות לצייר חזר בית ספר. חרא