יהיה טוב בובה
S SCRATCHER New member 30/7/07 #14 עונה ../images/Emo189.gif סתם נחמד לי בחופש וקיבלתי היום 100 שקל מסבתא וקיים סיכוי קלוש (אבל קיים) שעד סוף החופש אני אקבל אייפוד. התחלתי ללמוד לפסיכומטרי. אני לא לאהוב פסיכומטרי
עונה ../images/Emo189.gif סתם נחמד לי בחופש וקיבלתי היום 100 שקל מסבתא וקיים סיכוי קלוש (אבל קיים) שעד סוף החופש אני אקבל אייפוד. התחלתי ללמוד לפסיכומטרי. אני לא לאהוב פסיכומטרי
ה הסמיילית New member 30/7/07 #17 ^____^../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif - אני חושדת בהורים שלי שהם קונים לי פלאפון. הגיע הזמן!! ישש!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD - אני לא עושה הרבה בחופש, ואני לא בכושר, ואין לי כוח לכלום.
^____^../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif - אני חושדת בהורים שלי שהם קונים לי פלאפון. הגיע הזמן!! ישש!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD - אני לא עושה הרבה בחופש, ואני לא בכושר, ואין לי כוח לכלום.
B BehindMyEyes New member 30/7/07 #19 ../images/Emo3.gif סוף סוף מצאתי קרם שמסדר לי את השיער חם אני צריכה דיאטה ולא התחלתי חח ומשעמם, מאוד
B Baby Rock New member 31/7/07 #23 השבוע יומולדת, תספורת, ופגישה עם מישו שרציתי לפגוש הרבה זמןןןןןןןןןןןן...... אני חושדת שאחד האנשים שאני מתכתבת איתו באייסי ושאנחנו ממש ידידים טובים - הוא לא אמיתי
השבוע יומולדת, תספורת, ופגישה עם מישו שרציתי לפגוש הרבה זמןןןןןןןןןןןן...... אני חושדת שאחד האנשים שאני מתכתבת איתו באייסי ושאנחנו ממש ידידים טובים - הוא לא אמיתי
G Girls Not Grey New member 31/7/07 #24 לדבר עם מישהו באייסי, להתחבר אליו, ולגלות שהוא משקר עליך כל הזמן, זה קקי ובכלל, איסי זה קקי אחי מתחיל להשפיע עלי. איך אני מדברת?
לדבר עם מישהו באייסי, להתחבר אליו, ולגלות שהוא משקר עליך כל הזמן, זה קקי ובכלל, איסי זה קקי אחי מתחיל להשפיע עלי. איך אני מדברת?
S SCRATCHER New member 31/7/07 #25 בגלל זה יש חוקי ברזל לא מכירים אנשים באייסי. לא מדברים עם אנשים זרים באייסי. אייסי זה למי שאתם מכירים בלבד
בגלל זה יש חוקי ברזל לא מכירים אנשים באייסי. לא מדברים עם אנשים זרים באייסי. אייסי זה למי שאתם מכירים בלבד
P PATD New member 31/7/07 #26 cought in the undertow היום בערב אני הולכת למסעדה D:, מחר אני הולכת לקניון ויום חמישי אולי עיר אתמול קמתי באיזה 7 וחצי בבוקר. חם ואין לי עבודה
cought in the undertow היום בערב אני הולכת למסעדה D:, מחר אני הולכת לקניון ויום חמישי אולי עיר אתמול קמתי באיזה 7 וחצי בבוקר. חם ואין לי עבודה
C Cherry Lips14 New member 31/7/07 #27 לא נורא../images/Emo24.gif תחשבי על הצד הטוב שאין לך עבודה את יכולה לצאת הרבה תהני במסעגה היום
ה הסמיילית New member 31/7/07 #30 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif קנו לי אתמול ליומולדת סוני אריקסון אדום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יייייייייייייייייייייייייששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אההההה!! איזה יופי!!!!
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif קנו לי אתמול ליומולדת סוני אריקסון אדום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יייייייייייייייייייייייייששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אההההה!! איזה יופי!!!!
B Broken sound New member 31/7/07 #31 נמממ הייתה לי יומולדת, ניתן להגיד מושלמת ביותר. שומדבר.הכל מושלם^ ^
T The Fantasy New member 31/7/07 #32 ../images/Emo2.gif מתי הייתה לך? [אף אחד לא עידכן את השרשור ימי הולדת בטאגליינס וזה מעצבן אותי ] בכל מקרה שיהיה המון המון המון מזל טוב וסורי שלא פתחתי לך שרשור מיוחד אוהבת אותך המון
../images/Emo2.gif מתי הייתה לך? [אף אחד לא עידכן את השרשור ימי הולדת בטאגליינס וזה מעצבן אותי ] בכל מקרה שיהיה המון המון המון מזל טוב וסורי שלא פתחתי לך שרשור מיוחד אוהבת אותך המון
C Cherry Lips14 New member 1/8/07 #41 יומולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo212.gif
M MoonyAvFreak New member 1/8/07 #38 אאאאאאאני כלכך כיף לי, אני נהנת מכל רגע, ומכל האנשים שאני אוהבת ויוצא לי להיות איתם עוד מעט...תהייה לזה הפסקה של 10 וחצי חודשים אני אוהבת את חברים שלייייי למה אני לא בת פאקינג 18?! גרר. XD אבל בסיכום, הכל מושלם בזמן האחרון, אבל חבל שזה נגמר עוד שבועיים וחצי. אני מסיימת לעבוד השבוע! אני עובדת משמרות ממש לא כייפיות. אבל טוב לייייייייי אני אוהבת את כולם.
אאאאאאאני כלכך כיף לי, אני נהנת מכל רגע, ומכל האנשים שאני אוהבת ויוצא לי להיות איתם עוד מעט...תהייה לזה הפסקה של 10 וחצי חודשים אני אוהבת את חברים שלייייי למה אני לא בת פאקינג 18?! גרר. XD אבל בסיכום, הכל מושלם בזמן האחרון, אבל חבל שזה נגמר עוד שבועיים וחצי. אני מסיימת לעבוד השבוע! אני עובדת משמרות ממש לא כייפיות. אבל טוב לייייייייי אני אוהבת את כולם.