תהיי בריאה
F Fade To Black x3 New member 19/12/07 #30 יאיי, תודה רבה לכולכן בנות.../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif
L LoveYourHate New member 18/12/07 #25 ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif רע ענבלירון פשוט עשתה לי את השבוע! אמא הרסה לי את השבוע אחרי שענבלירון הלכה.. אז זה יותר רע מאשר טוב
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif רע ענבלירון פשוט עשתה לי את השבוע! אמא הרסה לי את השבוע אחרי שענבלירון הלכה.. אז זה יותר רע מאשר טוב
I inbal287 New member 19/12/07 #32 אוי בובה../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif אני אוהבת אותך והכל יהיה בסדר !!
S stuck in this life1 New member 19/12/07 #33 עונה ../images/Emo13.gif יש לי מצב רוח טוב פתאום! זה לא קורה הרבה היה לי אתמול שיעור גיטרה ראשון דחו את המבחן בג"ג אמא שלי הקפיאה את יס לחודשיים בצפר רבתי עם אמא שלי
עונה ../images/Emo13.gif יש לי מצב רוח טוב פתאום! זה לא קורה הרבה היה לי אתמול שיעור גיטרה ראשון דחו את המבחן בג"ג אמא שלי הקפיאה את יס לחודשיים בצפר רבתי עם אמא שלי
C chen krispin New member 19/12/07 #34 עונה דחו את המבחן בהיסטוריה ביקרתי בחטיבת הביניים שלמדתי בה שנה שעברה והיה ממש נחמד מאד כיף לי... בלי סיבה חיחיחי יש הרבה מבחנים אחרים מתקרבים יש לי מלא שיעורים אני שונאת מתמטיקה!!!!!!!!
עונה דחו את המבחן בהיסטוריה ביקרתי בחטיבת הביניים שלמדתי בה שנה שעברה והיה ממש נחמד מאד כיף לי... בלי סיבה חיחיחי יש הרבה מבחנים אחרים מתקרבים יש לי מלא שיעורים אני שונאת מתמטיקה!!!!!!!!
C ChemicalDevil New member 19/12/07 #35 ../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif אולי קוניםלי לטאה^^ אכלתי היום פיצהP= מצב רוח רע\= מחר במקום להתחיל בשעה שנייה מתחילים בשעה ראשונה!!! בגלל שהמורה האידיוט שכח לבוא היום! אז במקום היו םעושים לנו שיעור מחר>< קר!!! אחד שמוצא חן בעיניי שונא אותי...
../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif אולי קוניםלי לטאה^^ אכלתי היום פיצהP= מצב רוח רע\= מחר במקום להתחיל בשעה שנייה מתחילים בשעה ראשונה!!! בגלל שהמורה האידיוט שכח לבוא היום! אז במקום היו םעושים לנו שיעור מחר>< קר!!! אחד שמוצא חן בעיניי שונא אותי...
W What If I New member 19/12/07 #36 ../images/Emo79.gif קניתי גיטרה ייאיי מבחן בתנ"ך, פוי. עבודה על מרסדס סוסה קר לי ברגליים. נכון שזה מעניין לא, ברצינות.. מרתק.
../images/Emo79.gif קניתי גיטרה ייאיי מבחן בתנ"ך, פוי. עבודה על מרסדס סוסה קר לי ברגליים. נכון שזה מעניין לא, ברצינות.. מרתק.
F from yesterday New member 21/12/07 #38 ../images/Emo121.gifנממ חזרתי אתמול מטיול שנתי והיה כיף עוד 11 יום יש לי יומולדת אני הולכת עכשיו לקנות בגדים
../images/Emo121.gifנממ חזרתי אתמול מטיול שנתי והיה כיף עוד 11 יום יש לי יומולדת אני הולכת עכשיו לקנות בגדים
I I want your Blood New member 21/12/07 #39 ../images/Emo60.gif כיף לי..) לא יודעת למה..D: חברה שלי נזכרה שאני קיימת..>< היה לי קל [מאוד] בריצה היום. עוד 5 ימים יש לי יומולדת!!#%^$#@ קיבלתי ציונים טובים במבחנים.. אבל בואו לא נשכח את העובדה שברובם גילו לי הכל.. נמאס לי ממבחנים.. אווי אני כל כך שונאת ילדים מציקים.. די כבר!%@! די לחפורר!$%
../images/Emo60.gif כיף לי..) לא יודעת למה..D: חברה שלי נזכרה שאני קיימת..>< היה לי קל [מאוד] בריצה היום. עוד 5 ימים יש לי יומולדת!!#%^$#@ קיבלתי ציונים טובים במבחנים.. אבל בואו לא נשכח את העובדה שברובם גילו לי הכל.. נמאס לי ממבחנים.. אווי אני כל כך שונאת ילדים מציקים.. די כבר!%@! די לחפורר!$%
F FOBit New member 25/12/07 #40 אני ../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif מחר יומולדת לג'ראד מחר יומולדת לירדן!!! מחריומולדת לאבא.. מחר יומולדת לעוד ילדה שאני מכירה מחר לילדה מהצופים יש גם יומולדת D: בקיצור, להרבה יש יומולדת XD ההורים שלי מעצבנים אותי אני מרוששת באלי ללכת בחמישי לת"א עם ניצן
אני ../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif מחר יומולדת לג'ראד מחר יומולדת לירדן!!! מחריומולדת לאבא.. מחר יומולדת לעוד ילדה שאני מכירה מחר לילדה מהצופים יש גם יומולדת D: בקיצור, להרבה יש יומולדת XD ההורים שלי מעצבנים אותי אני מרוששת באלי ללכת בחמישי לת"א עם ניצן